Şimdi Ara

325. DÖNEM(aralık 2008) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (408 EFSANE MEHMETÇİK OLDUK) (2222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44.834
Cevap
33
Favori
1.722.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22202221222222232224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LSG

Askerin kasa kasa "KİVİ,MUZ,ÇİLEK,PORTAKAL,ERİK, yiyebileceğiniz hayal bile edemezdim.
    Kalığım karakolda inanılmaz yicekler oluyordu.

Bizdede vardı onlar ama ara sıra içine sopada koyuyorlardı yememiz için ben yemedim ama uzun dönem arkadşlar çok yiyodu tekme tokat!Allah bin belalarını versin hepsinin...

Orjinalden alıntı: ceza26

Hemşolar şu askerlik iznimiz bittikten sonra haberleşerek askerlik şubesine hep beraber gidelim.Sonrada beraber bir yerlerde takılırız.

Nehir26-İsmailim hoşgeldin.İşe başladın mı?

Hoşgeldiniz arkadaşlar...

Askerlik işini ortak halledelim iyi olur, ama acele etmeyelim; acelesi yok onun...
    Benim numara aynı Hakan.
    [email protected]
    eklersin...

Organizasyonu yaparız arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bora_er -- 29 Mayıs 2009; 19:42:10 >

Orjinalden alıntı: madanci

izin kağıdımda şöyle bi şey yazıyo daha yeni dikkatimi çekti

MADDE: 7 -- izinli gidecekler, gidecekleri yeri bildirmeye ve gittikleri yerde merkez garnizon k.lıklarına veya bulunmuyorsa as şb.lerine geldiklerini, adresleri ve gidecekleri günü bildirmeye mecburdurlar. emir alır almaz bu hususa riayet etmeyenler hakkında itaatsızlıktan takibat yapılacaktır.

askerlik şubesine gidip bilgi filan vermedim ben. bi sakatlık çıkmaz dimi

yok be 30 mayıstan sonra gidecen tmi farklı biraz...

• Arkadaşlar bir sorum olacak.
    terhis belgesiyle aldığımız izin belgesini Askerlik şubesi veya merkez komutanlığından imzalattırdınız mı?

ben imzalatmadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

Yarın askerlikle ilgili son günümüz :) Askerliği uzattılar uzattılar..Yarından sonra bizi bidaha göremicekler

walla öyle yaw bi de er izin belgesinde yazan bi madde var ama biz geri dönmeyecez ki bir de şubeye bize 30undan sonra gidin dendi...işte askerliğin bildik sıkıntıları..

Orjinalden alıntı: ceza26

Selamlar bütün devrelerime...

Rahat bir askerlik yapmış olsamda bitirdiğim için Allaha şükrediyorum.Bu şafaktan sonra ben mi durayım oralarda

Yaklaşık 10 günlük Edirne ve İstanbul tatilinden sonra memleketim Eskişehir'e ulaştım...

Hemşolar bende buralardayım merak etmeyin, kopmak yok

Teskere - Terhis muhabbeti olmuş.İzin kulanmayanlar 12 günlük TMİ yani Terhis Maiyetinde İzinli olarak çıktı askerden.Bize verilen kağıtlarda Terhis belgesi yani teskereyi daha almadık.30 Mayıstan sonra bize verilen kağıtlarla beraber askerlik şubelerine gitmemiz gerekiyor.İşte o zaman teskereyi alacağız.Artı yeni çıkan yasa gereği her sene askerlik yoklamasını yaptırmamız gerekiyor yoksa para cezası var.Ama bazı yerlerde kolaylık sağlıyorlar.Mesela arkadaşımın askerlik şubesi ilçede telefon ederek yoklamasını yaptırıyor.Heryerde olur mu bilmem.

peki şu izin kağıdında
    MADDE: 7 -- izinli gidecekler, gidecekleri yeri bildirmeye ve gittikleri yerde merkez garnizon k.lıklarına veya bulunmuyorsa as şb.lerine geldiklerini, adresleri ve gidecekleri günü bildirmeye mecburdurlar. emir alır almaz bu hususa riayet etmeyenler hakkında itaatsızlıktan takibat yapılacaktır.
    biz geri gitmeyecez ki niye gidip bildirelim ...

• asker olarak yaklaşık son 1 saate girdik

Orjinalden alıntı: altugaaa

asker olarak yaklaşık son 1 saate girdik

hehe birden 30 kasımı hatırladım
    1 saat sonra askeriz..
  • Cümleten geçmiş olsun herkese, hoşgeldin sivil hayat

Orjinalden alıntı: aadrty

quote:

Orjinalden alıntı: LSG

Askerin kasa kasa "KİVİ,MUZ,ÇİLEK,PORTAKAL,ERİK, yiyebileceğiniz hayal bile edemezdim.
    Kalığım karakolda inanılmaz yicekler oluyordu.

Bizdede vardı onlar ama ara sıra içine sopada koyuyorlardı yememiz için ben yemedim ama uzun dönem arkadşlar çok yiyodu tekme tokat!Allah bin belalarını versin hepsinin...

Bizde o kadar olmasada uzun dönem kendini bi mok zanneden askerler daha fazla yerdi.
    15 kilo muz gelirdi, 2 kilosu önceden bi tükenirdi o muzun mesela.
    Herifler hayatında görmemiş, saldırıyor işte..

Askerliği bitirdikte hatıraları paylaşmaya başladık şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşalı -- 30 Mayıs 2009; 18:12:10 >

• 31.05.2009
    bu tarih itibariyle şan ve şerefle dolu 6aylık askerlik borcumu ödemiş bulunmaktayım...

Vatansızlara İnat, Vatan Sağolsun...
  • hakkat ya bugün son günümüz hadi arkadaşlar cümleten geçmiş olsun
  • arkadaşlar bizim celp tarihimiz 30 kasım dı , yani biz 29 mayıs saat 24:00 itibarıyla askerlik görevimizi bitirmiş oluyoruz.
    HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.