Şimdi Ara

32 gb lık karta kaç dakika video çekebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
45.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1480 x 1080 kayıt ile 32gb lık karta kaç dakika ya da saat kayıt edebilirim. Bunu görebileceğim bir skala var mı.

32 GB Bellek Kartıyla Kaç Dakika Video Çekebilirsiniz?

Bir 32 GB hafıza kartının ne kadar video tutabileceği, video çözünürlüğü, bit hızı ve sıkıştırma gibi çeşitli faktörlere bağlıdır.

Video Çözünürlüğü:

• SD (480p): Yaklaşık 27 saat
    • HD (720p): Yaklaşık 13,5 saat
    • Full HD (1080p): Yaklaşık 6,5 saat
    • 4K (2160p): Yaklaşık 3 saat

Bit Hızı ve Sıkıştırma:

Bit hızı, saniyede kaydedilen veri miktarını ölçer. Daha yüksek bit hızları, daha yüksek kaliteli videolar ancak aynı zamanda daha fazla depolama alanı gerektirir. Sıkıştırma, video dosyasının boyutunu küçültmeye yardımcı olur.

Genellikle, 10 Mbps'lik bir bit hızı ve H.264 sıkıştırma kullanıldığında aşağıdaki yaklaşık değerler geçerlidir:

• SD (480p): 24 saat
    • HD (720p): 12 saat
    • Full HD (1080p): 6 saat
    • 4K (2160p): 2,5 saat

Telefonun Yeteneği:

Cep telefonlarının video çekme kapasitesi, donanım özelliklerine ve işletim sistemine bağlıdır. Bazı telefonlar yüksek çözünürlüklerde ve bit hızlarında daha uzun videolar çekebilirken, diğerleri daha düşük kaliteli videolarla sınırlıdır.

Hafıza Kartı Fiyatları:

32 GB hafıza kartlarının fiyatları markaya, kapasiteye ve hız sınıfına bağlı olarak değişir. Genellikle, daha yüksek kapasiteli ve daha hızlı hafıza kartları daha pahalıdır.

Özet:

Bir 32 GB hafıza kartıyla ne kadar video çekebileceğiniz, video çözünürlüğü, bit hızı, sıkıştırma ve telefonun yeteneklerine bağlıdır. Yukarıda verilen değerler tahminidir ve gerçek sonuçlar değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yazma hızını veya türünü belirtmemişsiniz. 32 GB ama ne ? Cf mi, microdrive mı, sd mi, mmc mi, xd mi, memory stick mi, smart media mı, memory stick pro duo mu ?
  • Class belirtmemişsiniz. 32 GB SD Class 6, 1280 x 720p formatında 2.8 saat kayıt yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 30 Kasım 2011; 14:11:32 >
  • 32 GB Class 6 hafıza kartının, 6 MB / s yazma hızı var. Video formatına karşılık gelen değere göre ( 720p (1280 x 720) ) hesaplanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1-2 dk lık video
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: entrophy

aslında benim sorum şu şekildeydi. bu çözünürlükle bir en fazla kaç dakikalık bir video dosyası 32 gb lık kartın içine sığar. doğru mu anladım ve anlattım

Evet doğru anlattınız. 32 GB SD Class 6 kartınızın içine, istediğiniz formatlarda 168 dakikalık bir video dosyası sığar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.