< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
30K MEZUNA BIRAKILIR MI (2. sayfa)

-
-
Kankam ben senin gibi iyte kötülüp durmuyorum forumda(sen ytu kotuluyorsun ona ithafen). O okulda olmadigimdan millete iyte yazmayin balon vs vs demiyorum. Kimin ezik oldugu belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 19 Temmuz 2022; 19:1:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o risk benim için de geçerli midir acaba? Sonuçta 5k gibi iyi bir sıralama değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben eğitimini kötülüyorum arkadaşlarımdan da bildiğimden dolayı senin givi millete çamur atmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam 1 kişinin sözüne bakarak kendi hayatımı şekillendirmem zaten
Ama bence ytü mat müh fırsat denebilir biraz daha araştıracağım teşekkürler hocam.
1. Sinifi bitirdim. Ben de memnun degilim egitiminden
3. sene girip sıralamasını çok yükselten ama bölüm araştırınca ilk sene tutan bir yer yazan biliyorum. Şimdi araştırmanı tavsiye ederim. Mezuna bırakma işi en son seçenek.
aynen kardeşim sen en iyisi 9999. ol 30k kotu baya git belirsizliğin oldugu seneye mezuna kal şimdiden aferin cok iyi 9k olunca 9k usd maaş alıyorsun zaten en iyisi .... ://
-
EOFKEPNFPWNGOENFOWKRLRKOE BAGIRDIM BUNA
Hocam sadece sıralama beni tatmin etmedi maaşla falan ne alakası var 30kdan da iyi maaş alınır ama daha iyisini istemem kötü bir şey mi soruyorum sadece?
Hocam 3k sıralaması olan arkadaş var mezuna kalıp 9k yapmasını tavsiye eder misiniz? 9k usd için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hvl00 -- 19 Temmuz 2022; 20:39:16 >
aynen öyle 9k hocam tabıkıde ilk 100 kalcakmış mesela sadjkdaskjdassda
-
Mezuna kalıp 9k yapıp 9k usd kazanmasını tavsiye ederim hocam
kedi sen kaldın mı
evet
Dostum geçen sene aynı şeyleri bende yaşadım sayısal 46.5k dan mezuna bırakma konusunda
Öncelikle şunları kendine sor:
Benim gerçek sıralamam bu mu yoksa daha iyisini hak ettim mi bu sene
Ne kadar yoruldum bu sene belli bi tempo tutturabilir miyim
Psikolojik olarak yoruldun mu
Çalışacağına inanıyor musun
Özellikle psikoloji işine iyi dikkat et çünkü diğer saydıklarımın hepsini yok edebiliyor.Arkadaşlarının çoğu gidecek yalnız kalıcaksın kampüslerinden story atacaklar konserlere gidecekler vs.Eğer daha iyi yapacağına inancın tamsa daha iyi bir gelecek için 1 yılını heba etmek bence üzülenecek bir şey değil
Ben bunların hepsini geride bırakarak 8.5k yaptım ve çektiğim her şeye değdi
-
Hocam yok öyle psikolojik açıdan sıkıntı yaşamam ve arkadaşlarımın neredeyse hepsi mezun zaten
Hocam mezuna kalmamı ailem destekliyor 11in ortasında çalışmaya başladım ve 30k geldi. Ben de aynı şekil sizin gibi içime sinen bölümlerin olmadığını düşünüyorum ve mesela bu sene okulda hep geçtiğim kişiler denemelerde 50 ayt yapan kişiler tıp kazanabildi ama ben kazanamadım bu çok koyuyo. Ve kesinlikle potansiyelimin olduğunu düşünüyorum onu sorgulamıyorum bile. En kötü 15kya kadar potansiyelim var diye düşünüyorum. Arkadaşlarımın çoğu da mezun zaten.Gidecek arkadaşlarım var sınıfımda ama çok samimi değiliz de zaten. Çok şükür maddi durumumuz kötü de değil ve kendime inanıyorum. Yazdıklarınız için teşekkür ederim hocam. Siz nereyi düşünüyordunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X