< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 27 Temmuz 2018; 19:17:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 27 Temmuz 2018; 19:17:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Reis yavaş dön ümmet yetişemiyor...
|
|
Uruk yanlış anlama istediğin tahmini yap da nasıl bu kadar hızlı fikir değiştiriyorsun ?
|
|
2017 yada 2016 çıkmış sorulardan seçkin olanlarla hazırlanmış bir ayt denemesi yaptı mı dershanen ? Benim yaptı. Ve iyi öğrenciler dahil bu sistemde isterse 400 dk olsun yoğunluklu seçkin sentez sorusu bulunduran 80 soru 70 sonrasını zorluyor. Yüzde olarak bakarsan 72 zaten %90 oluyor ama %90 i geçen öğrenci paydası hem bu sınav hem eski sınavlarda azdır ve az kalmaya devam edecektir. Insanları telaşlandırmaya veya telaşlanmaya gerek yok. Az sürede kalsa insanların 2-3 gün huzursuz olması bence anlamsız. Bana sorarsanız puan sıralama hesabı 2017 den farklı olmayacak. Bunu sınavların benzerliği farklılığı olarak bakmayın. Yapı farklı olsa da sentez sorusu adedi ve o adedin içinde yapılan yüzdelik dilim her sınav önemli olmuş ve olmaya devam edecek. Başka yerlerden hesap kitaba bence gerek yok.
|
|
571 gibi gelcek
|
|
okumayın 2010 oldum
|
|
hocalarım tek bir sorunun cevabını merak ediyorum.
AYT'de çıkan soruların pusula sorusu gibi ne biliyim vektör sorusu gibi kaç soru gördünüz sınava hazırlandığınız süre boyunca çok merak ediyorum.Ben de sizler gibi sınava hazırladım 3 aşağı 5 yukarı aynı kaynakları çözdük. Sanki sınavda sürekli çözdüğünüz sorular çıkmış gibi niye yorum yapıyorsunuz. |
|
2010 gelirse forumda sen hariç kimse üzülmeyecek çünkü kendin hariç herkesi ikna ettin 2010'a
|
|
Her an her dakika analiz yapiyorum.Son analiz bu, yarina Allah kerim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 27 Temmuz 2018; 19:18:29 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olanlar, yolda yürümeye başlamadan önce, gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, 'Bu yolu ben nasıl aşarım?' korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol ne kadar zor olursa olsun bir müddet sonra aşılmış, yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde, aslında engellerin zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 27 Temmuz 2018; 19:32:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. bu imzada okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. yapacak başka işlerin yok mu? hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? okuman gereken her şeyi okur musun? düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? apartmanından dışarı çık. karşı cinsten biriyle tanış. lüzumsuz alışverişi bırak , yaşadığını kanıtla. eğer insanliğini ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksin. artık uyarıldın.
- Çok Beğendim Alırntı Yaptım- |
|
|