Şimdi Ara

345 Matdan sonra ne çözülür orta zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 345 de 50 55 arasindayim soruları baya osym tarzına yakın duruyor yine bu tarza yakın forumda sonuç kırmızı endemik çap öneriyorlar bunları kullanan arkadaşlar yorumlarını söylerlerse veya farklı tavsiyelerde bulunmak isteyen arkadaşlarda bulunursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuç 345'ten daha kolay gördüğüm kadarıyla . 345'e daha ellemedim , sona bıraktım ama soruları azcık inceledim , sonuçtan daha kaliteli ve daha zor duruyor . Yani 345'in üstüne sonuç çözülmez bence . 345'ten önce çözseydin tam otururdu ( benim plan da böyle işliyor şu an . )

Endemiğin mat2'si ve geometrisi güzel , ama mat1'i berbat .

Çap kullanmadım , forumda da çözen bir arkadaş var sadece sanırım . Sürekli çap süper diye yazıyor her yere , haklıysa o da alınabilir
  • Nedense paraf yayinlari hic konusulmuyor ama bence paraf yayinlarinin denemesi de harika. Ygs denemelerinin matematigi de guzeldi zaten. Tek eksisi cozumlu olmamasi

• Sanırsam siz önermiştiniz hocam o denemeyi forumda . Aklımda onu almak vardı , kitapçıya gittim ; kapıdan bir tane kız poşetle çıktı ben kitapçıya girerken . Sordum adama parafı , sonuncuyu şimdi sattım dedi
  • Anti Communism kullanıcısına yanıt
    Ben degildim ama yine de gecmis olsun hocam :D

• Aynı durumdayım endemik ya da apotemi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Communism

Sonuç 345'ten daha kolay gördüğüm kadarıyla . 345'e daha ellemedim , sona bıraktım ama soruları azcık inceledim , sonuçtan daha kaliteli ve daha zor duruyor . Yani 345'in üstüne sonuç çözülmez bence . 345'ten önce çözseydin tam otururdu ( benim plan da böyle işliyor şu an . )

Endemiğin mat2'si ve geometrisi güzel , ama mat1'i berbat .

Çap kullanmadım , forumda da çözen bir arkadaş var sadece sanırım . Sürekli çap süper diye yazıyor her yere , haklıysa o da alınabilir

sonuç dereceyi kastetmiyorsunuz umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • practice kullanıcısına yanıt
    Kırmızı sonuçtan bahsediyor, derece olmayan.

• Sonuç derece şu ana kadar çözdüğüm en kaliteli matematik denemesi ki daha sadece ilk 2 sini çözdüm

• Too Greedy kullanıcısına yanıt
    6.ve7. Deneme tam bir zor lys senaryosu diğerlerinden biraz hafif ama muazzam.

• darkblade36 kullanıcısına yanıt
    İlk 2 si ile karşılaştırınca nasıl hocam sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: kesyapistir3169

Nedense paraf yayinlari hic konusulmuyor ama bence paraf yayinlarinin denemesi de harika. Ygs denemelerinin matematigi de guzeldi zaten. Tek eksisi cozumlu olmamasi

Bir arkadaşım cözüyordu fena değildi sorular parafın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç 10lu kırmızı güzel deneme lys formatında 345ten sonra kağıt biraz küçük geliyor ama alışıyosun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.