Şimdi Ara

31 bindeydim ilk 10 bin için tahmin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alim56

TRol trol konuşmaya devam et sen aslanım lysden sonra görüşürüz.

Görüşmeyenin... Beni bile çileden çıkardınız ya helal. Varsın trol olayım kaldı 1 ay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamamtellagi kullanıcısına yanıt
    BİR LAF VARDIR BİLİR MİSİN ?????????

ATEŞ OLSAN

CÜRMÜN KADAR YER YAKARSIN

NOKTA
  • alim56 A kullanıcısına yanıt
    ya farkı kapatabilirsin belki ama ygs nin max 20 olması imkansız en az 28 en fazla 35 falan alınıyor kim söylediyse yanlış söylemiş sana :P
  • Mat 42
    Geo 23
    Fkb 25

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiceStory -- 12 Mayıs 2020; 11:9:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alim56

Ygs 61k hedefim MF3 7bin

hedef netler : Mat 43
    Biyo 28
    Kimya 28
    Fİzik 24
    Geo 15

Gerçekleşme ihtimali gençler??? Tahmini kaç bin??

Kardeşim git parlak bir gelecekten bak bu netlerle ne olur diye hele bide zor bi sınav gelirse parçalar geçersin.
    milleti takma kafana ağzı olan konuşuyo hayatlarında 43 mat 28 biyo görmemiş adamlar konuşuyolar.Ygs de önünde bi ton senden kat ve kat kötü adam var be gerçekçi olursak sağlam bi yığılma var ilk kez ygs ye girmiş adamlar konuşuyolar boşver belki 7k gelmez ama 10-12k gelebilir kardeşim sen çalış yaparsın başarılar

• NiceStory N kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim tahminim sorular geçen seneki gibi de olursa ham 2500-3000 arası olursun

Yanlış hesaplamış o zaman dostum. Ki şu puan hesaplarını puanzadan yapmak yanlış, çok aşırı fazla hesaplıyor.İdeal olan sitelerden biri FEM Puanmatiktir oradan dene bir de. Bu işin katsayısı bellidir 500 lük yerleştirme puanında 0.4 ile çarpılır. Biri senden atıyorum YGS1 puanında 65 puan öndeyse aynı LYS netleriyle MF4'te 25 civarı bir puan farkın olur dene gör. Bu da MF4 için en çok etkili 2,2 katsayıyla 11-12 mat sorusuna denk. Ayrıca hiçbir şey bilmiyorsan bile sana 65 puan fark atmış birini bir diğer sınavda 3 net fark ile geçmek çok saçma değil mi? Tamam YGS daha az önemli, çok yığılma var da işin mantığı bu yani. İlla kendini rahatlatmak istiyorsan bu sene 65 puan fark yediğin adamdan 65 bin gerideysen 2 sene önce 65 puan fark yemiş biri 40 bin gerideydi, kendi sıralamanı eğer ilk 100 bin içindeysen 25 bin ileride kabul edip, sınavın da kolay olmayacağını düşünerek rahatlayıp sıralamayı öne çekme örneklerine bakabilirsin.

• 2,2 kat sayı nedir genç daha fazladır o standart sapması var onun, aynı zamanda 60 k dayım ve 7 bine girerim diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hangi sapma 2.2yi 8 yapacak hocam 😀 Ben de 60k civarındayım mezun kafasındayım ama hedefim bu sene için 15k civarı. Ama sanıldığı kadar az değil farklar.

• bence az hocam herkes kendine göre hedef koyar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ondan bahsetmedim 2 mesaj önce söylediğiniz 8 puanlar civarı değil kapatmanız gereken fark. Ayrıca hocam burada ego kasmaya gerek yok. Benim hedefim de 5-10 bin arasıydı. Son Toderde 149 net ile 200, son özdebirde 135 net ile 700.ydum ama gelin görün ki sınavda bana ve çevreme bağlı birkaç problem yüzünden bu durumdayım. 130 u geçemeyen arkadaşlarım var 10 binde. Şu anda denemelerde o aramızdaki 60 civarına yakın puana rağmen geçiyorum ama bu sınavda da benzer şeyler olmayacağının garantisi yok bu nedenle temkinliyim bu kez. Ayrıca bu sene ilk 10 15 binde hatta 25 binlere varan sıralamalarda geçtiğimiz senelerde 5k yapabilecek kapasitedeki adamlar var şu an çok fazla rakip var yani. Sizin netlerinizde 3 binde tanıdığım da var 80 mat geo yapan 18k da arkadaşım da. Yani sanıldığı kadar kolay değil derken bundan da bahsediyordum tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: NiceStory

YGS 2300, okul ortalaması 83
    Mat 43
    Geo 20
    Fizik 20
    Kimya 20
    Biyoloji 25

Buna da bi el atsanız ? Böyle bir şey yapsam kaça düşerim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Zor olursa en kötü 5bin olursun

Kolay olursa 8-10k arası

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Ondan bahsetmedim 2 mesaj önce söylediğiniz 8 puanlar civarı değil kapatmanız gereken fark. Ayrıca hocam burada ego kasmaya gerek yok. Benim hedefim de 5-10 bin arasıydı. Son Toderde 149 net ile 200, son özdebirde 135 net ile 700.ydum ama gelin görün ki sınavda bana ve çevreme bağlı birkaç problem yüzünden bu durumdayım. 130 u geçemeyen arkadaşlarım var 10 binde. Şu anda denemelerde o aramızdaki 60 civarına yakın puana rağmen geçiyorum ama bu sınavda da benzer şeyler olmayacağının garantisi yok bu nedenle temkinliyim bu kez. Ayrıca bu sene ilk 10 15 binde hatta 25 binlere varan sıralamalarda geçtiğimiz senelerde 5k yapabilecek kapasitedeki adamlar var şu an çok fazla rakip var yani. Sizin netlerinizde 3 binde tanıdığım da var 80 mat geo yapan 18k da arkadaşım da. Yani sanıldığı kadar kolay değil derken bundan da bahsediyordum tabi.

okuldaki hocalar söyledi valla 100binden 5 k ya çekende varmış

• Ygs2 10k
    Denge net ort
    Matematik 35-40
    Geometri 15-20
    Fizik 25-30
    Kimya 25-30
    Biyoloji 20-25
    Sizce geri dusermiyim mf3 icin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.