Şimdi Ara

34 Yaşındaki Samuel Eto'o'nun Hırsı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam zirveyi görmüş, sürüyle kupası var, dünyanın elit kulüplerinde forma giymiş ancak Antalyaspor için kendisini yırtıyor maçlarda. Yaşına oranla sahadaki aksiyonlarına bakınca bizim forvetler gözüme daha bir kötü görünüyor.

9 lig maçında 7 gol, 1 asisti var. Umut Bulut ile Burak Yılmaz'ı toplasak 5 gol ediyor.

• sen söyleyince dikkatimi çekti Cenk+Gomez Fenerden 2 gol eksik atmış.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt

Gomez de takdir edilmesi gereken bir diğer forvet bu arada.
  • Bu adamı 3 büyklerden birine koysak daha fazla atardı antalya sporu tebrik etmek lazım.
  • Rvp izlediyse utanmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah şu Gomez bizde olacaktı. Mükemmel adam.
  • Sene başında bizim Etoo ile ilgili haberler çıksaydı buradakiler kulübü protesto etmeye giderdiler. Taraftar hisleriyle hareket eder günlük düşünür. Bizim Burak'ta form tutarsa bu sezon yine hatrı sayılır bir gol rakamına ulaşır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünkü maçta ben hiç beğenmedim çok topu öldürdü, son zamanlarında drogbada bizde aynı haltı yiyordu sanırım yaşlı afrikalılar bir süre sonra egolarına yeniliyorlar
  • drogba 37 yaşında MLS ligini silip süpürüyor.herşey yaş değil arkadaşlar.Emre çolak ile Drogba nın ikili mücadeleye girdiğini düşünün
  • Ben olaya hırstan çok futbol zekası ve iş disiplini olarak bakıyorum. Drogba'da buna güzel örnektir.

Yerli Messiler Ronaldolar görsünler. Bkz Serdar Özkan, Aydın Yılmaz, Muhammet Demirci.
  • Eto'o ve Drogba'yi Turk milleti olarak bu ligde izledigimiz icin sansliyiz. bence buna sevinmeliyiz

• burakko9 kullanıcısına yanıt
    MLS'i Burak bile süpürür emin ol
  • Ama rvp > dünyadaki tüm futbolcular

Dan

• etoooo
  • Adam şimdiye kadar Türkiye'ye gelmiş en iyi forvet ölüsü bile yeter 34 yaşında diyorsunuz da Drogba 35 yaşında geldi iş yaptı Eto'nun durumuna mı şaşırıyorsunuz.
  • Eto>Mario>Nani>Rvp=poldi
    Tr ligindeki tanınmış un yapmış kişilerin form sıralaması aynen böyledir

• Drogba ve Eto gibi iki dünya starı son demlerinde bu lig için fazlaysa kimse bizim lig sert ve çok zor öyle kolay değil demesin. Çoğu kişinin beğenmediği Pierre Webo bile bu ligde fark yaratıyor. Bu demek oluyor ki çalışma disiplini olan belli bir yetenekteki her futbolcu bu ligde iş yapar.
  • gomezin sakatlanmasından korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Sene başında bizim Etoo ile ilgili haberler çıksaydı buradakiler kulübü protesto etmeye giderdiler. Taraftar hisleriyle hareket eder günlük düşünür. Bizim Burak'ta form tutarsa bu sezon yine hatrı sayılır bir gol rakamına ulaşır.

öyle birşey olmazdı. drogba bize 34 yaşında geldi ve faydalı oldu. aynısını eto'da verirdi. ki arkasında interden arkadaş olduğu sneijder var.
  • Hamza Hamzaoğlu'nun DH profilidir kendisi. Hiç laf anlatmaya çalışma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.