Şimdi Ara

34' Kavisli İş Monitörü Gören Var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gündür arıyorum yok arkadaş yok. Yok kaybetmedim. Bulamadım ki kaybedeyim. Çok mu şey istiyoruz bilmiyorum.

34" ve üzeri

Kavisli

Ultra estetik, ince tasarım, çerçevesiz ekran, tercihen arka kabloları ve giriş çıkışları gizli olabilir.

Ayarları tek düğme, joistik ile yapılabilen

Yukarı aşağı, sağa sola, ileri geri rahat hareket edebilen

Hoparlörsüz (ihtiyaç olmaması ve estetik kaygıyla)

Sağından solundan ardından altından saçma sapan ledler, aydınlatmalar, ışıklar fışkırmayan.

Sağlam ayaklı, sağlam kasalı. Gereksiz giriş çıkışları olmayan. Sadece monitör vazifesini üstlenmiş.

Oyun için değil. Millet ne oyun düşkünüymüş, 7'sinden 70'ine oyun mu oynuyorsunuz habire. Saçma sapan dizaynlarla hep çocuklara, çocuk kalmışlara yönelik üretmişler. Sürekli oyun monitörü yazıyor nereye baksam.

Home - Ofis kullanımına yönelik. Bununla beraber özellikleri yüksek olabilir.

Geniş ekran isteme nedenim aynı anda en az 3 program açacağım. Ofis word, Adobe Acrobat ve Citavi.

10-15 bin verebilirim.

Misal şu pc benim aradığım gibi. Bakın ne kadar estetik. Önü ardı derli toplu duruyor. Orası burası aynı oynamıyor, girinti çıkıntı saçma sapan şekiller, renkler yok. Giriş, çıkış yerleri, kablo bölümü derli toplu. Ama fiyat 25 bin. Yapsana arkadaş bunun aynı tasarımını 34" için de. Çok büyük bu 49". Buna rağmen bunu bile almayı düşündüm. Ama biri ofis için uygun değil, yazılar kötü görünüyor diye yorum yapmış amazon'da. Yorumunu olduğu gibi aktarayım: "Sadece oyun oynayacak arkadaşlar tercih edebilir, iş yapacak arkadaşlar İçin yazılar dağılıyor ve görüntü kalitesi inanılmaz düşüyor, iş yapmak imkansız ancak 3 boyutlu oyunlar İçin ideal bir ekran, sürekli fiyatının yükselip inmesi de ayrı bir handikap.."

samsung g5 odyssey 34 yapmışlar. Pek çok olumsuz yorum var. Plastik kalitesi, yükseklik alçaklık ayarı yapılamaması vs.

AOC CU34G2/BK 34" WQHD 100 Hz 1ms Freesync DP+HDMI Curved Gaming Monitör var. Güç kısmı içindeymiş. Isınıyormuş. Sonra düğmeleri kullanışlı değilmiş, joistik yok.

LG UltraWide Ergo 34WN780-B 34 inch Monitor - QHD 3440x1440, IPS, 75Hz, 5ms, AMD Radeon Freesync var. Güzel iç için. Özellikle hareketli olması. Ama kavisli değil. Daha buna benzer pek çok ürün baktım ama aradığım gibi yok.

Gören bilen varsa yazabilir.

34" Kavisli İş Monitörü Gören Var mı?

34" Kavisli İş Monitörü Gören Var mı?

• Bu ..... (buraya okkalı küfür gelecek) ülkesinde neden işe yarar bir şey bulunmaz.

Tüm aradığım ürünler yok. Misal şunlardan biri:

Amazon.com

• Yukarı aşağı, sağa sola, ileri geri rahat hareket edebilen tasarıma sahip.

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx3418-2kpc-mhd-34-144hz-1ms-hdmi-dp-freesync-curved-led-monitor-woodpad-10-grafik-tablet-p-HBCV00001D5Z6P

• teşekkürler. tasarımını beğenmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.