Şimdi Ara

32 inch televizyon önerisi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uygun fiyatlı 32 inch televizyon önerisi verirmisiniz

Marka fark etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seg 32 inch aldım hd ready uydu alıcılı modeli 5630 dinamik modda görüntüsü gayet iyi şuan 900 e var indirim denk getirirseniz alınır yada finlux telefunken jvc regal ne denk gelirse sunny fiyatına daha kaliteli ve markalı ürün alırsınız ha full hd 1200 lira üstü tv istiyorum derseniz başka ama o paralar 32 ye verilmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

Seg 32 inch aldım hd ready uydu alıcılı modeli 5630 dinamik modda görüntüsü gayet iyi şuan 900 e var indirim denk getirirseniz alınır yada finlux telefunken jvc regal ne denk gelirse sunny fiyatına daha kaliteli ve markalı ürün alırsınız ha full hd 1200 lira üstü tv istiyorum derseniz başka ama o paralar 32 ye verilmez..
    Hoş geldin arkadaşım Teşekkürler

Annem İçin alacağım televizyonu sadece haberleri izliyor 650 tl civarı olsa

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Hocam o takdirde 3. Sınıf üreticilerin en büyüğü sunny o gruba bakacaksınız ama ürün önerme şansım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

Hocam o takdirde 3. Sınıf üreticilerin en büyüğü sunny o gruba bakacaksınız ama ürün önerme şansım yok
    Çok teşekkür ederim arkadaşım haklısınız bi bakayım inşallah bulurum

hocam kafanıza göre tv bulabildiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: papikchi

hocam kafanıza göre tv bulabildiniz mi
    Hoş geldin arkadaşım ilgin için teşekkürler evet led tv aldım Carrefoursa dan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hoşbuldum. İyi günlerde kullanın. Hangi model tv aldınız bende bakıyorum o yüzden sordum
  • quote:

Hoşbuldum. İyi günlerde kullanın. Hangi model tv aldınız bende bakıyorum o yüzden sordum
    axen marka led tv uydu alıcısı içinde oluyor ama tavsiye etmiyorum hoşuma gitmedi televizyon

Annem İçin aldım sadece haberleri izliyor

bizde küçük oda için alcaktık ama bi türlü eşime beğendiremedim o markayı :) olmadı daha bilindik markaların küçük inçlerine bakcam
  • quote:

bizde küçük oda için alcaktık ama bi türlü eşime beğendiremedim o markayı :) olmadı daha bilindik markaların küçük inçlerine bakcam
    bu axen marka benimde içime sinmedi esnafların Led tabelaları gibi duruyor :)

En iyisi bilindik marka televizyonları almak şimdiden hayırlı olsun arkadaşım

• Ben de 55"e geçeceğim için elimdeki 32" i satacağım. Çok memnunum ama mutfak için filan düşününce oraya da büyük geliyor.

Modeli LG 32LB652V Full HD SMART 3D TV.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.