Şimdi Ara

345 AYT Matematik denemesi hatalı soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cevap anahtarı E şıkkını almış, 2.öncülde yaptığım çizim gibi olursa eğim 1 değil -1 olmaz mı, soru çözümleri daha yüklenmemiş o yüzden neden yanlış anlamadım.

• Yaptığınız çizim eğimi 1 olarak veriyor hocam 1.bölgeye cizdiniz diyelim ikinci önerme boşa çıkar bi yanlıslık yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaptığım çizim nasıl 1, o 1 olan d doğrusu, d doğrusuna dik olan 2.öncülde bahsettiği doğru olmaz mı, ben mi bir şey atladım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam orjin ve M'den geçen doğrudan bahsediyor, d doğrusundan bahsetmiyor. Orjin ve M'den geçen doğrunun eğimi -1 olmuyor mu orda? bende olsam 1 ve 3 derdim

• upsss pardon 1 ve 3.bölgede dik olan doğru +1 2 ve 4te -1 oluyor aynen bu soru geçen sene de hatalı bulunmustu yahu öyle hatırlıyorum sefer hocanın yorumlar doluydu değiştirmemısler demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1-3 derdim 2.öncül+1de olabilir -1de .dik üçgenin iç teğet çemberinin eksenlere uzaklıgı her zaman eşit geliyor r,r/-r,r/-r,-r/r,-r olabiliyor M merkezi bu durumda eğitim +1 veya -1 geliyor

• berkellyum kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. ben de ilk baktığımda -1 de olabilir dedim. 1 ve 3 olmalı bence de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    ayt matematik ilk sorular
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru diyorsun, soru bayağı hatalı o halde.

• her zamanı sil e yap geç

• sen yanlış bakmışsın kanka demin çözdüm cevap A ve cevap anahtarıda A diyor

• 3 olmama sebebi şöyle düşünüdm. Merkez doğrusu (r,r) olan bir çember aldım bu eksenleri x için 3 y için 4 te kessin dedim. bu doğrunun eğimi -4/3 benim merkezden yollayacağım eğim 3/4 olmalı ki dik olsun. benim OM arası eğimim 1 ama M ve dik yer arası 3/4 olmadı 3 te yalnız 1

• şöyle 2 çizim yaptım ama daha iyi bilen birileride bakarsa iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.