Şimdi Ara

32 GB Kingston Formatlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle istemeden deo lsa birden fazla konu açtığım için özürlerimi sunarım.

    32 gb kingston datatraveller c10 usb belleğim disk yönetimi nde hem görünüyor hem görünmüyor resimde yüklemiş olduğum gibi. görünmeme işi disk yönetiminden format attıktan sonra oldu. Bilgisayarım da iste çıkarılabilir disk olarak görülüyor fakat biçimlendir dediğim de biçimlendirme ekranı açılmıyor ve normalde usb'nin yanan ışığı bu durumda sönüyor. donanım kaldır kısmında bellek datatraveller c10 olarak görünüyor ama.

    ilgilenenlere hastanın hikayesi;

    Belleğin içinde sözde 210 GB boyutunda yeni klasör diye bi klasör bulmamla başladı herşey bunun içindeki klasörlerin de saçma sapan karakterlerden oluşan isimleri vardı. geri dönüşüm kutusuna yollama ve shift+del ile silemediğim klasörden sonra format atmak istedim belleğe fakat başaramadı ve usb ye girememeye başladı. bi ara usb nin boyutunu 1.8 TB olarak görüyordu bilgisayarlar sonra 29küsür GB die doğru boyutu da gösterdiler.

    Şuan da xp vista 7 disk yöneticisi usb yi göremiyor. partition magic 8 de varlığından bi haber. HP nin usb bellekler için olan tool u da formatlayamıyordu en son. elimde pahalı bi anahtarlıkla sıkıştım kaldım. yardım etmeye çalışcak herkese çok teşekkürler

    http://imageshack.us/photo/my-images/190/ekran1m.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uur89 -- 18 Ekim 2011; 23:33:42 >







  • Şimdi hocam sadece o flash mı gözükmüyor?

    Hem görünüyor hem görünmüyor yazmışsın.O resimdeki hangisi senin flash?Onun üstüne sağ tıkla tekrar biçimlendirme yap.Varsayılan biti işaretle,hızlı biçimlendirme ve birder fat 32 yap.
  • hocam alt kısımda ki F benim flash üst kısımda görünmüyor işte. Alt kısımdan sağ tıkla da sadece ismini ( F: A: B: ) değiştirebiliyorum o da diğer bilgisayara takıldığında yeni ismiyle görünmüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.