Şimdi Ara

30Kdan TM ANKET [15 saniye doldurun lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

30Kdan TM ANKET [15 saniye doldurun lütfen]

(En Son Oy Tarihi: 19.7.2019)
Giriş
  • 30 000e girdim ne yapacagımı bilmiyorum mezuna kalsam 5000 e girerim cunku yeterince çalısmamıstım bu sene.

simdi ne yapmalıyım marmara gelmiyor o yuzden hukuk okuyasım kalmadı. fakat hukuk için bir daha hazırlansam 6 sene okumuş olacağım çünkü 5 seneye çıktı fakülteler 1 senede mezuna kalmış olacağım 1+5=6

tesekkürler.

• Bu sene 4 hocam
  • meraklibalik M kullanıcısına yanıt
    emin misin bu sene 4 yıl olduğuna ?
  • hocam ben sosyal bilimler mezunuyum bir sene hazırlık okudum sırf hukuk diye bir sene de mezuna kaldım ve pişman değiim . kayıp olarak bakmıyorum olaya. kendinize güveniyorsanız kalın
  • hocam şimdi nereyi kazandınız? kaçıncı sınıftasınız bende hazırlık okudum.
  • up please
  • Diplomath kullanıcısına yanıt
    şimdi 5k geldi İstanbul hukuk istiyordum ancak gelmeyeceğini söylüyorlar nereyi yazsam bilmiyorum kafam karışık
  • istanbul hukuk ikinci öğretim akşam/
    marmara hukuk yaz bence çok farklı değil fakat marmara sosyal faaliyeti yok diyorlar fakat kampüs kadıköyde idi sanırsam.

ben marmara yazardım.
  • Diplomath kullanıcısına yanıt
    Kadıköydeki kampüs bu sene Göztepe ye taşınıyor hocam. Marmara da 9 k da acaba araya ahcettepe mi sıkıştırsam mı diye düşündüm
  • Bilkent iç mimarlık burslu
  • up up
  • Hocam "mezuna kalsam mı, kalmasam mı" ikileminde olan insanlara mezuna kalmalarını önermiyorum, mezuna kalmak bir risktir ve bu riski %100 kendinden emin ve azimli kişiler almalı.

Önerim; Çukurova HUKUK - Kadirhas YBS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 18 Temmuz 2019; 16:58:59 >
  • Up up
  • Hocam bence siz sorunun cevabını vermişsiniz. Anladığım kadarıyla kendinize güveniyorsunuz çalışınca 5K yaparım diyorsunuz bence bunu yabana atmamak lazım. 18-20 yaşındayken 1-2 sene çok değerli gibi geliyorda o seneler 30-40 yılı etkileyecek seneler olaya öyle bakmak lazım
  • hukukinşallahh H kullanıcısına yanıt
    eyvellah hocam ben de bilemiyorum yani emin olamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.