Şimdi Ara

34.990 kişi Van için soyundu konu olmadı ama 10 kişi Eboue'ye maymun dedi olay oldu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum...

• Stadta da mı ırkçılık yapanlar oldu yani?
  • Yok hayır programdan bahsediyorum, 10 kişi dese gibi. Stadda böyle bir olay olamaz neden derseniz ALEN MARKARYAN. Herşey olur o tribünde ama ırkçılık olmaz...
  • Bir kıvılcımla dünya'yı yakacağını sanan fantastiklere gelsin bu konu...
  • yahu ortada ırkçılık falan yok nerden çıkarıyorsunuz bunları?bütün zenciler maymuna benzer dersem bu ırkçılıktır birine maymun gibi hareketler yapıyorsun dersen bunun adı terbiyesizlik olur sadece.abuk subuk hareketler yapan birine "ne o ne öyle şebek gibi hareketler yapıyorsun?" demedinizmi diyeni duymadınızmı onada mı ırkçı diyeceğiz yani?olayda talihsizlik adamın zenci afrikalı olması.etooya maymun talkidi yapmıştı italyada tribünler bu sadece görüntüsü ırkı için söylenmişti bu olayda bu yok.olmadık yerlere çekilmeye çalışılıyor olaylar çok tehlikeli.sırf rakibim ceza alsın ben yalnız kalayım zavallılığına düştüyse insanlar bu iyice tehlikeli.fenerbahçenin uefaya şikayeti olayına bu gözle bakmamıştım ama artık bana da böyle gelmeye başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

yahu ortada ırkçılık falan yok nerden çıkarıyorsunuz bunları?bütün zenciler maymuna benzer dersem bu ırkçılıktır birine maymun gibi hareketler yapıyorsun dersen bunun adı terbiyesizlik olur sadece.abuk subuk hareketler yapan birine "ne o ne öyle şebek gibi hareketler yapıyorsun?" demedinizmi diyeni duymadınızmı onada mı ırkçı diyeceğiz yani?olayda talihsizlik adamın zenci afrikalı olması.etooya maymun talkidi yapmıştı italyada tribünler bu sadece görüntüsü ırkı için söylenmişti bu olayda bu yok.olmadık yerlere çekilmeye çalışılıyor olaylar çok tehlikeli.sırf rakibim ceza alsın ben yalnız kalayım zavallılığına düştüyse insanlar bu iyice tehlikeli.fenerbahçenin uefaya şikayeti olayına bu gözle bakmamıştım ama artık bana da böyle gelmeye başladı.

Bundan sonra diyorumki Galatasaray camiasından ve Taraftarından bi cacık olmaz, Fenerbahçe tek rakibimizdir ve Biraz daha büyütüyorum dün yeni açıkda 1.katdaydım bütün olayları gördüm, Galatasaray'ın nasıl sevindiğini ve taraftara saldırdığını ve anladımki Galatasaray en fazla Bursa veya İbb olur bundan sonra, 2 Büyük kalmıştır Beşiktaş ve Fenerbahçe.

• En güzel örneği veriyim mi size. Bakın şimdi. Gücüne gitmesinde İbrahim Üzülmez. Ebue gibi değil farkları biri beyaz biri siyah. Bana kalırsa iboya biri fiziksel görünüşünden maymun dedi. Sizce renginin beyaz oluşundan dolayı bu ırkçılığa girer mi? Olay ibonun tipsizliğiyle kapanır gider. 4 kişinin Ebuenin onca yaptığı hareketlerden sonra maymun demesi eğer gidiyorsa zorunuza ve kesinlikle haklı bulmuyorum o 3-4 kişiyi allahda kahretsin onları, bunlar Beşiktaş camiasına mal edilebilr mi? Ki şerefimi koyarım bende ordaydım kimsenin ağzından ona dair birşey çıkmadı . Etoyu destekleyen taraftar neden bugun başka bir zenciye laf etsin. Galatasaraylı arkadaşlar 2 dakika düzgün düşünün lütfen, güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorsunuz yapmayın etmeyin acındırmayın kendinizi bugun o ana avrat küfrettiğimiz erman toroğlu savundu bizi daha ne diyeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eboue'nin yaptığı rezilliktir,
    hadi diyelim kendini yere atarsın penaltı olur,gol atarsın, hadi diyelim kaleye giden topu elinle çıkarırsın hakem görmez devam edersin de
    pet şişe kafama geldi numarası niye yaparsın, penaltı mı verecekler,seyirciye hakem kart mı çıkaracak, bu mu profesyonellik, yalan dolan ne zamandan beri profesyonel meslek oldu.
  • Eboue resmen yerlerde süründü, taraftar da buna sinirlenirp ne bulduysa fırlattı. Sonra Galatasaraylılar ırkçılık bu deyip kendilerine pay çıkarmaya çalıştılar, ırkçı birinin de Bjk tv de yaptığı açıklama tuzu biberi oldu, adam resmen sabote etti. Herkes birbirini kötülemeye çalışıyor. Irkçlığı kimse savunama ama maç pozisyonlarında takımımız leyhine görüş sunduğumuz vakit troll oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

eboue'nin yaptığı rezilliktir,
    hadi diyelim kendini yere atarsın penaltı olur,gol atarsın, hadi diyelim kaleye giden topu elinle çıkarırsın hakem görmez devam edersin de
    pet şişe kafama geldi numarası niye yaparsın, penaltı mı verecekler,seyirciye hakem kart mı çıkaracak, bu mu profesyonellik, yalan dolan ne zamandan beri profesyonel meslek oldu.

Bunlar gs gelen her futbolcuya genel kültür dersi gibi öğretilir.Hasan şaşın'da kafasına bişey attılar, futbolcuyken olsa yerde ağlardı, bu sefer kulübeye kaçmayı tercih etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

eboue'nin yaptığı rezilliktir,

Orada numara yapmıyor olabilir, refleks olarak kafasını koruyor olabilir.
  • BENDE KATILIYORUM GALATASARAY TARAFTARLARI VE GALATASARAY KULÜBÜ ARTIK BİZİM RAKİBİMİZ DEĞİLDİR. ZAMANINDA SÖYLENMİŞTİ TEKRAR SÖYLÜYORUM: BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ.
  • kendinizi biraz eboue nin yerine koyun arkanizda yuzlerce kisi uzerinize metal parca atiyor kafama gelsinde sikayet edeyim diye bekleyen mankafalidir,veya napsin tribunlere gerimi atsin cakmaklari bumu sizin sereften anladiginiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Eboue olayı biraz abarttı doğrudur,lakin birçok isabette aldı açıkcası:)Bu isabetleri alırken yaptığı hareketlerde,değişikti gerçekten.Yakıştırmanın,renginden ziyade,yaptığı hareketlerle doğru orantılı olduğunu düşünüyorum ki,İlker'le aynı fikirde olmam,benimde garibime gitti

Ek olarak,bunu söyleyen var mıdır,varsa o an ki niyeti nedir,tam olarak bilmemiz mümkün değil,ama bizim futbol kültürümüzde(var mı yok mu bilinmez gerçi öyle birşey),her nevi olumsuzluk bulunsa bile,ırkçılık hiçbir zaman söz konusu olmadığından yola çıkarak,ırkçılıktan ziyade,"teşbihte hata olmaz" şıkkına inanmak,daha mantıklı geliyor bana da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

kendinizi biraz eboue nin yerine koyun arkanizda yuzlerce kisi uzerinize metal parca atiyor kafama gelsinde sikayet edeyim diye bekleyen mankafalidir,veya napsin tribunlere gerimi atsin cakmaklari bumu sizin sereften anladiginiz.

Tabii sizide anlıyoruz:  34.990 kişi Van için soyundu konu olmadı ama 10 kişi Eboue'ye maymun dedi olay oldu!!!

• quote:

kendinizi biraz eboue nin yerine koyun arkanizda yuzlerce kisi uzerinize metal parca atiyor kafama gelsinde sikayet edeyim diye bekleyen mankafalidir,veya napsin tribunlere gerimi atsin cakmaklari bumu sizin sereften anladiginiz.

Aldı almadı diyen yok ama isabet almadığı zamanlarda bile oyun oynuyor gibi yaptı kendini ben ona kızıyorum ya, Ben Eboue'yi geçtim Melo'ya taktım, o Melo özür dileyecek ve 6 ay futbol oynamıyacak aga.
  • quote:

Bak biz ne diyoruz? Bizim attığımız ve yaptığımız kesin ve katta yanlış. Ben kendimi Eboue nin yerine koyuyorum bak şimdi. Bana 1. su şişesini attılar. Çekildim şişeyi hakeme gösterdim. Anons istedim bişey olmadı dimi. Hadi taca devam. Baktım karektersiz taraftar devam ediyor dimi yabancı maddeye, bırak kardeşim topu kenara zorla kimse kullandıramaz o tacı sana. Zaman Beşiktaşın aleyhine işler deplasmandan kendi yaptığı salaklıllarla ev sahibi takımın sen puan kazanırsın. Ama ben ne yapıyorum. İnadına orda kalıyorum . Kafamı tutuyorum. Arkamı dönüyorum bi iki kendi kendime söyleniyorum. Küfür geliyo umrumda değil gibi devam ediyorum olaya. Gel hocam kurban oliyim mantıklı düşünün bir ya. Geçtim Beşiktaşını Galatasarayını, insanlık ayrımındayız şuan farkında değil misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

quote:

Aldı almadı diyen yok ama isabet almadığı zamanlarda bile oyun oynuyor gibi yaptı kendini ben ona kızıyorum ya, Ben Eboue'yi geçtim Melo'ya taktım, o Melo özür dileyecek ve 6 ay futbol oynamıyacak aga.

sen özür diliyo musun ettiğin küfürler için ?
  • Bu da şöyle kenarda dursun
     34.990 kişi Van için soyundu konu olmadı ama 10 kişi Eboue'ye maymun dedi olay oldu!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeHatred

quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

quote:

sen özür diliyo musun ettiğin küfürler için ?

Sen özür diliyormusun her küfür ettiğinden sonra? Ben taraftarım arkadaşım şunu bi anla, o Melo futbolcu profesyonel, Herkese karşı sorumluluğu olan bi kişi, Böyle hareketler yapamaz yapmamalı, yapıncada cezasını çekmeli.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.