Şimdi Ara

345'DEN BEKLENEN KİTAP SONUNDA ÇIKTI !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TYT Tarih Soru Bankas� �� D�rt Be� Yay�nlar� | 9786058116290
    https://kitapsec.com/Products/TYT-Tarih-Soru-Bankasi-Uc-Dort-Bes-Yayinlari-376967.html

gerçekten şaka gibi, yıllardır ogrenciler 345 geo sb beklemesine ragmen önce fen soru bankaları cıktı tam şimdi sıra geometride dedik türkçe cıktı. şimdi de sırada tarih felsefe din varmış arkadaşlar, tarih sb bugün cıktı gelecek ay din sb yolda :D geo sb 2021cilere vesile olur inş

not:2017-18 egitim ogretim yılından beri "bu sene geo sb cıkacak" diyorlar soruldugunda, 2019-20 donemi geldi geo haric tüm dersler cıktı

• hocam isterseler edebiyat sb cıkartıp geo sb yi asla cıkarmayacagız diye acıklama da yapabilirler zaten yaptıklarına tek kelime etmeye hakkı yok kimsenin, benim sacma buldugum 2 yıldır tüm ogrenciler geo sb beklerken geo haric diger tüm sb lerin cıkamsı. bu konuyu tyt kimya sb tyt fizik sb cıktıgında acmadım fark ettiysen ? geo haric tüm dersler cıkınca artık dayanamadım "ne bu sacmalık" gibisinden bir konu actım cünkü adamların satış stratejisi aşırı sacma bana göre. yoksa geo sb umrumda degil
  • Tabiki tarih çıkacaktı kardeşim siz şaka mısınız ? bu yıl tarihteki yeni nesil katlamalı döndürmeli soruları görmediniz mi adamlar sınavda yeni nesil soruları görünce apışıp kalmayın diye kitap çıkarıyor hala begenmiyorsunuz...
  • Yav deli mısınız ne alaka tarih coğrafya ile geometri kitabının. Sanki kitapları aynı hoca yazıyor da zorla geometriyi yazdirmayip tarih yazdirmislar. Tarih hocası yazıyor kitabı çıkarıyorlar ne yapsınlar geometri kitabı çıkana kadar yayinlamasinlar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    adam çok haklı. sanki geometri hazırlayan adamın eline vurup dur aga önce tarihi çıkartacağız diyorlar OAJXPJPOJASXASXA
  • Bir an geometri çıktı sanıp girdim :(

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    hocam isterseler edebiyat sb cıkartıp geo sb yi asla cıkarmayacagız diye acıklama da yapabilirler zaten yaptıklarına tek kelime etmeye hakkı yok kimsenin, benim sacma buldugum 2 yıldır tüm ogrenciler geo sb beklerken geo haric diger tüm sb lerin cıkamsı. bu konuyu tyt kimya sb tyt fizik sb cıktıgında acmadım fark ettiysen ? geo haric tüm dersler cıkınca artık dayanamadım "ne bu sacmalık" gibisinden bir konu actım cünkü adamların satış stratejisi aşırı sacma bana göre. yoksa geo sb umrumda degil
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    aaa doktorum gelmiş <3 canımın içi senlik bi sıkıntı yok sen zaten 1 geo sb yi 1 yılda anca bitiren adamsın cıksa da cozemezsin OAJXPJPOJASXASXA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar beklenti olunca rahat takılıyorlar, ne zaman çıkartacaklarının önemi yok, bu yıl da çıkartsa aynı satacak seneye çıkartsa da aynı satacak (minik farklar hariç).

345 e bağlanmaktansa Acil,Karekök AYT Geo gibi kitapların kıymetini bilmek gerek bence.
  • cafcafzee kullanıcısına yanıt
    1 sb sıyla 1 yanlisim var geoda. Senin gibi 3 5 tane çözüp sürünmüyoruz sınavda. Istersen pmdeki mesajini şikayet edeyim de bi ban yiyiver ha? .

• Geometri hocamla Mehmet kıvrak hocamız aynı wp grubunda geometri kitapı hazır diye bizzat mesaj atmış herhalde dizgisi resimler kapak vs hazırlanıyordur .Çıkar yakında ben ayt fenleri çok merak ediyorum .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.