beyler bu 300 spartalının oyunu çıktı mı yada çıkacak mı bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi ? arada bu resmide koyam dedim
quote:Orjinalden alıntı: Mickey~ quote:Orjinalden alıntı: Arsenic /> Gif harika ya Ben de forumda birinde görmüştüm hoş bir gif, konuyu tam oturur diye düşündüm ve ekledim.
quote:Orjinalden alıntı: Arsenic quote:Orjinalden alıntı: Mickey~ quote:Orjinalden alıntı: Arsenic /> Gif harika ya Ben de forumda birinde görmüştüm hoş bir gif, konuyu tam oturur diye düşündüm ve ekledim. Harbiden tam yerine oturmuş
quote:Orjinalden alıntı: Mickey~ O koyduğun fotoğraftaki tabelanın tam anlamı,işlevi,manası,görevi,maksadı nedir tam olarak acebe? mağzalarda fln temizlik yapılırken yerler ıslandığı için dikkat kayagan zemin yazar bide düşme resmi olur onu bu hale getirmişler
quote:Orjinalden alıntı: bbaattuu quote:Orjinalden alıntı: Mickey~ O koyduğun fotoğraftaki tabelanın tam anlamı,işlevi,manası,görevi,maksadı nedir tam olarak acebe? mağzalarda fln temizlik yapılırken yerler ıslandığı için dikkat kayagan zemin yazar bide düşme resmi olur onu bu hale getirmişler
quote:Orjinalden alıntı: Mickey~ quote:Orjinalden alıntı: bbaattuu quote:Orjinalden alıntı: Mickey~ O koyduğun fotoğraftaki tabelanın tam anlamı,işlevi,manası,görevi,maksadı nedir tam olarak acebe? mağzalarda fln temizlik yapılırken yerler ıslandığı için dikkat kayagan zemin yazar bide düşme resmi olur onu bu hale getirmişler ne biliyim bi an cidden sordun zannetim ama keklenmişim
quote:Orjinalden alıntı: bbaattuu quote:Orjinalden alıntı: Mickey~ quote:Orjinalden alıntı: bbaattuu quote:Orjinalden alıntı: Mickey~ O koyduğun fotoğraftaki tabelanın tam anlamı,işlevi,manası,görevi,maksadı nedir tam olarak acebe? mağzalarda fln temizlik yapılırken yerler ıslandığı için dikkat kayagan zemin yazar bide düşme resmi olur onu bu hale getirmişler ne biliyim bi an cidden sordun zannetim ama keklenmişim