Şimdi Ara

31 bindeydim ilk 10 bin için tahmin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sEbAsTıaN2

Yıkildi bütün hayallerim aney aney dardayim ben aney aneyyy.

Bir daha gir bir sey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .eylül . kullanıcısına yanıt
    3. Senem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3. Senem

Gecmis olsun

• .eylül . kullanıcısına yanıt
    Hocam daha hiçbir şey bitmiş degil benim lugatimda asla pes etmek yoktur son 30 gün hergün birbirinden degerli hergün yeni bir umut.
    KAZANACAGIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sEbAsTıaN2 -- 13 Mayıs 2016; 15:36:29 >
  • Ygs 61k hedefim MF3 7bin

hedef netler : Mat 43
    Biyo 28
    Kimya 28
    Fİzik 24
    Geo 15

Gerçekleşme ihtimali gençler??? Tahmini kaç bin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alim56 -- 13 Mayıs 2016; 15:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alim56

Ygs 61k hedefim MF3 7bin

Biyo 28
    Kimya 28
    Fİzik 24
    Geo 15

Tamam 61 den 7 ye fulle yakin yapip cekicem dersin anlarim da bu netlerle ne ihtimali?

• quote:

Ygs 61k hedefim MF3 7bin

Biyo 28
    Kimya 28
    Fİzik 24
    Geo 15

61 den 7 ye açıkcası fazla uçuşmuşsun,rakip eleme diyenler olacaktır ama gerçekler acıdır

• alim56 A kullanıcısına yanıt
    25 30k arası olur bence reis .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee ne sonuca vardım ben şimdi

• AHAHAAH güldürüdünz gençler sıralama birbirine çok yakın sizin amacınız milletin moralini bozmak benim 5 puan önüm 50 k ya(yaklaşık) denk geliyor ygsde, bu sene sıralamalar çok birbirine yakın aynı zamanda ygsnin maks. Yüzde 20sini alıcaklar ve önümde yaklaşık 10bin iyi hedefleyen tmci var bundanda eminim sosyal ve türkçe zordu sayısallara göre ama fen mat ayırt edici değildi tmciler çok rahat 34-35 fen yaptılar ....sizi gidi uyanıklar

• quote:

AHAHAAH güldürüdünz gençler sıralama birbirine çok yakın sizin amacınız milletin moralini bozmak benim 5 puan önüm 50 k ya(yaklaşık) denk geliyor ygsde, bu sene sıralamalar çok birbirine yakın aynı zamanda ygsnin maks. Yüzde 20sini alıcaklar ve önümde yaklaşık 10bin iyi hedefleyen tmci var bundanda eminim sosyal ve türkçe zordu sayısallara göre ama fen mat ayırt edici değildi tmciler çok rahat 34-35 fen yaptılar ....sizi gidi uyanıklar

Hocam o sıralamadan çekemezsen senden adisi yok tamam mı,sen bu yığılma meselesine fazla inanmışsın.. Hey gidi hey 60 binden 7 bine. 14 bindeyim 7 bin zor diyorum. Ki lys de benden iyi olduğunu da zannetmiyorum :))

• hamamtellagi kullanıcısına yanıt
    kardeş boş yapma adam inanmış sanane ne die moralini bozuyorsun adamın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

quote:

AHAHAAH güldürüdünz gençler sıralama birbirine çok yakın sizin amacınız milletin moralini bozmak benim 5 puan önüm 50 k ya(yaklaşık) denk geliyor ygsde, bu sene sıralamalar çok birbirine yakın aynı zamanda ygsnin maks. Yüzde 20sini alıcaklar ve önümde yaklaşık 10bin iyi hedefleyen tmci var bundanda eminim sosyal ve türkçe zordu sayısallara göre ama fen mat ayırt edici değildi tmciler çok rahat 34-35 fen yaptılar ....sizi gidi uyanıklar

Hocam o sıralamadan çekemezsen senden adisi yok tamam mı,sen bu yığılma meselesine fazla inanmışsın.. Hey gidi hey 60 binden 7 bine. 14 bindeyim 7 bin zor diyorum. Ki lys de benden iyi olduğunu da zannetmiyorum :))

takmayin kafaniza böyle şeyleri hocam .yigilma her sene var sadece bu sene biraz belirgenleşti diye herkes tuturmuş yigilma.ama bu sene bayagi belirgenleşen yigilma var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sEbAsTıaN2 -- 14 Mayıs 2016; 0:59:02 >

• AHAHA kaçar net yapıyorsunda lysde benden iyi olduğunu iddaa ediyorsun aslanım :DD:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alim56 -- 14 Mayıs 2016; 1:05:18 >
  • quote:

AHAHA kaçar net yapıyorsunda lysde benden iyi olduğunu iddaa ediyorsun aslanım :DD:D:D

İnan şimdiki yapmamın bir anlamı yok diye yazmayacağım sadece şunu bil ki benden iyi yapıyor olma ihtimalin yok. Daha iyi yapan adamların da 60 binde olma ihtimali yok. Daha fazla egolu gibi görünmek istemiyorum ben sana realist yaklaştım ama sen hala yapcam etcem yıkqcammm görücez arkadaşım :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

quote:

takmayin kafaniza böyle şeyleri hocam .yigilma her sene var sadece bu sene biraz belirgenleşti diye herkes tuturmuş yigilma.ama bu sene bayagi belirgenleşen yigilma var

Hocam yemin ederim gına geldi böylelerinden,adam 120 binde ilk 10 bine çekerim diyor sayısalda. Nasıl bir özgüven nasıl bir arka taraf varsa konuşuyorlar böyle anlamıyorum. Bu tipler sınavdan sonra uçan tipler de neyse sabır sabır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

kardeş boş yapma adam inanmış sanane ne die moralini bozuyorsun adamın.

ŞUKUNU VERDİM qnq
  • AHAHA ygs sence seçme sınavı mıydı istersen ben fen netlerimi söyleyim bakalım benden iyi mi netlerin ? Benim tm arkadaşım türkiye 300. oldu ve sayısalda 6 bin oldu sence bu seçme sınavı mıydı? Ygsnin yaklaşık yüzde 20si oda max. alıncağı oranı ayrıca ygsde netlerin ayrı ayrı alınıp hesaplanıyor puan çokta önemli değil...

Bu arada 120bin olan kim genç ?eğer sınavda 7 bin yaparsam ne yapacaksın sen bakalım iddaaya girelim çok eminsen kendinden arkadaş
  • quote:

AHAHA ygs sence seçme sınavı mıydı istersen ben fen netlerimi söyleyim bakalım benden iyi mi netlerin ? Benim tm arkadaşım türkiye 300. oldu ve sayısalda 6 bin oldu sence bu seçme sınavı mıydı? Ygsnin yaklaşık yüzde 20si oda max. alıncağı oranı ayrıca ygsde netlerin ayrı ayrı alınıp hesaplanıyor puan çokta önemli değil...

Bu arada 120bin olan kim genç ?eğer sınavda 7 bin yaparsam ne yapacaksın sen bakalım iddaaya girelim çok eminsen kendinden arkadaş

Her türlü söyle iddianı,gerçi sınavın vurduğuna bir de ben vurmayayım diyecem de neyse. Söyle sen

• hamamtellagi kullanıcısına yanıt
    Apotemi mat2 40 d 2 yanlış
    geo 13d 1 y
    Denge fizik 24 d 6y
    denge kimya 25d 5y
    denge biyo 28 d 2 y

gel bakalım aslan :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.