Şimdi Ara

32bin e kadar araç tavsiyesi lütfen / ikinci el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benzer konular var fakat herkesin istedikleri beklentileri farklı olduğundan bir konu da ben açmaya karar verdim.

30-32bin lira arası olabildiğince genç yaşta araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Öyle inanılmaz güç beklentimiz yok, vergi konusunda biraz avantajlı olabilirse çok iyi olur. Dediğim gibi öyle çok performans beklentimiz, yarış arzumuz yok. Basic de olsa güvenlik açısından biraz iyi 3 kişilik bir aileye uyabilecek birşeyler bakıyoruz. Yılda maksimum 1000-1500km yol yapıyoruz. Hatchback veya sedan sıkıntımız da yok. İş görsün yeter ancak chevrolet düşünmüyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok seviniriz.

D segmenti zaten olmaz, b veya c olabilir. Bu işlerden pek anlamıyorum kusuruma bakmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 11 Ocak 2014; 0:12:34 >

• otomatik 2007 ve üzeri civic
  • chevrolet düşünmüyoruz. 5-6 mesaj tasarruf ettik.

Biliyorsunuz başka kısıtlar da kafamızı meşgul ediyor, özellikle hane bütçesine katkıda bulunan evin hanımı otomatiği dayatır öyle olunca otomatik daha pahalıya patlar, bir de olası çıkaracağı sorunlarla birlikte düşük bütçeler, düşük operasyonel maliyet beklentisi olanlar için işler sarpasarar.

Sonra 3 kişi. Arkaya oturacak kişi çocuk ise bir süre sonra B sınıfını küçük bulan aileler var. Hatta şu anda B sınıfı ilanlarını okusanız küçük geliyor artık diye satan çok ilan görürsünüz her zaman.

1000-1500 kilometre olduğu için yakıt sorun değil anlaşılan. Burası optimizasyon için iyi bir çıkış noktası.

Bir de satmak istediğinizde beklentiniz nedir? Biraz zarar etmeyi de göze alabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutO -- 11 Ocak 2014; 0:49:34 >

• Uzun süredir çözemedik bu işi bir türlü. Manuel olabilir o yönden de sıkıntımız yok. Araç aslında babam tarafından kullanılacak, yani daimi kişi sayısı 2 kişi ben arada gelip gideceğimden yanlarına en azından bizim de sığabileceğimiz bişeyler olsun diye 3 kişi yazmıştım. Babam işi gereği aracı çok az kullanıyor cidden. Şimdi emekli oldu ama kullanımın inanılmaz artacağını sanmıyorum. Halen şahin kullanıyorlar asında. Dolayısıyla zaten ne alırsak alalım eskisinden daha iyi olacak her yönden . Ama şöyle söyleyeyim: 99 model şahin var araba daha 45 binde ki bunun da bir çoğu babama değil bana ait. İnsanlar inanmıyor abi kilometresiyle oynamıssınız bunun diyorlar

Yakıt çok sorun değil aslında yılda taş çatlasa, yer yarılsa 2bin km anca yaparlar ama yine de tasarruflu olması tercih sebebi olur. Arabayı uzun süreli alacaklar yani al sat gibi bir durum söz konusu değil. Emekli olduk evimizi arabamızı yenileyelim mantığı güdüyorlar.

• Yılda 1500 km yapıyor olsam, keyfime bakarım.
    Yakıt çok önemli olmaz diye düşünüyorum.
    Vergi avantajı da olması açısından 1,6 lt motorlu benzinli D segment araç alırdım.
    Temiz kullanılmış bir Vectra veya Avensis arar, bulur, alırdım.
    Özellikle uzun yolda B ve C segment araçlara göre ciddi konfor farkı var.
    Hatta direkt enjeksiyonlu olmasından ötürü pek tercih edilmese de 1,6 FSI motorlu Passat bile alınabilir.
  • selim6638 S kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım ama dediğiniz fiyatlara bulunanlar ya hasarlı ya da 120bin kmnin üzerindeler. Keşke bulabilsek güzel bişey de atlasak üstüne :)
  • Skoda octavia düşünebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Araç Önerisi
    geçen ay açıldı
    70.000TL İlk Araç Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben hiç istememe rağmen 2013 1.3 Linea Active Plus dizel Euro5 motor alındı. Fikirlerinizi belirtir misiniz??

32.500 liraya 20bin km'de araba, alındı gelindi o kadar karşıydım fiata ve beğenmedim ki inanın otoparka çıkıp bakmadım bile arabaya sinirlerim bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 13 Ocak 2014; 18:13:38 >
  • Mitsubishi Lancer
    Mazda 6 2.0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç sinirini bozma süper araç almışsınız, 1 yaşında parasının hakkını sonuna kadar veren bi araba, o yüzden hiç trip atma linea'ya gidin barışın her ihtiyacınızı görür, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

hiç sinirini bozma süper araç almışsınız, 1 yaşında parasının hakkını sonuna kadar veren bi araba, o yüzden hiç trip atma linea'ya gidin barışın her ihtiyacınızı görür, hayırlı olsun

Hocam açıkçası ben ford veya opelden yanaydım. Modeli çok yüksek olmasa da sonuçta fiattan iyidir diye düşünüyorum halen. Birde üstünde baba hiç konusmadan etmeden oldu bittiye getirince evde sinirler gerildi. İnanın hala bakmadım araca hiç yeni araba heycanı yok.
  • theycantmeasureheart kullanıcısına yanıt
    boşver iyi olanı yapmışsınız
  • Yılda 1.500 km (bin beşyüz) kilometre için araba almaya değmez bence... Günde ortalama 5 kilometre yapar, yürürüm yine o parayı arabaya bağlamam, çocuğun okulu varsa; servise veririm yine o parayı bağlamam, gerektiğinde taksi kullanır yine o parayı vermem...

Ama; hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin... Güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 13 Ocak 2014; 20:19:34 >
  • Peugeot 407 1.6 Dizel mauel 110 beygir.Uygun fiyata hem ekonomi hem d sınıfı araba
  • o paraya en güzeli punto olur. kişilik aile için idealdir. Yakıtta çok azdır. Eminim 1.000 -1.500 km değil 10.000 15.000 km yaparsınız yakıt tüketimini görünce :)
  • Yazmadan önce son mesajlara bakmanız fayda var, arkadaş yazmış alınan aracı. Bu arada Hayırlı olsun hocam arabaya alışmaya çalışın yavaş yavaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Yazmadan önce son mesajlara bakmanız fayda var, arkadaş yazmış alınan aracı. Bu arada Hayırlı olsun hocam arabaya alışmaya çalışın yavaş yavaş

Haha Teşekkürler hocam. Bende arkadaşlara yardımları için teşekkür ediyorum. Belki bir başkasına yardımı olur diye de bişey yazmamıştım açıkçası.
  • theycantmeasureheart kullanıcısına yanıt
    citroen c elysee 1.2 confort
  • quote:

Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart

Hocam baktım ama dediğiniz fiyatlara bulunanlar ya hasarlı ya da 120bin kmnin üzerindeler. Keşke bulabilsek güzel bişey de atlasak üstüne :)

umarım bulabilirsiniz...
    diğerleriyle civic olunca kıyaslayamıyorum bile :))
  • Size en uygun araclari tercih disi (chevrolet) birakmissiniz. Umarim o fiyata temiz az km de guvenli arac bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.