Bildirim
3250 tema
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben gayet güzel yüklüyorum ne oldu ki arkadaşım . _____________________________ -
-
burda bizim teller için uyumlu tamalar var onları dene.
http://forum.donanimhaber.com/m_7309965/tm.htm
ama keşke burda ayrıca bir topic açmasaydın bu konu için_____________________________ -
-
bu linkteki temalarıda mı yükleyemiyorsun. _____________________________ -
-
3250 nin symbian wersiyonu üst oldugu için cogu temayla uyumsuzluk yapabilir _____________________________ -
-
:) kardeş bende ilk önce öle sandım ama o linktekileri yükledim ve takır takır çalışıyo.arkadaşlar bu hareketlli temalar varmış onlar 3250ye uyuyomu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetonline -- 28 Ağustos 2006; 17:48:00 >_____________________________ -
sen büyük ihtimal telefonuna uyumsuz temaları deniyosun yoksa tema yükleyememe gibi bir şansın çok az . se dediğim temaları bi dene bakalım _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetonline
:) kardeş bende ilk önce öle sandım ama o linktekileri yükledim ve takır takır çalışıyo.arkadaşlar bu hareketlli temalar varmış onlar 3250ye uyuyomu?
evet seninde dedigin gibi arkadasin dikkatinden kacmis olabilir. nokia 3250 symbian v9.1 kullaniyor ve piyasadaki s60 temalarin hicbiriyle uyumlu degil. muhakkakki 3rd ED veya v9.1 ibaresinde dikket etmeniz gerekli.
ayrica hareketli temalar zaten azinlikta ve onlarda eski s60 surumleri icin._____________________________ -
-
quote:
Orjinalden alıntı: bafrasporlu
yani 3rd ED uyrmı bana
senin telefonun dogrudan symbian 3rd ED surumu oldugu icin, verilen linkteki tum temalar telefonuna uyumludur.. kolay gelsin._____________________________ -
-
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: bafrasporlu
maviates ve clone hocam yukledim çalıştı heeeyt be oldu sonunda çok sağolun.
maviates ve kendi adima; sana yardimci olabildigimiz icin sevindik._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Neyse kasmaya devammm!