Şimdi Ara

3150 lik hangi şampiyonu alıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler böyle bir konu var biliyorum ama benim durumum biraz farklı. şu zamana kadar hep teemo ile oynadım ya da ashe ile.

şimdi gene onlar gibi uzaktan vuran güzel bir şampiyon arıyorum. hangisini önerirsiniz?

• O şekil champlarda iyisen eğer 6300 biriktir twitch al.Tatmin eder kesinlikle bakma orda burda dediklerine
  • Hiç bir şey alma.

Aslında farklı değil, oraya da yazabilirdin 3150 champion'lar arasından ne alabilirim diye. Neyse, açmışsın yazalım bari. LeBlanc, Lux, Sona, Karma. Karma ve Sona support yalnız. Spotlight izle, sevdiğini al.
  • Ezreal al.
  • nidale
  • leblanc alabilirsin.. bende leblancla uzun bir süre oynadım oynaması zevkli bir champ. gank için güzel bir karakter. özellikle lvl 6 dan sonra rakip oyuncuyu cok rahatsız eder.. lux da alabilirsin o da cok iyi .
  • :),sen sadece sol click herolarını oynamıssın skill fln yok doru düzgün böle kendini gelistiremezsin free olan champları dene herhafta begenirsen 1 hafta sonra o champı alırsın bukadar basit?:)zorlamaya gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2200 TL toplama nasıl olmuş?
    11 yıl önce açıldı
    1500 tlye i7 3.nesil sizce nasıl
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam ad carry oynamış şimdiye kadar adamlar orda ap burst hero öneriyorlar

range olarak değil de sol click hero olarak olaf'ı önerebilirim
  • Ranged hero istiyorsan nidalee olabilir.Son 4-5 gündür kullanıyorum.Yalnız ultisini açınca kaplan oluyorsun ve melee vuruyosun.

Bana sorarsan Ezreal yada Orianna için biriktir.
  • caitliyn-vayne-miss fortune
  • adam ad ranged oynamayı seviyor. ve 3150 diyor. herkes kafaya göre şeyler yazmış.

Urgot önerebilirim. hem biraz skill kullanımında kendini geliştirirsin hemde nasıl bir hayvan champ olduğunu anlarsın:D zaten şuanda free durumda. seviceğine kesin gözüyle bakamam ama sevmeyene pek rastlamadım.

onun haricinde daha ucuz olarak Tristana öneririm. hemde champı alman gerekmiyor ücretsiz skini ile beraber facebook ta beğendiğin taktirde acc ye ekliyorlar tristana ve riot girl skini.

eğer yenilikçi bir düşünceye sahipsen ve melee veya ap deniceksen tavsiyelerim ap için morgana ki 1350 olması gerekiyor. melee için nasus udyr gibi karakterleri deneyebilirsin ama söyleyeyim tek tık basmakla olucak karakterler değillerdir yazdıklarım.
  • Heimer ,Tristana.
  • Tw-Cait-Ashe-Mf-Tris

ad ranged herolardır.Teemoda bu gruba dahil ama sen onun dışındakileri sormuşsun.Seç beğen al.Cait öneririm.

Edit:trisi unutmuşum

Edit2:3150 diyormuş 3150 ye istediğin tarz yok hadi kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastacı Fırınzade Efendi -- 26 Ağustos 2011; 22:41:02 >
  • Adam hep ad carry oynamış. Bence tarzını değiş kardes ap, Tanky bizeler oyna bence daha iyi daha zavkli
  • niye yaw. bir oyunda 15 - 16 adam alıyorum. oradan oraya öküz gibi koşup adam bırakmıyorum haritada 3 penta yaptığım oyunlar oldu ki daha bir hafta oldu oyuna başlayalı. teemo baya eğlenceli.

hele ölüyken ya da öyle gezerken birilerini öldürdüğümün haberini almakdan daha güzeli olamaz bence.

udyr i deniyeceğim. bana dotadaki ursa gibi geldi. bir bakıyım.

teşekkürler herkese. diğerlerine de bakacağım sırayla. videolarını bir izliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Hiç bir şey alma.

Aslında farklı değil, oraya da yazabilirdin 3150 champion'lar arasından ne alabilirim diye. Neyse, açmışsın yazalım bari. LeBlanc, Lux, Sona, Karma. Karma ve Sona support yalnız. Spotlight izle, sevdiğini al.

Bence spotlightlara güvenme skarner ın spotlighti tam bir felaket

Owned dan falan izle bence

• O parayla ilk alacağım champ Lux
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_of_the_movement

niye yaw. bir oyunda 15 - 16 adam alıyorum. oradan oraya öküz gibi koşup adam bırakmıyorum haritada 3 penta yaptığım oyunlar oldu ki daha bir hafta oldu oyuna başlayalı. teemo baya eğlenceli.

hele ölüyken ya da öyle gezerken birilerini öldürdüğümün haberini almakdan daha güzeli olamaz bence.

udyr i deniyeceğim. bana dotadaki ursa gibi geldi. bir bakıyım.

teşekkürler herkese. diğerlerine de bakacağım sırayla. videolarını bir izliyim.

Sen 30 lvl olunca goruceksin pentayi.
  • 30 level olunca ne değişiyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_of_the_movement

30 level olunca ne değişiyor hocam?

Mantıklı oynamaya başlıyorsun. Oyunun temel amacının kill almak olmadığını anlıyorsun. Rakiplerin nerede ne yapacağını bildiği için düşük levellara oranla daha zor feedleniyorsun vs. vs. vs.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.