Şimdi Ara

31 bindeydim ilk 10 bin için tahmin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alim56

Apotemi mat2 40 d 2 yanlış
    geo 13d 1 y
    Denge fizik 24 d 6y
    denge kimya 25d 5y
    denge biyo 28 d 2 y

gel bakalım aslan :)

Hocam boşa konuşma bende yazarım buraya istediğim veya yaptığım netleri. Ama sınavda booom olma ihtimali var okey mi... Sınav sonunda editlersin bu konuşmayı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çekirdek ve kolalarımız hazır bekliyoruz
  • sEbAsTıaN2 S kullanıcısına yanıt
    16-17

• Ahahah sınav sonrası görüşürüz aslanım :)
  • alim56 A kullanıcısına yanıt
    max yüzde 20 mi
  • yes hocalara sor
  • Yaparsın reis, yapamazsın arada uçurum var diyenleri kaale alma. Kendi beceriksizliklerini bizden çıkarıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sEbAsTıaN2

Hocam daha hiçbir şey bitmiş degil benim lugatimda asla pes etmek yoktur son 30 gün hergün birbirinden degerli hergün yeni bir umut.
    KAZANACAGIM.

35 gün var daha 30 ne 5 günü çöpe atmışın yüteğime iniyordu

• Böyle yaparak anca kendini kandırırsın bilader. O sıralamadan 7k ya gelmek dediğin netlerle imkansız, normalde de çok zor. Yığılmaymış, cart cur bunlar da hikaye. Geçen senenin konularına aç bak, hepsi yığılma çok fena abi diye ağlamıştır. Her sene aynı muhabbet.

Not 5k hedefleyip 20k oldum. Yani benzer şeyler benim için de geçerli. Troll değil.

• hocam küçük yegenim yazmiş

• gecen sene 385 alan 30binin içindeydi aslan ucurum yok moral bozmayın 7 k ile aramda yaklaşık 65 puan var buda lysde 8 puan yapar nerdeyse okul not ort ve kendi yapacağım netlerle bu farkı kapatırım ve açarım ister inan ister inanma aslan
  • @alim56

dostum sayfadaki konuşmaları okudum gezinirken ve sana bi kaç şey söyleme isteği duydum.sen forumdaki bazı insanlara aldırma.hatta senin yapabileceklerin hakkında en ufak fikri olmayan hiçbi insana aldırma.senin yığılmayla ve lys ile ilgili söylediklerin doğru.ben de senin gibi düşünüyorum ama bunun farkında olmayan çok insan var.sınava ilk girdiğimde sene 2011di. çok tembel biriydim. matematiğim çok iyidi lisede en sevdiğim dersti. biraz da ona güvenerek yattım. hiç hedefim yoktu aklım başımda değildi çalışmamıştım. ygsde 194k oldum. lysde de fende sı*tım batırdım mattan 41 net geodan da 22 net yapmıştım liseyi yatarak geçirmeme rağmen fakat bu mat ve geo netleri hiçbi işe yaramadı 94k ya çıktım. iyi bi okulda okumak için yeterli değildi. 4 sene kabus gibi süren bi üniversite hayatı yaşadım ve bu sene kasımda sınava girmeye karar verdim. kasımdan marta kadar sadece ygs çalıştım. ygsde zayıfım her ne kadar temel de olsa ne biliyim bi şekilde yapamıyorum ters geliyo bana. ygs 124 bin geldi. lys ye çalışmaya başladım mart ile mayısa kadar olan süreye neredeyse onlarca konu sığdırdım. 2011'de 7 net olan biyolojimi şu sıralar denemelerde 15 nete yükselttim. bu mühendis kafası olan bi adam için müthiş bişey. lysde 20 neti hedefliyorum biyolojide inşallah olur. Matematiğim iyi demiştim, hedefim 45 net geo da 25 net. 2011deki netlerimi yazdım yukarı bu benim için uçuk bi hedef olmadığını farketmişsindir. iyi bir egzersiz ile yapabileceğim lys1 netleri bunlar benim. Ha ben şimdi bu netleri yapabilirim fakat ygsde 124 binim nası olcak bu iş? Hani bu soytarılar diyo ya yok bilmem kaç bindeki adam şunu yapamaz bunu yapar yok efendim bilmemne. Bunları söyleyenler acaba 120 bindeki adamın kim olduğunu biliyor mu? Bilgi birikimini biliyormu? bunları sorgulamaları lazım ilk önce. Ygs ile Lys çok farklı. Ygs anlamıyo olabilirim. Ygsde faiz hesabı yapamıyorum demek Lysde integral alamam anlamına gelmez onlar bunu bilmiyo. Ben senin hedefine ulaşacağına inanıyorum fen netlerin baya iyi matematiğin de genele göre baya iyi fenleri dengelersin. çalışmalarına devam et yığılma da bizden yana bu iş olucak bence.

• alim56 A kullanıcısına yanıt
    8 puan nerenin katsayısıyla geliyor hocam

• Vay arkadaş konuyu ben açtım benim soruya bi kaç vatandaş değinmiş

• bu yıl da yine her zamanki gibi %40 ını alacağız ama oran olarak toplam puanın içinde herkeste değişkendir yani oranında axalma artma olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

quote:

AHAHA kaçar net yapıyorsunda lysde benden iyi olduğunu iddaa ediyorsun aslanım :DD:D:D

İnan şimdiki yapmamın bir anlamı yok diye yazmayacağım sadece şunu bil ki benden iyi yapıyor olma ihtimalin yok. Daha iyi yapan adamların da 60 binde olma ihtimali yok. Daha fazla egolu gibi görünmek istemiyorum ben sana realist yaklaştım ama sen hala yapcam etcem yıkqcammm görücez arkadaşım :D

sen bu kafayla nasıl 14k oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: tim666132

quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

quote:

AHAHA kaçar net yapıyorsunda lysde benden iyi olduğunu iddaa ediyorsun aslanım :DD:D:D

İnan şimdiki yapmamın bir anlamı yok diye yazmayacağım sadece şunu bil ki benden iyi yapıyor olma ihtimalin yok. Daha iyi yapan adamların da 60 binde olma ihtimali yok. Daha fazla egolu gibi görünmek istemiyorum ben sana realist yaklaştım ama sen hala yapcam etcem yıkqcammm görücez arkadaşım :D

sen bu kafayla nasıl 14k oldun

Abi anlamadım sizi, gaz vermeyen adamı kötüleyin lys den sonra görüşecez, bu kafayı da senin gibilere göstereceğim. Evet haklısınız herkes 1 melyondan ilk 5 bine çekecek. Haklısınız haklı.

• hamamtellagi kullanıcısına yanıt
    TRol trol konuşmaya devam et sen aslanım lysden sonra görüşürüz.
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    8-10 puan fark yaratır ygsde kapatmak için istersen puanzadan hesapla ygs de 65 puan yap lysde düşük olan 3 net mat fazla yapsın görr :)
  • EYvallah reis millet saçmalıyor ve rakip elemeye çalışıyor ama lysden sonra benim doğru konuştuğumu anlıcaklar.Zaten amaçları geridekilerin moralini bozup sıralamalarını korumak . İnşallah istediğimiz yerleri kazanırız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.