Şimdi Ara

325. DÖNEM(aralık 2008) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (408 EFSANE MEHMETÇİK OLDUK) (2223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.834
Cevap
33
Favori
1.722.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22212222222322242225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şubeye tezkere için giderken limizdeki belgeden başka bir şey gidecek mi bilen var mı? ister şimdi bunlar nüfus fotokopi fotoğraf falan....
  • sadece terhis belgenin orjinali,izin belgen ve terhis belgenin 1 adet fotokopisi gerekiyor tabi bir de yanında nüfus kağıdın olacak dostum aradım sordum başka bir şeye ve fotoya gerek yok 1 hazirandan itibaren gidebilirmişiz,ben yarın gideceğim sadece evrakları vereceksin o kadar uzun iş değil yani,tertipler tekrardan cümletten geçmiş olsun hepimize,asıl askerlik şimdi başlıyor artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizselmanlar -- 31 Mayıs 2009; 18:01:31 >

Orjinalden alıntı: cengizselmanlar

sadece terhis belgenin orjinali,izin belgen ve terhis belgenin 1 adet fotokopisi gerekiyor tabi bir de yanında nüfus kağıdın olacak dostum aradım sordum başka bir şeye ve fotoya gerek yok 1 hazirandan itibaren gidebilirmişiz,ben yarın gideceğim sadece evrakları vereceksin o kadar uzun iş değil yani,tertipler tekrardan cümletten geçmiş olsun hepimize,asıl askerlik şimdi başlıyor artık :)

söylediğin iyi oldu devrem.

Peki biz her sene yedek subaylık yoklaması yapacak mıyız ?
  • ben az önce askerlik şubesinden geliyorum. Şube kapalıydı kapıdaki askerde bir şey getirmeyecekseniz. Bir işlem yapmayacaksınız dedi. Terhis belgesinin seneye bu ay getireceksiniz dedi. Şubeyi arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz dedi.

Orjinalden alıntı: reverse

quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Orjinalden alıntı: ONTU

Şafak: 5

327.kd lerin sayfası değil bura.yanlış yerdesin

Olm 327ler şu şafağın başına 12 koyup öyle sayıyo daha dur onların şafaaa uzun

ONTU'ya dokunmayın birlikte yaptık askerliği ama izin kullanma dedim ona hehehe

Bitti kardeşim benim de bitti hatta 1 gündür evimdeyim bile

Görüşmek üzere...

325'ler olarak bizler de tarih olduk:)

• quote:

Orjinalden alıntı: ecelnico

ben az önce askerlik şubesinden geliyorum. Şube kapalıydı kapıdaki askerde bir şey getirmeyecekseniz. Bir işlem yapmayacaksınız dedi. Terhis belgesinin seneye bu ay getireceksiniz dedi. Şubeyi arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz dedi.

kakıyım kapıdaki askere ne bilrmiş o ..............bize ne dendiyse onu yapalım.......3 ay içinde gitmemiz gerek yaw askerlik bitti hala onun bunun ağzına bakıyoz...alayına koy gitsin....1 haziranda gidebiliriz...
  • Vallahi beyler,ben teskere alırken sadece terhis belgesi aldım.Bu evrakı şubeye götürecekmiyim veya başka bir işlem yapacakmıyım dedim,gerek yok dediler.Ya zaten terhis kağıdımı da aldım,bu saatten sonra birşey olmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: ecelnico

ben az önce askerlik şubesinden geliyorum. Şube kapalıydı kapıdaki askerde bir şey getirmeyecekseniz. Bir işlem yapmayacaksınız dedi. Terhis belgesinin seneye bu ay getireceksiniz dedi. Şubeyi arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz dedi.
  • arkadaşlar şubeye gittim..terhis kağıdını gösterdim izin kağıdını da bize zaten gönderecekler al bunu sakla bi yerde dedi ordaki adam....
    ha bir de dediğim gibi teskere denen o ulaşılmaz kağıt elimizde olan terhis belgesi kağıdı...başka bi şey vermeyecekeler..

ve bir de yedekil yoklaması 30 yaşına kadar yapılacakmış artık onu değiştirmişler biz erler için....
    Elimizdeki belge askerlik yaptığımıza dair belge işte.
    Bundan sonra hiç bir insan evladı beni şubeye gönderemez, götüremez.
    kicker L7*2 kicker 2500,1 mono anfi hertz esk 165 jbl 75.4
    canon sx20 digital foto mak
    2007 ford focus tdi ghia
  • Ben az önce subeden geldim kapıdaki asker sordu terhis belgemi vermeye geldim dedim tamam dedi içeri girdim oradaki memur fotokopisini aldı terhis belgesinin tamam gidebilirsin dedi aslı ve izin belgesi ne olacak dedim sende kalsın hatıra olarak sakla hadi geçmiş olsun dedi bu kadar yani hiç seneye ya da 3 ay sonra gel demedi bende tamam deyip çıktım arkadaşlar bilginiz olsun,ayrıca terhis belgesi ile teskere belgesini farklı evrak sanan arkadaslar bilsin teskere ile terhis belgesi aynı evrak yani başka bir evrak falan verilmeyecek size,zaten terhis belgemiz ve dosyamız çoktan şubelerimize ulaşmıştır eminim.

yalnız şube acayip kalabalıktı 329.gitmek için herkes uğraşıyor bende terhis belgesini verdiğimi görünce hepsi bir iç çekti ama bende darısı başınıza artık torunlarım eee ne demişler nazar etme ne olur git askere bitince senin de olur deyip çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizselmanlar -- 1 Haziran 2009; 14:53:38 >

• Her şube farklı uygulama yapıyo anlaşılan Ben Askerlik şubesine gidip oradaki memura yeni terhis olduğumu ve ne gibi bir işlem yapmam gerektiğini sorduğumda, terhis kaydı için bana bir form verdi ve bunu doldur, diğer belgelerinide iyi sakla sakın kaybetme dedi. Kaybedersem yine askere çağırıyolarmış

Belgede doldurulması gereken kimlik bilgilerinin altında şu ibare var; '' 30 Mayıs 2009 tarihi itibariyle terhis oldum, terhis kaydımın yapılmasını arz ederim''

Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir..!
  • pişttttt ben geldim millettt

koğuşşşşş yattttttttttttttttttttttttttttttttttt

:D

Orjinalden alıntı: Capricorn57

Her şube farklı uygulama yapıyo anlaşılan Ben Askerlik şubesine gidip oradaki memura yeni terhis olduğumu ve ne gibi bir işlem yapmam gerektiğini sorduğumda, terhis kaydı için bana bir form verdi ve bunu doldur, diğer belgelerinide iyi sakla sakın kaybetme dedi. Kaybedersem yine askere çağırıyolarmış

Belgede doldurulması gereken kimlik bilgilerinin altında şu ibare var; '' 30 Mayıs 2009 tarihi itibariyle terhis oldum, terhis kaydımın yapılmasını arz ederim''

Karlı havada malazgirt yolunu aşındıran bizim gibi askerlere reva mı bu?...

• quote:

Orjinalden alıntı: sahinrecep

quote:

Her şube farklı uygulama yapıyo anlaşılan Ben Askerlik şubesine gidip oradaki memura yeni terhis olduğumu ve ne gibi bir işlem yapmam gerektiğini sorduğumda, terhis kaydı için bana bir form verdi ve bunu doldur, diğer belgelerinide iyi sakla sakın kaybetme dedi. Kaybedersem yine askere çağırıyolarmış

Biz kiii Malazgirt yolunda -18 derece soğukla cebelleştik. Kar, tipi ve sis ile güreştik, toplallaya topallaya bot aşındırdık. Evet biz tankçı poşetlerdik. Çektiğimiz çile kutsal bir amaç içindi. Kantini bulmak..! 1 paket sultani, 1 adet gazete ve 1 şişe şaşal su için saatlerce yürüdük.. Anlatılmaz yaşanır

Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir..!

• askerlikmi one ya 1 hafta önce bitti allah yeni gidecek arkadaşlara yardımcı olsun sabır versin uzun dönemlerle uğraşmak zor Kıbrısın sıcağını 3 gün gördüm yeter dedim aga çekilmez 45 derece gerçi ben askerlik yaptım dersem yalan olur yapan arkadaşlara ayıp olur yedik mangalı içtik ucuz votkayı bitti geldik hepimize geçmiş olsun bidahada BÖYLE ŞEYLER YAPMAYIN :)) ulan şimdi 20 tl ye aldığım JB viskiyiye 50 tl vermek koyuyor ne vergiymiş be
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sahinrecep

quote:

Biz kiii Malazgirt yolunda -18 derece soğukla cebelleştik. Kar, tipi ve sis ile güreştik, toplallaya topallaya bot aşındırdık. Evet biz tankçı poşetlerdik. Çektiğimiz çile kutsal bir amaç içindi. Kantini bulmak..! 1 paket sultani, 1 adet gazete ve 1 şişe şaşal su için saatlerce yürüdük.. Anlatılmaz yaşanır

hehe bomba yaw...o malazgirt yolunu kaç defa indik çıktık...o pis ortamda yemek yedik 50 kişi kaldık...ama iidiydi..türker üsteğmen akay üsteğmen...ii insanlardı..

• 
Sayfa: önceki 22212222222322242225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.