quote:Orijinalden alıntı: savaslar33 chelsea ile bayern münih maçıına var de hepsini yatır Var derken nasıl yani yüklü oynayacam bilgin varsa paylaş benimle emrediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Citizen_Must_Die quote:Orijinalden alıntı: savaslar33 chelsea ile bayern münih maçıına var de hepsini yatır Var derken nasıl yani yüklü oynayacam bilgin varsa paylaş benimle emrediyorum. İlk önce adam ol
quote:Orijinalden alıntı: the_derek quote:Orijinalden alıntı: .Yacan3. Ben üniversite öğrencisiyim mesela. Tavuk dürüm yemekten gıdaklamadan önce bana yollayabilirsin. Hatta emrediyorum, yolla. Vakıfbank iban: TR630001500158007299098264 face'deki kapak resmin için çok uğraştın mı :) Nope.
quote:Orijinalden alıntı: ciko28 quote:Orijinalden alıntı: SiLenzi0 bankaya yatır, faiziyle geçinirisin önerebileceğin iyi bi banka varmı ? iyi bi faiz oranına sahip olan.
quote:Orijinalden alıntı: ciko28 quote:Orijinalden alıntı: SiLenzi0 bankaya yatır, faiziyle geçinirisin önerebileceğin iyi bi banka varmı ? iyi bi faiz oranına sahip olan. hayatımda gülmedigim kadar güldüm be