Şimdi Ara

32 bitten 64 bite geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA BENİM PC 32 BİT VE 64 BİTE YÜKSELTMEK İSTİYORUM WİNDOWS 7 64 BİT CD Sİ ALDIM PC YE FORMAT ATIYORUM AMA YİNE 32 BİT OLUYO 64 BİTE YÜKSELMİYO. YARDIMCI OLURMSUNZ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Format atarken bildiri ekranında X86 - X64 seçenekleri gelecektir orada X64 işaretlemediğiniz sürece 32 bit yani diğer adıyla X86 kuracaktır.
  • Öyle bi ekran gelmyo ama boot ayarlarıda farklı bende sata filan yazyo normal cdyi takyp pc yi kapatmdn setup kuruyorum orda da bi seu sormyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcinin 64 biti destekliyor olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behlul532

MERHABA BENİM PC 32 BİT VE 64 BİTE YÜKSELTMEK İSTİYORUM WİNDOWS 7 64 BİT CD Sİ ALDIM PC YE FORMAT ATIYORUM AMA YİNE 32 BİT OLUYO 64 BİTE YÜKSELMİYO. YARDIMCI OLURMSUNZ

32 bit Win7 dir yenisi de. Yanlış vermişlerdir.
  • sisteminizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • quote:

MERHABA BENİM PC 32 BİT VE 64 BİTE YÜKSELTMEK İSTİYORUM WİNDOWS 7 64 BİT CD Sİ ALDIM PC YE FORMAT ATIYORUM AMA YİNE 32 BİT OLUYO 64 BİTE YÜKSELMİYO. YARDIMCI OLURMSUNZ

ramin kaç işlemcin ney ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistemim
    6 gb ram (kullanılabilir miktar 3.5)
    pentium dual core e6600 3.06 ghz 2 cpus 3.1ghz
    directx 11
    radeon sappiher 6570 ekran kartı
  • daha önce 64 bit yapmştm pc yi
  • Tamam o zaman wın 7 dıskını tak kurmaya başla ama benım bıldıgım kadarıyla örneğin wın7 64 bit olması gerekiyor. Yanı 32 bıt dvd den 64 bıt kurulmuyor dıye bılıyorum. İşlemcin zaten 64 bit i desteklemıyorsa zaten kuramazsın mesajını alırsın.
  • destekliyo ama yükleyemiyorum ben
  • eğer o piyasada içeriği ile oynanan katılımsız tarzda bir cd ise belki problem ondan kaynaklanıyor olabilir... başka bir 64 bit dvd deneyin...
  • Katilimsiz cdler de size hangisini kuracağınızı söylüyor, sizin burda dikkat etmeniz gereken x64 u seçmeniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

işlemciniz 64 bit uyumlu değilse 32 bitte kalmanız gerek
  • Format atarken üzerine kurma yapıyor.Diski sil ve sıfırdan kur.Eski win 7yi görüyor.Ayrıca arkadaşların dediği gibi format ekranında lisan sözleşmesinde cdnin x64 mü x86 mı olduğu yazar.Dikkat et buraya.Orjinal diyorsan sıkıntı dediğim gibi.Üzerine kuruyor.İşlemci desteklemesede kurul yaparsın.etkin verim lamazsın....
  • Anladığım kadarıyla arkadaş temiz kurulum yerine üzerine kurulumu yapıyor. Haliyle de 32 bit üzerine 64 bit kurulumu yapamıyor. Bilgisayarınızı Dvd ile boot edip c diskinizi temizleyip temiz kurulum yapmayı deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir üstteki arkadaşında dediği gibi varolan windows üzerine kurulum yapmaya çalışıyorsan bu tür hatayı alabilirsin. ayrıca işlemcini bundan epey süre önce bende kullandım 64bit destekliyor. 6 gb ram var zaten 64 bit için yeterlidir. format ekranında Kurulum şekline gelince GELİŞMİŞ yazan alttaki seçeneği tıkla oradan C sürücüsünü komple sil. Yeniden boyutlandır biçimlendir temiz kurulum yap... kolay gelsin.
  • Cdyi Nereden aldın Korsan Mı. Sana 32 Bit Cd Vermiş Olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.