< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
30K MEZUNA BIRAKILIR MI (3. sayfa)

-
-
Hocam 4+4+4 mevzusu 2024 için geçerli değil miydi yanlış mı biliyorum acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam galiba lgs 2020.Yani 2024 yılı için o sıkıntı inşallah bu sene sınavı verip derece yapıp salıyorum 2006lılara
30kdan bırakan birinin 10k yapması çok olası ama yine de 30k bence çok kötü bir sıralama değil say için. hatta 20k civarları ile arada birkaç net fark vardır herhalde, bunu düşünmek lazım. yani sen ne olursa olsun birkaç nete oynuyorsun, 10k için de öyle. o açıdan riskli biraz.
bir de 30k tatmin etmedi o yüzden 10k için mezuna kalacağım demek yine bir çeşit motivasyon olsa da bana garip geliyor özellikle belirli bir sıralamaya kafayı takmış olmak. özellikle tıp, diş gibi ya da sadece belirli sıralamalarla yazılabilecek mühendislikler gibi bölümler istiyorsanız o bölüm için mezuna kalınır ama sırf sıralamayı beğenmeyip mezuna kalmak garip kaçıyor çünkü belki de mutlu olacağınız bölümü çoktan tutturdunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seneye tam seçimle çakışıyor sınav. Bu şerefsizler sınavda da her türlü puştluğu yaparlar. Sıralaman o kadar kötü değil. Yaz geç bir yeri. Hayatının en güzel yıllarını bir hiç uğruna ders çalışarak ziyan etme, bir ağabey tavsiyesi. Ben öyle yaptım. Elimde ne var, bir hiç...
Haklısınız hocam sıralamayı beğenmemek saçma bir durum bu nedenle mezuna bırakılmaz. Sadece Tıp gelmiyo diye kalıyorum bunu artık kendim de biliyorum. Seneye de yaparım diye düşünüyorum ama.
Hocam bilmiyorum valla ama risk işte biraz. Sıkıntılı bir de bu sene seçim senesi haklısınız ama yine de risk almak istiyorum gibi.
kardesim şu ösym max 2 kerelik sınav kendini yormana gerek yok
hocam inşallah yaparsınız ben de mezundum bu yıl mesela. buradaki birçok kişi de öyleydi yapılmayacak bi şey değil bazen sıkıcı olabiliyor ama zaten iyi bir sıralamadan bırakmışsınız çok çalışarak baya iyi sıralama yapabilirsiniz.
Aynen öyle hocam çok teşekkür ederim sıkılmadan çalışmaya çalışıcam ve bide başlamak için acele etmicem biraz üstümdeki yorgunluğu atıcam yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X