Şimdi Ara

3000 Tl ye kadar bütçem var alabileceğim en iyi ekran kartlı notebook tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunları yüksek performanslı oynayabileceğim içinde mümkünse ssd olan ve yüksek ekran kartı barındıran bir dizüstü bilgisayar istiyorum şimdilik ibreler MSİ yönünde ama hangi modelini alsam bilmiyorum
    Farklı modellere açığım
    EN ÇOK ÖNEM VERDİĞİM ŞEY ISINMA SORUNUNUN OLMAMASIDIR

İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmedox

Isınmasın oyun performansı yüksek olsun dersen butçeni 350 tl aşmak zorundasın.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-gx70-3be-042tr-a10-5750m-16gb-128ssd--750gb-2gb-vga-hd8970m-173-full-hd-win8-64bit.aspx
    Ama eğer 20 30 derece daha sıcak da kabulum dersen de
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-ge60-20e-048xtr-core-i7-4700mq-8gb-128ssd--750gb-2gb-vga-gtx765m-156-full-hd-free-dos.aspx

İlk attığın biraz daha takozumsu sanırım o da soğutma amaçlı biraz daha büyük bir kasaya ihtiyac duyulmuş
    1. linkteki makinenin işlemcisini daha önce hiç duymadım inan ki

Bir diğer merak ettiğim konu da GTX 765 vs ATI 8970

1. linkteki pc de bulunan donanımlara yabancı olduğum için 2. pc daha uygun gibi geliyor şimdilik

• http://forum.donanimhaber.com/m_79114499/tm.htm buraya bir bak. Sadece oyun performansı dersen gx70 ezer. 8970m yanlışım olmasın gtx780m i geçiyor. İşlemci olarak dersen i7 ezer. Ama dediim gibi sadece oyun oynayacaksan ve ısınma problemim olmasın diyorsan gx70. Yok ben render falan uğraşıyorum dersen 2. linktekini alıcaksın. Renderedeki fark şu i7 nin 1 saatte yaptığını a10 2,5 3 saatte yapar. Fark bu. Sürekli renderle uğraşmıyorsan gx70 almlısın.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_79114499/tm.htm buraya bir bak. Sadece oyun performansı dersen gx70 ezer. 8970m yanlışım olmasın gtx780m i geçiyor. İşlemci olarak dersen i7 ezer. Ama dediim gibi sadece oyun oynayacaksan ve ısınma problemim olmasın diyorsan gx70. Yok ben render falan uğraşıyorum dersen 2. linktekini alıcaksın. Renderedeki fark şu i7 nin 1 saatte yaptığını a10 2,5 3 saatte yapar. Fark bu. Sürekli renderle uğraşmıyorsan gx70 almlısın.

Yani su an icin yuksek islemci performansi gerekntiren islerle ugrasmiyorum ancak bu pc yi 1-2 yil degil 5 seneden fazla kullanacagim icin alirken herseyi dusunerekten verecegim paraya degecek bir dizustu bakiyorum. Eger beni tatmin edecek bir sistem bulamazsam toplama bilgisayara donebilirim
    Su pc nin islemcisi amd A10 degilde i7 olsaydi o fiyata hemen alirdim msi da biraz daha ust seviyeye baktigin zaman gt70 var ama onunda fiyati malumunuz beni asar. Biraz daha bekleyelim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berk evliya

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_79114499/tm.htm buraya bir bak. Sadece oyun performansı dersen gx70 ezer. 8970m yanlışım olmasın gtx780m i geçiyor. İşlemci olarak dersen i7 ezer. Ama dediim gibi sadece oyun oynayacaksan ve ısınma problemim olmasın diyorsan gx70. Yok ben render falan uğraşıyorum dersen 2. linktekini alıcaksın. Renderedeki fark şu i7 nin 1 saatte yaptığını a10 2,5 3 saatte yapar. Fark bu. Sürekli renderle uğraşmıyorsan gx70 almlısın.

Yani su an icin yuksek islemci performansi gerekntiren islerle ugrasmiyorum ancak bu pc yi 1-2 yil degil 5 seneden fazla kullanacagim icin alirken herseyi dusunerekten verecegim paraya degecek bir dizustu bakiyorum. Eger beni tatmin edecek bir sistem bulamazsam toplama bilgisayara donebilirim
    Su pc nin islemcisi amd A10 degilde i7 olsaydi o fiyata hemen alirdim msi da biraz daha ust seviyeye baktigin zaman gt70 var ama onunda fiyati malumunuz beni asar. Biraz daha bekleyelim bakalim

eğer içinde a10 yerine i7 olsa o fiyata bulamazdın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ShagraX*

8970 gtx 765m'i ezer geçer.
    Ancak AMD A10 işlemcisi yüzünden darboğaz yapacaktır. Ama buna ragmen 765mli modelden daha fazla fps verir hemen hemen tüm oyunlarda.

Bu darboğaz acaba neden beni gx70 imde yok bunu sorabilir miyim? GX70 te işlemci i7 olsaydı oyunlarda 30 alıyorsa 32-33 alırdı bu makine. İşlemci oyunlarda kesinlikle darboğaz yok. İşlemcisinin i7 olmasına gerek olan tek şey render. Darboğaz var diyen arkadaşlar forumda gx70 kullanıcıları klubü var orayı tamamen okuyun kullanıcılar arkadaşların ve benim ürün hakkındaki yorumlarımızı okuyun da ondan sonra konuşun. Kullanmadığınız ürün hakkında darboğaz vs. konuşmayınız. Ben gx70 kullanıyorum ve darboğaz yok dedim eğer hala var diyen olursa alsın ge70 ini karşılaştıralım. Tabii ki i7 lii olsa çok daha iyi olurdu ama bu sefer fiyat 5000 tl yi bulurdu. Bu fiyata alacağın en iyisidir bu laptop.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ShagraX*

8970 gtx 765m'i ezer geçer.
    Ancak AMD A10 işlemcisi yüzünden darboğaz yapacaktır. Ama buna ragmen 765mli modelden daha fazla fps verir hemen hemen tüm oyunlarda.

Bu darboğaz acaba neden beni gx70 imde yok bunu sorabilir miyim? GX70 te işlemci i7 olsaydı oyunlarda 30 alıyorsa 32-33 alırdı bu makine. İşlemci oyunlarda kesinlikle darboğaz yok. İşlemcisinin i7 olmasına gerek olan tek şey render. Darboğaz var diyen arkadaşlar forumda gx70 kullanıcıları klubü var orayı tamamen okuyun kullanıcılar arkadaşların ve benim ürün hakkındaki yorumlarımızı okuyun da ondan sonra konuşun. Kullanmadığınız ürün hakkında darboğaz vs. konuşmayınız. Ben gx70 kullanıyorum ve darboğaz yok dedim eğer hala var diyen olursa alsın ge70 ini karşılaştıralım. Tabii ki i7 lii olsa çok daha iyi olurdu ama bu sefer fiyat 5000 tl yi bulurdu. Bu fiyata alacağın en iyisidir bu laptop.

+1

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.