Bildirim
345 AYT Matematik denemesi hatalı soru ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yaptığınız çizim eğimi 1 olarak veriyor hocam 1.bölgeye cizdiniz diyelim ikinci önerme boşa çıkar bi yanlıslık yok bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yaptığım çizim nasıl 1, o 1 olan d doğrusu, d doğrusuna dik olan 2.öncülde bahsettiği doğru olmaz mı, ben mi bir şey atladım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam orjin ve M'den geçen doğrudan bahsediyor, d doğrusundan bahsetmiyor. Orjin ve M'den geçen doğrunun eğimi -1 olmuyor mu orda? bende olsam 1 ve 3 derdim
-
upsss pardon 1 ve 3.bölgede dik olan doğru +1 2 ve 4te -1 oluyor aynen bu soru geçen sene de hatalı bulunmustu yahu öyle hatırlıyorum sefer hocanın yorumlar doluydu değiştirmemısler demek ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 1-3 derdim 2.öncül+1de olabilir -1de .dik üçgenin iç teğet çemberinin eksenlere uzaklıgı her zaman eşit geliyor r,r/-r,r/-r,-r/r,-r olabiliyor M merkezi bu durumda eğitim +1 veya -1 geliyor
-
katılıyorum. ben de ilk baktığımda -1 de olabilir dedim. 1 ve 3 olmalı bence de.
Doğru diyorsun, soru bayağı hatalı o halde.
-
her zamanı sil e yap geç
-
sen yanlış bakmışsın kanka demin çözdüm cevap A ve cevap anahtarıda A diyor
3 olmama sebebi şöyle düşünüdm. Merkez doğrusu (r,r) olan bir çember aldım bu eksenleri x için 3 y için 4 te kessin dedim. bu doğrunun eğimi -4/3 benim merkezden yollayacağım eğim 3/4 olmalı ki dik olsun. benim OM arası eğimim 1 ama M ve dik yer arası 3/4 olmadı 3 te yalnız 1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X