Şimdi Ara

33 Bin Liraya Kadar Otomatik Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda eşime yeni bir araç almayı düşünüyoruz. Bütçemiz en fazla 33 bin lira. Kriterimiz otomatik vites olması mümkünse 150 bin kilometreyi geçmemesi ve temiz bir araç olması.

Açıkçası kafamda Mini Cooper almak vardı fakat araç fiyatları uçmuş durumda ve bu fiyata temiz bir aracı bırakın en kötü bir Mini Cooper bile alınamıyor. Alınsa bile devamında ne olacağı meçhul.

Eşime birkaç araç gösterdim fakat görüntü anlamında her aracı beğenmiyor. Daha çok bayana hitap edecek farklı ve dikkat çeken bir araç istiyorum açıkçası. Bu fiyata alabileceğim eşimin de görünce beğeneceği araç tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mini cooper şakaydı sanırım getz bulabilirseniz 160 170 binkm civarı 5 6 parça boyalı kaçırma otomatiknolunca zor bu fiatlara ha manuel deseydin belki temiz bulunabilirdi cooper iyiydi bu arada

• Güncel

• 2004 polo satmayı düşünüyoruz. Tam otomatik benzinli tüp hiç takılmadı. 110 binde orjinal 3 sene önce aldığımızda 96bindeydi yine bir bayandaydı. Aracın yakıtı bir nebze fazla 1.4 olmasına rağmen biz aşırı km yapmadığımız için çok sorun yapmadık. Aracı tavsiye ederim şuana kadar bakım hariç bir masraf etmedik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.