Şimdi Ara

325. DÖNEM(aralık 2008) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (408 EFSANE MEHMETÇİK OLDUK) (2220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44.834
Cevap
33
Favori
1.722.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22182219222022212222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: FENOMEN_FB

Devrem,Erzincan'da askerlik genel olarak rahattır(59.topçu tugayına giden uzun dönemlerin çoğu doğu'ya gönderiliyor).İl Jandarma şehir merkezine 5-10 dk uzaklıkta bulunur.Halkı,askeri sever.Çatışma vs hiç yoktur(çok nadirende olsa TUNCELİ sınırında olur).Kışın çok soğuk olur,hazırlıklı gidin.Erzincan,tam olarak dağların arasında düz bir ova üzerinde kurulmuş kendi halinde sakin ve şirin bir şehirdir.Binalar,depremden dolayı genelde 2 veya 3 katlıdır,4 katlı bir bina görmeniz imkansızdır.Sokaklarda çöp arabası bulamazsınız,o kadar temizdir.Sanayi malesef gelişmiş değil ancak sizi hafta sonları çarşıya çıkmak ilgilendireceği için kafanız rahat olsun.Kara üzüm,dut,kete,tulum peyniri en önemli gıda maddeleridir.Tadlarına bakmanızı tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: caliform

quote:

Orjinalden alıntı: FENOMEN_FB

BEN ERZİNCAN'LIYIM.ERZİNCAN'A DÜŞEN VARSA BİLGİ VEREBİLİRİM.

walla biz de erzincana düştük 4-5 kişiyiz ben il jandarmadayım. ulaşım mevzusunu hallettik. biraz tüyo versen süper olur özellikle jandarma ve şehir hakkında

• Şafak: 5
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • quote:

Orjinalden alıntı: fero01

327 den slm safak 113 vay be dedelre cok koydu gidişiniz biter mi bizimkide

Bize de 323. ler gidince çok koymustu.Bu bayrak teslimi gibi düşün, sen de -olursa-329. lara devrediceksin. Hakkkten askerliğin çokmus, kasatura numarası mıdır bu 113 ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONTU

Şafak: 5

Anamm!! Sen naaptın bilader adammı öldürdün?
    Ben eve çoktan geldim askerliği bile unuttum sen hala şafak sayıyon..
    Bitmez senin bu askerlik bitmez

327.kd lerin sayfası değil bura.yanlış yerdesin

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Olm 327ler şu şafağın başına 12 koyup öyle sayıyo daha dur onların şafaaa uzun
    -----MUSTAFA HACILAR-----
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Olm 327ler şu şafağın başına 12 koyup öyle sayıyo daha dur onların şafaaa uzun

ONTU'ya dokunmayın birlikte yaptık askerliği ama izin kullanma dedim ona hehehe

• UZAMA 331 LERE VURCAK YARIN EVİME DÖNÜOM 2HAFTA DİNLENDİM İSTANBULDA ARTIK DENİZLİYE DÖNME VAKTİ

Allah askerdeki arkadaşlara ''aynı bize verdiği sabır gibi'' bol bol sabır versin...

Hepsine hayırlı tezkereler...

Orjinalden alıntı: de_lorean20

UZAMA 331 LERE VURCAK YARIN EVİME DÖNÜOM 2HAFTA DİNLENDİM İSTANBULDA ARTIK DENİZLİYE DÖNME VAKTİ

31 cenabet sayı olabilir....
  • Dilekçemiz kabul olacak mı, olmayacak mı? derken.. kabul edildiğini öğrendik. Yedek subaylık sınavıydı, sınav sonucuydu derken heyacan içinde yerimizde duramadan uykusuz geceler geçirdik. Sonuçlarımız açıklandı birliklerimize katıldık, yavaş yavaş ve yine o büyük heyecan ve şaşkınlık içersinde. Er başladık, onbaşı olduk, çavuş olduk derken hürgeneralliğe yükseldik :) hey gidi günler hey... Bu günleri görmek çok güzel. Hala üzerimdeki askerlik psikolojisini atamadım. Sanki izindeymişim, geri dönecekmişim gibi hissediyorum. Saat sabahın 06:00 ını gösteriyor, Casio marka saatimin alarmı çalıyor, ben yataktan fırlayıp yatak yapma telaşı içindeyim, hemen kalkayım, traş olayım derken bir an afallıyorum..! o da ne..! odamdayım, kendi yatağımda..! sivil hayattayım bu bir rüya olsa gerek

Hepinize geçmiş olsun tertiplerim. İyi kötü 5 ay geçirdik. Darısı geride bıraktığımız 327. KD ve tüm vatani görevini yapmakta olan dostlarımızın başına.

Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir..!

• quote:

Orjinalden alıntı: Capricorn57

Dilekçemiz kabul olacak mı, olmayacak mı? derken.. kabul edildiğini öğrendik. Yedek subaylık sınavıydı, sınav sonucuydu derken heyacan içinde yerimizde duramadan uykusuz geceler geçirdik. Sonuçlarımız açıklandı birliklerimize katıldık, yavaş yavaş ve yine o büyük heyecan ve şaşkınlık içersinde. Er başladık, onbaşı olduk, çavuş olduk derken hürgeneralliğe yükseldik :) hey gidi günler hey... Bu günleri görmek çok güzel. Hala üzerimdeki askerlik psikolojisini atamadım. Sanki izindeymişim, geri dönecekmişim gibi hissediyorum. Saat sabahın 06:00 ını gösteriyor, Casio marka saatimin alarmı çalıyor, ben yataktan fırlayıp yatak yapma telaşı içindeyim, hemen kalkayım, traş olayım derken bir an afallıyorum..! o da ne..! odamdayım, kendi yatağımda..! sivil hayattayım bu bir rüya olsa gerek

Hepinize geçmiş olsun tertiplerim. İyi kötü 5 ay geçirdik. Darısı geride bıraktığımız 327. KD ve tüm vatani görevini yapmakta olan dostlarımızın başına.

aynen hala asker hissediyorum kendimi..bir de acemilikte çekilen fotoya bakınca sanki 2 3 yıl evveli gibi geliyor..neyseki bitti ama bu gece kabus gördüm tekrar alıp gidiyorlardı..

• quote:

Orjinalden alıntı: aetiusflavius

quote:

Orjinalden alıntı: Capricorn57

Dilekçemiz kabul olacak mı, olmayacak mı? derken.. kabul edildiğini öğrendik. Yedek subaylık sınavıydı, sınav sonucuydu derken heyacan içinde yerimizde duramadan uykusuz geceler geçirdik. Sonuçlarımız açıklandı birliklerimize katıldık, yavaş yavaş ve yine o büyük heyecan ve şaşkınlık içersinde. Er başladık, onbaşı olduk, çavuş olduk derken hürgeneralliğe yükseldik :) hey gidi günler hey... Bu günleri görmek çok güzel. Hala üzerimdeki askerlik psikolojisini atamadım. Sanki izindeymişim, geri dönecekmişim gibi hissediyorum. Saat sabahın 06:00 ını gösteriyor, Casio marka saatimin alarmı çalıyor, ben yataktan fırlayıp yatak yapma telaşı içindeyim, hemen kalkayım, traş olayım derken bir an afallıyorum..! o da ne..! odamdayım, kendi yatağımda..! sivil hayattayım bu bir rüya olsa gerek

aynen hala asker hissediyorum kendimi..bir de acemilikte çekilen fotoya bakınca sanki 2 3 yıl evveli gibi geliyor..neyseki bitti ama bu gece kabus gördüm tekrar alıp gidiyorlardı..

aynı zamanda aynı kabusu paylaşmışız

• Harbiden askerden geleli 10 gün olmuş, şafak 10 dediğimde çıldırcak gibi oluyodum. Hele askerden geldim şu lafı söylemez mi herkes ne çabuk geçti gülüyorum sinirleniyorum:) halbu ki bilmiyolarkı sabahın köründe kalk mıntıka yap içtima, ögleyi bekle yemek ye ama doyma akşamı bekle komutanların nazını çek yemek çıksın istemeden ye beğenme, 8-9 gibi tekrar acık bisküvilerle açlığını bastır yattığında iskenderdir urfa dır adanadır düşün dur karın gorultusundan uyuyama şafağı düşün ertesi gün olsun aynı şeyleri tekrarla dur bende bunları hep düşünüp evet çabuk geçmişti diyorum

şaka gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: lalesayar

eşim 325. donem izin kullanmadığı icin gecen hafta 30 mayısa kadar izinli şu an. bu askerlik uzaması eşimi de etkiler mi

biz 325lere bir şey olacağını hiç sanmıyorum, tezkeremizi bile aldık.

eşim 325. donem izin kullanmadığı icin gecen hafta 30 mayısa kadar izinli şu an. bu askerlik uzaması eşimi de etkiler mi

inşallah etkilemez etkilerse yandık bu saatten sonra çok pis koyar geri dönmek...

Vatansızlara İnat, Vatan Sağolsun...
  • quote:

yok bee yenge bu saatten sonra olmaz oyle bişi

şafak mı oda kim :P
  • 
Sayfa: önceki 22182219222022212222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.