Şimdi Ara

31 TEMMUZ GUNU UZULMEK ISTEMEYEN BU KONUYA GIRSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
6.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu alt satirlarda okuyacaklariniz moralinizi bozabilir.Hassas iseniz okumayin.

Sonuclar kotu gelecek,belli basli kanitlarim var.

-Degisen sistemle beraber netler yukseldi.Daha kolay yapilan az sorulu cok sureli rezil bir sinav geldi.

-Ozellikle aytde her 1 soru ciddi bir kayip olarak yansiyor.Yigilmanin en buyuk nedeni ayt.

-Tyt sonuclarinin kotu gelmesi bizim icin olumlu bir etken olsa da millet aytnin icinden gecmis.Adam 5 net fazla yapsa 15 puan onune geciyor.Durum rezalet yani.

-Ayt kimya ve bio tarihin en kolay sinavlariydi.

-Ayt mat ugrastirici olsa da süre coktu diye ugrasinca sorular cikti.(Bu lafim ilk 30k icin gecerli)

-Ayt fizik ve geo belirleyici olsa da aytnin rezilligini kurtaracak kadar pozitif etken degiller.

-Sinava girdigim dersanede ilk 10a 15e filan giriyordum.Hocayi arayip sordum ilk 15e girenler kac net yapmis dedim.Hoca da dedi ki Tytleri 90-100 araligi aytleri ise 70 civari.Ayt beni fena uzdu.

-3.yilinda olan 2 arkadasimla gorustum.Biri 100 tyt 66 ayt digeri 90 tyt 73 ayt yapmis.

-Bu yil ozellikle youtubeda onemli soru bankalari cozuldu.Onemli hocalar ders anlatmaya basladi.Piyasada da önüne gelen dershaneye,kutuphaneye gidiyor.Kopek gibi calisiyorlar.Imkani olanlar ozel ders aliyor.

-Ayrica sinav yapilmadan once tip asgari net kactir diye burada yaptigimiz anketlerde 100 tyt 65 ayt onde gidiyordu.Piyasada da bu dusunce yaygindi.

-Hadi tamam tyt zor geldi.Dusunuyorum da tyt 95 ayt 65 tip icin min.net olacak galiba.Ben de tipi kaciracagim maalesef.

-2015 iyi siralamalarin geldigi son yildi.Peki neden iyi geldi?Çünkü o sene ilk kez kalip sorularin disina cikildi ve surekli fem,final ile sinava hazirlanan güruh ilk kez bu sinavda zorlandi.

-2016 itibariyle caga ayak uyduran isler gibi bir yayinevi piyasaya cikti.Apotemi,sarmal,yayin denizi vs gibi yayinlariyla yeni nesil sorulara uygun kitaplar cikti.Ulke genelinde bu kitaplar cozuldu.Yeni soru kaliplarina alisildi

-2017de de bu surec devam etti

-2016 ve 2017de milleti uzen siralamalar geldi.Noldu da birdenbire bu sene sonuclar milleti sevindirecek?Uzulecegiz iste yine.Kacinilmaz son.

-Bu sinav en en en iyi ihtimalle 2016 gibi gelir.Muhtemelen 2012 gibi gelecek.Ama bizi kahredecek 2010 gibi rezil bir sonucla da karsilasabiliriz.

-Bu benden size son uyari kendiniz buna hazirlayin ve o sonuc sitesine girdiginizde hayatinizin sokunu yasamayin

-Derdim moral bozmak ya da trolluk degil beni bilen bilir,2015 bir sondu,ondan sonra hicbir sinavin sonucu insanlari mutlu etmeyecek.Bu sene de mutlu olamayacagiz.

-Ha ben tip kazanamiyorum ama suclu ben değilim.Suclu sistemin ta kendisi.Mat fizikle tipa ogrenci seciyorlar ve unideki derslerin bu derslerle alakasi yok.

-Bu sistem tip icin ezberi ve biosu iyi olan benim gibileri pek secmiyor.Ben 3 senede ayak uyduramadim.Bu sistem garanti is pesindeki mat fizikci arkadaslari seciyor.Ama onlara da kizmiyorum.Ulke sartlari yapacak bir sey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 27 Temmuz 2018; 19:17:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2017 yada 2016 çıkmış sorulardan seçkin olanlarla hazırlanmış bir ayt denemesi yaptı mı dershanen ? Benim yaptı. Ve iyi öğrenciler dahil bu sistemde isterse 400 dk olsun yoğunluklu seçkin sentez sorusu bulunduran 80 soru 70 sonrasını zorluyor. Yüzde olarak bakarsan 72 zaten %90 oluyor ama %90 i geçen öğrenci paydası hem bu sınav hem eski sınavlarda azdır ve az kalmaya devam edecektir. Insanları telaşlandırmaya veya telaşlanmaya gerek yok. Az sürede kalsa insanların 2-3 gün huzursuz olması bence anlamsız. Bana sorarsanız puan sıralama hesabı 2017 den farklı olmayacak. Bunu sınavların benzerliği farklılığı olarak bakmayın. Yapı farklı olsa da sentez sorusu adedi ve o adedin içinde yapılan yüzdelik dilim her sınav önemli olmuş ve olmaya devam edecek. Başka yerlerden hesap kitaba bence gerek yok.
    hocalarım tek bir sorunun cevabını merak ediyorum.

AYT'de çıkan soruların pusula sorusu gibi ne biliyim vektör sorusu gibi kaç soru gördünüz sınava hazırlandığınız süre boyunca çok merak ediyorum.Ben de sizler gibi sınava hazırladım 3 aşağı 5 yukarı aynı kaynakları çözdük. Sanki sınavda sürekli çözdüğünüz sorular çıkmış gibi niye yorum yapıyorsunuz.
  • 51 tyt 15 ayt 70obp

207 ham 247 yerleştirme

Kaç k gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 27 Temmuz 2018; 19:18:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uruk reis anladık tamam kötü gelecek ne kastın beeeğ zaten 3 gün kaldı
  • 2016'dan kötü gelmesi zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Vol arttırr hocamm

• 2017 yada 2016 çıkmış sorulardan seçkin olanlarla hazırlanmış bir ayt denemesi yaptı mı dershanen ? Benim yaptı. Ve iyi öğrenciler dahil bu sistemde isterse 400 dk olsun yoğunluklu seçkin sentez sorusu bulunduran 80 soru 70 sonrasını zorluyor. Yüzde olarak bakarsan 72 zaten %90 oluyor ama %90 i geçen öğrenci paydası hem bu sınav hem eski sınavlarda azdır ve az kalmaya devam edecektir. Insanları telaşlandırmaya veya telaşlanmaya gerek yok. Az sürede kalsa insanların 2-3 gün huzursuz olması bence anlamsız. Bana sorarsanız puan sıralama hesabı 2017 den farklı olmayacak. Bunu sınavların benzerliği farklılığı olarak bakmayın. Yapı farklı olsa da sentez sorusu adedi ve o adedin içinde yapılan yüzdelik dilim her sınav önemli olmuş ve olmaya devam edecek. Başka yerlerden hesap kitaba bence gerek yok.

O yüzden fizik matematik yapamayıp biyoloji yapan sistem kötü demesi biraz ters. Neden ters ? Fizik ve matematik analitik düşünmeyi geliştiriyor ezberden çıkıp bilgiyi kullanma hele fizikte bu daha çok karşımıza çıkıyor o yüzden bu savunmaya katılmıyorum uruk.

Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olanlar, yolda yürümeye başlamadan önce, gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, 'Bu yolu ben nasıl aşarım?' korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol ne kadar zor olursa olsun bir müddet sonra aşılmış, yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde, aslında engellerin zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Ya forum harbiden iyi yaptı ya troll çok.

Mezun olduğum fen lisesinde çoğu kişi ya normal performansını sergiledi ya altını.üstünü sergileyen azdı yani.forumdaki yazılara bakarsak diğer iyi okullarda da durum bu.insanların genel olarak "boşu çok".genel tablonun forumdakiyle alakası yok.eskiden de troller çoktu ama bu sene belirsizlik artınca amip gibi çoğaldılar.

1 ay boyunca olmuş bitmiş sınav üzerinden moral bozup tatmin olan ruh hastalarına,forumda istediği bölümden 2-3 kişi eleyerek hedefine ulaşacağını düşünen vizyoner idealist kardeşlerime hayatta başarılar diliyorum
    Edit:konuyla pek alakası yok ama müfredatın da her sene hafiflemesini doğru bulmuyorum.müfredattan arta kalan sürede kimse kendine birşey katmıyor.aksine müfredat gevşeyince öğrenci de aynı paralellikte gevşiyor.farklı düşünme yeteneği azalıyor.beyin zorladıkça gelişir.sıkıntı derslerde müfredatta değil,onların uygulanış şeklinde yani.sistemin baştan bir restorasyonda geçmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 27 Temmuz 2018; 19:32:36 >

• -Bu yil ozellikle youtubeda onemli soru bankalari cozuldu.Onemli hocalar ders anlatmaya basladi.Piyasada da önüne gelen dershaneye,kutuphaneye gidiyor.Kopek gibi calisiyorlar.Imkani olanlar ozel ders aliyor. sonrasını okumadım
    Ya sevinçten ya üzünçten.

eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. bu imzada okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. yapacak başka işlerin yok mu? hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? okuman gereken her şeyi okur musun? düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? apartmanından dışarı çık. karşı cinsten biriyle tanış. lüzumsuz alışverişi bırak , yaşadığını kanıtla. eğer insanliğini ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksin. artık uyarıldın.
    - Çok Beğendim Alırntı Yaptım-
  • Bundan sonra sıralamalar kötü gelecek şeklindeki sığ bir yoruma katılmıyorum.Sınav sistemi değişir,zor sorar.Sanki üçüncü senen olduğu için bir yılgınlık var.Bu sene belki 2010 gelir ama niye ömür billah böyle devam etsin ? Bari 2019luların moralini bozma.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.