Şimdi Ara

320i cabrio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 model 320i cabrio bagajının hacmi acaba ne kadar?

Tavan kapaliyken ne kadar yani? Normal bi bmw kadar mi?

Bilen kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Nasip ise yazin almayi dusunuyorum.

Birde acaba bu arabayı almamlımıyım yoksa daha güzel bişeylere mi bakmalıyım

• Ben oyle araba almak isteseydim bagaj hacmine bakmazdım çünkü cabrio araba tamamen zevk içindir bagaj olarak ise genelde arka iki koltuk kullanılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşündüğün aracın bagaj hacminin 350 litre olması lazım.Sedan versiyonda 460 litre gözüküyor.

Ama Cabrio BMW alan bir insanın kafasında olması gereken tek soru işareti bagaj hacmi herhalde.

Yakıtından yedek parçaya,bakımından değer kaybına insanı tereddüte iten onlarca sebep var.
  • Ne yapacaksın bagaj hacmini ? Zaten arkaya 1 kişi anca sığıyor
    Yük taşıyacaksan hiç alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 21 Mayıs 2013; 0:27:07 >
  • Cabrio araçta arka koltuklar dahil arkada kalan hiçbir şey işine yaramaz. Sadece olması gerektiği için var onlar :)
  • http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=245517

Yabancı forumda konuyu başlatan kişi e93 kasanın bagajının fotoğraflarını görmek istemiş.Daha sonra bir üye tavan açıkken ve kapalıyken fotoğraları paylaşmış.

350 litre olması bana kalırsa imkansız çünkü C sınıfı HB bir aracın bagaj hacmi bu seviyede ve bir çok kez e93 bmw gördüm arka kısmı çok ufak geldi C sınıfı bir araca göre (giulietta bagaj hacmi 350 litre diye biliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=245517

Yabancı forumda konuyu başlatan kişi e93 kasanın bagajının fotoğraflarını görmek istemiş.Daha sonra bir üye tavan açıkken ve kapalıyken fotoğraları paylaşmış.

350 litre olması bana kalırsa imkansız çünkü C sınıfı HB bir aracın bagaj hacmi bu seviyede ve bir çok kez e93 bmw gördüm arka kısmı çok ufak geldi C sınıfı bir araca göre (giulietta bagaj hacmi 350 litre diye biliyorum)

Metal tavan mekanizmasından dolayı bagaj 350 lt'ye düşüyor, C veya D sınıfıyla alakası yok. Bahsi geçen araç cabrio.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo v40 - Mercedes a180
    4 ay önce açıldı
    MERCEDES C180(W205) & BMW 320(F30)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir cabrio bmw alacak kişinin en son kriteri bagajdır
  • Üstü kapalıyken 300-350 arası olması lazım.Tavan katlandığında kullanılabilir yani kalan hacim ne tam olarak bilmiyorum.Arka koltuklarıda bagaj niyetine kullanabilirsin, cabrioda 4 kişilik yolculuk yapılması biraz zor oluyor Benim gibi uzunlar içinse tamamen dert, sert bir çukura girip boynumun kırılması an meselesi gibi geliyor
  • Bunu sorgulayan birine yetmeyecek kadar az:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=245517

Metal tavan mekanizmasından dolayı bagaj 350 lt'ye düşüyor, C veya D sınıfıyla alakası yok. Bahsi geçen araç cabrio.

Zaten ilk mesajda "aracın tavanı kapalı ve açıkken fotoğraflarını paylaşmış" yazdım,yani aracın convertible olduğunun farkındayım.HB araçla kıyaslamamın sebebi ise park halinde yanında genelde HB araç olduğu içindi.

BMW'nin sitesinde e93 kasa aracın bagaj hacmi: 350 Litre (Üstü kapalıyken), 210 Litre (Üstü açıkken)

Bagaj hacminin dışarıdan kestirilemediğini anlamış oldum.İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 21 Mayıs 2013; 16:14:38 >

• Zaten zevk icin alcam

Bagaj hacminide bavul sigar mi diye sordum.

Bazi modellerde tavan acik iken bagaj kismi ozelligini yitiriyor sanirim.

Bakim deger kaybi ve yakit her bmw de oldukca fazla.

Deger kaybida zaten 2. El olacagi icin beni etkilemez.

• Arkaya biri oturamiyirsa o arabanin 4 kisilik olma mantigi nedir?
    320i vardi elimde arkasi baya genisti.

Suan icin hic 320i cabrio inceleme sansim olmadi.
    Ancak 1 serisine baktim onu arka tarafi cok dar. Onun kadar dar olacagini sanmiyorum.

Ama gozle gormekte yarar var

Bide tavan acilir oldugu icin agir olacaktir ama yan taraftaki direkler olmuyacagi icinde agirlik azalacaktir diye dusunuyorum.

Performans cok muhim degil. Sadece 4 kisi rahatca yolculuk yapar mi bagaja tavan acik iken 1 veya 2 valiz sigabilir mi????

• Merhaba hocam hortlatmis gibi olucam ama araci alip kullandiniz mi bagaj durumu ve arka diz mesafesi nasil ogrenmek istedim bende arka diz mesafesi kurtariyorsa ve bagajida is goruyorsa e93 3.20d almayi dusunuyorum arkaya 2 kisi oturamiyorsa e92 320d almayi dusunuyorum onun arka diz mesafesi genisti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.