Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.002
Cevap
10
Favori
531.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şafak 97 başka yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: agetroben

İyi geceler arkadaşlar
    Adanadan askerlik belgem geldi (kocaeliye)
    1-2-3 nisanda adana da sınava gireceksiniz yazıyor. tabi martın 15 ine kadar askerlik şubesine uğrayıp snav yerinizi değiştirebilirsiniz diyor
    hemen gidip yaptırabilirmiyim yoksa martı mı beklemeliyim???
    şimdiden teşekkürler

tertipler günaydın nasılsınız bakalım yahu ben sizi kaşarlı tostla kahvaltı yapmaya bekliyorum nerede kaldınız ben ancak hazırlanabildim.

bu arada tertip sana evrak gelmiş ben şubeme sordum az önce evrakları hangi şubeden alırsan oraya en yakın sınav merkezine zaten senin randevunu veriyolarmış bilgine sen öle deyince hemen aradım sazan gibi ama dediğin gibi mardın 15 inden sonra herhangi bir gün gidip evraklarını alıyosun sınav yerinde belli oluyo saygılar.

• Günaydın tertipler.
    Gece yine sohbet koyulaşmış.
    Bugün 5 çayı yiğido' dan mış tertip çayları hazırlamaya şimdiden başka caiz gibi 5 çayla kurtulamicaksın sayımız baya fazlalıştı çünki.
  • Merhaba arkadaşlar, ben 319. kısa dönem :) Şu an Isparta'da 2 aydır askerim. Yorucu bir acemilikten sonra dağıtımlarımız oldu ve yine aynı yerdeyiz.
    321. Dönemler olarak sizlerin askere gelmesini iple çekiyoruz. Çünkü siz geldiğinizde bizim şafak 40 günden az kalmış olacak :) Askerde kısa dönemler gerçekten birbirerine yardımcı oluyor bundan kuşkunuz olmasın. Bu heyecanlı maratonda herkese başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakans06 -- 8 Şubat 2008; 9:52:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

Günaydın tertipler.
    Bugün 5 çayı yiğido' dan mış tertip çayları hazırlamaya şimdiden başka caiz gibi 5 çayla kurtulamicaksın sayımız baya fazlalıştı çünki.

Slm tertipler evet sayı bayağı artmış inşallah son dönemece girdiğimizde sayı dahada artacak inşallah sınavdan önce yada sonra haberleşip bir araya gelip çayları yudumlayalım ne dersiniz süper olur hemde kaynaşmış oluruz...

• quote:

Günaydın tertipler.

Günaydın tertiplerim. Yigido bugün sendeniz demek. Dur şimdi çay alayım. Canım çay çekti.

X5 tertibim nasılsın bugün...

• herkese günaydın tertiplerr
  • tertip caiz2005 nasılsın yav ben bu cayları dün kaçırdım ama inşallah bugün yakalıyıcam bakalım gelçi yine okula gidicem ama inşallah yetişir.

benimde hiç şansım yok yav kaynanada seviyo ama artık neyse... bir türlü yetişemiyom gitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkancky

tertip caiz2005 nasılsın yav ben bu cayları dün kaçırdım ama inşallah bugün yakalıyıcam bakalım gelçi yine okula gidicem ama inşallah yetişir.

benimde hiç şansım yok yav kaynanada seviyo ama artık neyse... bir türlü yetişemiyom gitti...

Bu akşam yetişirsin serkancy tertibim. Yetişemezsende sen gelince tekrar demleriz. Sen yeterki derslerinden geri kalma

• quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

quote:

Orjinalden alıntı: serkancky

tertip caiz2005 nasılsın yav ben bu cayları dün kaçırdım ama inşallah bugün yakalıyıcam bakalım gelçi yine okula gidicem ama inşallah yetişir.

Bu akşam yetişirsin serkancy tertibim. Yetişemezsende sen gelince tekrar demleriz. Sen yeterki derslerinden geri kalma

Saol tertip teşekkür ederim biraz yoğun olacak bu aralar.
    Bu arada sen ne yapıyon sınav işini nasıl gidiyor çalışıyormusun bende birazdan tesmer öğrenci işleri ile görüşeceğim sonrada inşaata ve en sonunda dönüp dolaşıp öğleden sonrada okula gidicem ama inşallah yetişsem 5 çayına tertip.

• Tertiplerim KPSS sınav tarihleri belli oldu. Tarihler; "Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bu yıl, Lisans düzeyindekiler için 28-29 Haziran, önlisans düzeyindekiler için 21 Eylül'de yapılacak."

Düşünen tertipler varsa başvuralım. Gerçi o zaman askerde olucaz ama izin verirlerse gireriz sınava.
  • oooooooooo ben hemen habverdar edeyim bizim arkadaşları saol tertip
  • quote:

Eyvallah tertibim. Allah (cc) razı olsun. yoğun çalışıyorum aynı devam.

Sende durumlar nasıl işyeri vede kız sorunları hala gününü zehir etmiyordur umarım.

Sağlıcakla.
  • evet beyler sıvılde hayat nasıl gıdıyor bısey kalmadı gelmenıze bu gunlerın tadını cıkarın
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur-d

evet beyler sıvılde hayat nasıl gıdıyor bısey kalmadı gelmenıze bu gunlerın tadını cıkarın

Evt bişey kalmadı gerçektende resmi olarak asker olmamıza 53 gün Teslim olmamıza 64 gün var.

Tadını çıkartın demişsinde nerdeee...
    Hem havalar soğuk hemde iş güç malum.

Ama hayat herşeye rağmen çok güzel.
  • evet az önce aradım kabul edilmiş şimdiden hepimize hayırlı teskereler.
  • quote:

quote:

Sende durumlar nasıl işyeri vede kız sorunları hala gününü zehir etmiyordur umarım.

Sağlıcakla.

Uğraşıyoruz x5y5z5 tertibim. İşler ve diğer olaylar rölantide şu an. Bir kaç gün sonra yoğunlaşır işlerimiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: onur-d

evet beyler sıvılde hayat nasıl gıdıyor bısey kalmadı gelmenıze bu gunlerın tadını cıkarın

valla 8 martda vermem gereken bi sınav var şimdi hangisinin stresine kapılsam kışlaya geleceğimiz gününmü sınavınmı sen karar ver :)) neyse neyse merak etme biletleriniz gelio 12 nisanda
  • quote:

quote:

quote:

Sağlıcakla.

Uğraşıyoruz x5y5z5 tertibim. İşler ve diğer olaylar rölantide şu an. Bir kaç gün sonra yoğunlaşır işlerimiz.

Hayırlısı olsun kardşe. aman kötü bişeyler olmasında.

• Üst tertiplere bişey sorcam. Askeriyede kamuflaj, ayakkabı falan veriyorlar. Peki bunlar bizim üstümüze oturmazsa nasıl olcak. Mesela bana küçük beden veya büyük beden kamuflaj düştü diyelim. nasıl yapıcaz. Üst tertiplerin gitmesinimi bekleyecez acaba
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.