|
Bildirim
|
Tabiki tarih çıkacaktı kardeşim siz şaka mısınız ? bu yıl tarihteki yeni nesil katlamalı döndürmeli soruları görmediniz mi adamlar sınavda yeni nesil soruları görünce apışıp kalmayın diye kitap çıkarıyor hala begenmiyorsunuz...
|
Yav deli mısınız ne alaka tarih coğrafya ile geometri kitabının. Sanki kitapları aynı hoca yazıyor da zorla geometriyi yazdirmayip tarih yazdirmislar. Tarih hocası yazıyor kitabı çıkarıyorlar ne yapsınlar geometri kitabı çıkana kadar yayinlamasinlar mi
![]() |
aaa doktorum gelmiş <3 canımın içi senlik bi sıkıntı yok sen zaten 1 geo sb yi 1 yılda anca bitiren adamsın cıksa da cozemezsin OAJXPJPOJASXASXA
|
hocam isterseler edebiyat sb cıkartıp geo sb yi asla cıkarmayacagız diye acıklama da yapabilirler zaten yaptıklarına tek kelime etmeye hakkı yok kimsenin, benim sacma buldugum 2 yıldır tüm ogrenciler geo sb beklerken geo haric diger tüm sb lerin cıkamsı. bu konuyu tyt kimya sb tyt fizik sb cıktıgında acmadım fark ettiysen ? geo haric tüm dersler cıkınca artık dayanamadım "ne bu sacmalık" gibisinden bir konu actım cünkü adamların satış stratejisi aşırı sacma bana göre. yoksa geo sb umrumda degil
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|