Şimdi Ara

33,6 TL CEM PRATİKO ANTRASİT 2'Lİ TAVA SETİ (22+26)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 33,6 TL CEM PRATİKO ANTRASİT 2'Lİ TAVA SETİ (22+26)
    www.hepsiburada.com
    CEM PRATİKO ANTRASİT 2'Lİ TAVA SETİ (22+26) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/cem-pratiko-antrasit-2-li-tava-seti-22-26-p-MTCEMGUSTV3

• 109,00 TL diyor bitmiş sanırım :/
  • bu antrasitler, teflonlardan daha mı iyidir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bunlar kaplama hepsi birbirinden sağlıksız, ya çelik ya da döküm gerisi boş. Granitleri de sağlıklı bilirdim onlarda kaplamaymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Bunlar kaplama hepsi birbirinden sağlıksız, ya çelik ya da döküm gerisi boş. Granitleri de sağlıklı bilirdim onlarda kaplamaymış.
    çelik de ama omlet yaparken yapışıyor, ona nasıl çözüm bulcaz.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Yağını bir tık fazla koyarsanız sıkıyor olmuyor, ben öyle yapıyorum en azından . Ayrıca bulaşık makinesine her türlü gireceği için çok ta dert değil küçük yapışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Yağını bir tık fazla koyarsanız sıkıyor olmuyor, ben öyle yapıyorum en azından . Ayrıca bulaşık makinesine her türlü gireceği için çok ta dert değil küçük yapışmalar.
    temizleme kısmı değil de, servis kısmı için demiştim, antrasit olanlarda omlet şekli bozulmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • antrasit granit bunlar hikaye. normalde antrasit ve granit bir taş çeşitidir. ama bunların taşla ilgisi yok. sadece teflonun daha kalını. sürekli isim değiştirip sürüyolar piyasaya keklerde alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcc53

antrasit granit bunlar hikaye. normalde antrasit ve granit bir taş çeşitidir. ama bunların taşla ilgisi yok. sadece teflonun daha kalını. sürekli isim değiştirip sürüyolar piyasaya keklerde alıyor
    Bir de desenlileri çıkmış. Granit desenli bilmem ne desenli

Sorsan ismi ama GRANİT TENCERE diye geçiyor. Alenen kandırıyorlar ama denetleme yok ki.
  • Sağlıksız değillerdir kim attıysa bu fikri bilmiyorum bu tavalardaki kesinlikle gerçek granit değil zaten kaplamadır fakat bu kaplamalar Thermoplastik kaplamalardır sağlığa her hangi bir zararı yok araştırabilirsiniz ayrıca bu tava çizilirse metal gözükürse zehirliyor olayıda şehir efsanesidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Columbia-

Sağlıksız değillerdir kim attıysa bu fikri bilmiyorum bu tavalardaki kesinlikle gerçek granit değil zaten kaplamadır fakat bu kaplamalar Thermoplastik kaplamalardır sağlığa her hangi bir zararı yok araştırabilirsiniz ayrıca bu tava çizilirse metal gözükürse zehirliyor olayıda şehir efsanesidir
    Termoplastikler ısındığında, sağlığa zararlı değil midir ?
    Çelik ve döküm gibi sağlıklı mıdır ?
  • Barış Can kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aynen yukarıdaki yorumlardan birinde arkadaşın dediği gibi ÇELİK ve DÖKÜM tava dışında tava çeşidi kullanmayın! Son derece sağlıksız diğer türler.
  • Bu granit tava olayı doğan görünümlü sahin gibi mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.