Şimdi Ara

345 ayt denemesinin geometrisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz saglam degil mi soruları sizce de yoksa bende mi konu eksiği var mesela 4. Denemesini çözdüm bugün 4 tane geometriden yapamadığım var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 345in genel olarak mat kısmı kolay-orta geo kısmı orta-zor ben de 4. Denemede 1yanlıs 1 boş yapmışım hepsi geodan:d.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sınava göre daha üst düzey bazı sorular

• endemik 3d den sonra akiyor yaw

• evet matematik kısmında zorlamamışlar geodan zorlamışlar

• Matı zorlamamislardan ziyade hoş sorular orta zorlukta kâfi yani derecesi

• quote:

Orijinalden alıntı: aqnbaba

Matı zorlamamislardan ziyade hoş sorular orta zorlukta kâfi yani derecesi

İlk 2 denemenin de zor muydu çünkü 8 doğrum var ikisinde de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    345/3D AYT MATEMATİK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TAHA_Fe kullanıcısına yanıt
    Zor hocam valla bütün denemeleri öyle

• Bence ortaydi hani hep realist yorum yapmaya çalıştım ama sınavda da bu ayar olur bence.4'ü az önce çözdüm hani öyle vay anasını denilen soru yoktu ki.2019 yılında da çok zor soru yoktu mesela ama çember analitiği sorusu epey iyiydi bunda o ayar bir soru yok bence(henüz).Apotemi orijinal 3D çözdüm, çözüyorum en alt geo bunda.

Edit:Îmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapauss33 -- 6 Haziran 2021; 13:42:3 >
  • Vapauss33 V kullanıcısına yanıt
    Hocam diyorsun ki bu zorlukta çıkıyor gecen seneyi cozdum sadece analitik sağlamdı diyorsun anlayamadim seni

• Hocam 2019 yılındaki eleyici 1 geo sorusu vardı(bence veya bence de değil sınavın en az yapılanı oldu)bunda öyle bir soru yok yani

Sınav kolaylastırıldığı için gelirse de böyle gelir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapauss33 -- 6 Haziran 2021; 13:46:45 >
  • Vapauss33 V kullanıcısına yanıt
    10 yılın çıkmışlarını çözdüm hocam böyle sorular görmedim analitik tek tük zor sorular vardı benzerlik cember bu kadar zor sorulmamis onlara goz at derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapauss33

Hocam 2019 yılındaki eleyici 1 geo sorusu vardı(bence veya bence de değil sınavın en az yapılanı oldu)bunda öyle bir soru yok yani

Sınav kolaylastırıldığı için gelirse de böyle gelir diye düşünüyorum.

seyi mi diyosun hocam cemberın alanını iki esit parcaya boluyor o ise eğer cok cok basit çap tanımını orijinal bir sekılde sormuslar ben 40 yıl dusunsem o dogrunun captan gececegini dusunemezdım 3d'de gordum ulan alttan gecırıyorum olmuyo ustten gecırıyorum olmuyo fıttırdım en sonunda

• Aynen hocam da işte güzelliği o ben 2019 sınavında da ilk kez çözdüğüm zaman yaptım 3D'de yaptım ama çemberi çizmek oradaki o yorumu katmak vs vs olsun öyle kolay işler değil lakin 345'te mesela 4.deneme için evet benzerlik sorusuna şu an açıp baktım 2 temel teorem yapmışım diğerlerine nazaran üst mesela ama kalanlar gerçekten zor olmayan sorular diğer denemelerinde de böyleydi hani belki daha ortadayız diye böyledir ama çözdüğüm diğer yayınlara bakınca zayıf kalıyor 2021 ayt geo içinse buna benzer gibi geliyor.

• TAHA_Fe kullanıcısına yanıt

total kaç geldi hocam

• Analitik soruları baya hoş ama çok zor değil sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: mxpayne

total kaç geldi hocam

33 küsür

• Gelebilecek en zor geo soruları 3D'nin denemelerindeki sorular. Orijinal de genelde zordur ama çözmediğim için onu bilmiyorum.

• Ben de yeni bitirdim bazı denemelerde fulledim ama genel olarak 7 8 net geldi ama 9 ve 10.denemelerde 5 6 boş bıraktım anlamadım zor geldi. 30 35 arası geldi netler hep umarım yksde de 35 gelir.

• bu sabah çözdüm 4.yü bana aşırı bi geometri gelmedi 1 boş bıraktım onun dışında ayt'likti bence ekstra değil. Matematikte de zorlayıcı soru yok gibi geldi bana 2 yanlışım var o kısımdan ikisi de dikkat hatası x(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.