slm. 335.kd.ilk gün tuzlada sınava girdim.3.gruptaydım.271 .sırada numara adım yani en başlardaydım.ama girişim saat 7 çıkışım saat 13:30 civarıydı.koyun olmanın ne demek olduğunu öğrettiler ilk gün.güneşin altında diz çökerek saatlerce ...çımızdan su akana kadar bekletip ordan oraya dolaştırdıktan sonra sınava soktular.okadar güneşte bekledikten sonra insan adını bile unutuyor sınav yalan oluyor...allah yardımcımız olsun çok tırstım vallahi.daha bu neki sen asıl gidince göreceksin dediler.yerlerimiz belli olunca ve birliklerimize gelince bizlere yardımcı olun lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: onur2000
slm. 335.kd.ilk gün tuzlada sınava girdim.3.gruptaydım.271 .sırada numara adım yani en başlardaydım.ama girişim saat 7 çıkışım saat 13:30 civarıydı.koyun olmanın ne demek olduğunu öğrettiler ilk gün.güneşin altında diz çökerek saatlerce ...çımızdan su akana kadar bekletip ordan oraya dolaştırdıktan sonra sınava soktular.okadar güneşte bekledikten sonra insan adını bile unutuyor sınav yalan oluyor...allah yardımcımız olsun çok tırstım vallahi.daha bu neki sen asıl gidince göreceksin dediler.yerlerimiz belli olunca ve birliklerimize gelince bizlere yardımcı olun lütfen.
Hocam emin ol birliğine teslim oldugun ilk iki günde elbise dağıtımı, kayıtlar, sağlık kayıtları ve testleri, teferruat işlerle ordan oraya koyun gibi sürülmekle geçecek.
Ama hiç canını sıkma acemilik 28 gün, sonra zaten görevini aldıgın zaman bu tarz işlerle karşılaşmayacaksın.
Bitiyor gibi... Kalan:42 (KONYA) Birgün gelecek 1 gün kalacak diye boşuna dememişler. 158'den sonra 42 nedir ki? son 10 gunu de atın çöpe gitsin. Topu topu son 30 gun yardırırız dahası da olmaz. Bekliyoruz. . .
quote:
Orijinalden alıntı: Staminodia
Bitiyor gibi... Kalan:42 (KONYA) Birgün gelecek 1 gün kalacak diye boşuna dememişler. 158'den sonra 42 nedir ki? son 10 gunu de atın çöpe gitsin. Topu topu son 30 gun yardırırız dahası da olmaz. Bekliyoruz. . .
Aynen hocam son 1 hafta'nın 5 günü zaten tatil.
Çok çabuk geçiyor.
Geliyoruz dedeler geliyoruz, bizi iyi karsilayin ki sizin yerinize gecebilelim
335. donem torununuz
Dedeler, askerde slip don yasak diye bir söylenti var...
Şimdi ben dışarıdan askeri yeşil renk slip don getirsem giyemeyecek miyim yani?
yok ole bisey en azindan bizim tugayda m
335 lerden biri olarak geliyorum azcık sabredin birşey kalmadı.sıkın dişinizi :)
Ş:40 havada az kaldı bekle beni ANKARA
GEL 335 GEL
335 arkadaşlar bana sorarsanız acemilk süresince sabredin bütün kurallara uymaya çalışın ustalıkta zaten işin çakallığını öğreneceksiniz.slip yasak dahi olsa kimse donunuza bakmaz korkmayın yakalanmadığın sürece serbest yani
Ş:40. buralar acayip bunalttı,hergün yeni bir uygulama. hadi gelin torunlar dede yoruldu.
39 havada eskisehir jandarma
hadi bakalım atarsa 37
ramazan ile birlikte bu iş biter yani, allah'a emanet olun.
Vay be torunlar sınava girmişlerde nereye düşeceklerinin belli olmasını bekliyorlar.Allah bize bugünleri de gösterdi ya:) fazla kafaya takmayın ;her ne bulursanız askere götürmeyin;yani poşet gibi davranmayın:) çavuş olursanızda kolluk tutmam deyip başka işlerle uğraşmayın:)
atarsa 38 başkada yok baba gidioooo =)
yedik bitirdik askerliği:))))
afyon il jandarma komutanlıgına 335.kısa dönem asker olarak gidiyorum önceden gidenler varsa benı bilgilendirirlerse sevinirim..