Şimdi Ara

345 İN YAZARI ÖSYMCİ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya 345’in 6Lı genel tyt sini (ŞUBAT 2022 de cıkan) çözüyorum bitirdim bugün son denemeyi. Mat ve Geo soruları çok hoşuma gitti TSF de fena değildi sadece Türkçede canımı sıkan bi olay vardı. Kurumsal 2 tyt oldu kasım aralık aylarında ordaki türkçe sorularını 80 soruyu yani bu 6 lı denemeye serpiştirmişler. Hafızam iyi oldugu icin hatirladim görür görmez soruyu ve cevabı.. O yuzden hosuma gitmedi. Matta da birkaç problemi buraya koymuşlar daha özgün olmalarını beklerdim ama mat geo bayıldım resmen. Tyt matta çıksa garipsemeyeceğimiz soruları sanki ösym eli değmis gibi. Acaba çalışan yazarlar ösymye soru hazırlıyo olabilir mi?

ŞU AN COGU KİSİ 6lı 345 almadı MAYISI FALAN BEKLİYOR ALIN ÇÖZÜN YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wweiss1023 -- 15 Mart 2022; 22:8:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hocalarının unılerde gorevlı oldugunu falan okumustum bı ara ama yalan gercek bılemem

• sosyalde bir soru aynı soruydu sınavla galiba sınavda görünce şok olmuştum ama nereden hatırladığımı çıkaramamıştım 345ti galiba (tarih sorusu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 345 tyt mat denemelerinde 7 mi 8 mi bir tanesinde 2021 de çıkan çokgenli sorunun çok benzeri vardı 20-21 basım geçen sene çözdüm
    Soru no bile aynıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 15 Mart 2022; 22:34:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Autghust34 kullanıcısına yanıt
    ya süpermiş. 2021 basım ama dediğiniz dimi? 2022 aytler cikmadi cünkü henüz

• wweiss1023 W kullanıcısına yanıt
    evet geçen sene çözdüm sorular açıklanınca fark edince baktım

• belli zaten çok hızlı ünlendiler aynısı 3d için de olabilir ayık olmak lzm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA soru-cevap,tavsiye (Y-76)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    peki hocam şu an mezun musunuz? Ben geçen sene hem tyt mat hem ayt mat denemeleri cozmustum. 2022 basım tyt mat denemeyi alsam mı bu sene için de. Acaba değişiklik çok var mıdır. Siz napardınız

• wweiss1023 W kullanıcısına yanıt
    hocam ben 12 yim 345 sanırım denemeleri güncelliyor her sene bilgim yok ben bu seneninkini hiç çözmedim

• Bu osym yazarları hazırladıkları derslerin hocaları , eğitim fakültesi akademisyenleri falan oluyor, 1 ay oturup soru hazırlıyorlar. Sanırım 345 yazarlarının bir kısmı akademisyendi .

Yayinevinde çalışan ya da arkadaşları yayinevinde çalışıp ösym sorusu yazarken kitaplardaki soruları araklamaları hiç mantıksız değil bence, arada bir iki rast geliyordur.

Geçen yıl limit yayınları tutturmuştu ayt ebob ekok sorusu. Limit lgs kitabındaki ebob ekok sorusunun aynısıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 15 Mart 2022; 22:47:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hangi soru bu göremedim

• deneme 1 anahtarlı bir soru vardı mantığı tamamen aynı o soruyla geçen seneki basım

• ben geçen sene tyt brans denemesini bitirmistim de soruları hatırlamıyorum bile. 2022 basım alınır mı? Bilgi Sarmal çözüyorum 25 net yapıyorum elimde deneme kalmadı

• ben de 3d yazarlari icin ayni seyleri duymustum daha yks sistemi bilinmezken okullarda seminer veriyorlarmis

• mehmet hoca buymuş
    345 İN YAZARI ÖSYMCİ Mİ

• konuma yazma ln gurursuz soytari tolga

• yine kendini kesin rezil ediyo bu hergele

• medness M kullanıcısına yanıt
    hocam çok inandırıcı gelmedi atar mısınız varsa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.