Şimdi Ara

300 Soruda YGS Türkçe Kİtabı Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda bazı yaptığım araştırmalar ve tavsiyeler sonrasında 300 soruda ygs türkçe kitabıyla bir mf ci olarak ygsye hazırlanmaya başladım, ilk izlenimim kitap tam düşündüğüm bir kitap, konu-konu açıklamalı ve soru çözümleriyle kişiyi eğitiyor, soru içeriklerinin kalitesini ileride yazarım, şimdilik bende yksde yeni olduğum için bir şey diyemem ama dediğim gibi yeni öğrenenlere öğreten bir kitap

• şuan bende çözüyorum. gayet iyi bir kitap. bazıları balon felan diyor, aldırmayın. kitap tam ösym nin son yıllarda çok çıkan soru tiplerini örnek almış. gereksiz ayrıntılardan kaçınmış. kitabın sonunda da herkesin en çok karıştırdığı yazım yanlışları ve anlatım bozuklukları var.
  • Eski basim mi yeni basim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım ama beğenmedim pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

Eski basim mi yeni basim mi

Eskisi mi iyi yenisi mi

• bu kitap aşırı overrated konu anlatımı yok gibi birşey
    eğer konuları bitirdiyseniz alın ama güzel tekrar niyetine kullanırsınız
  • Soruları nasıl? Sıradan mı zor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözde konu anlatımı olan kısımlarda çıkmış sorular var yarısına gelmeden bıraktım Kitabı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FEM YGS 5 CEVAP ANAHTARLARI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitap arayan arkadaşlara türkçe için fem simetriyi öneririm. Müthiş kitap
  • Zaten sorulae kaliteli sayılmaz.Fakat iyi yineden anlatma yönünden

• Ben karekök sb kullanıyorum soruları çok kaliteli tavsiye ederim.

• coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    2017 basım
  • kitap konu anlatımını örneklerle çözümlü olarak ayrıntılı anlatmakta, gayet yararlı bir kitaba benziyor, bu kitaptan sonra ösym tarzında sorusu olan bir soru bankası çözülerek türkçe dersi tamamlanabilir, ben sevdim kitabı
  • şuan bende çözüyorum. gayet iyi bir kitap. bazıları balon felan diyor, aldırmayın. kitap tam ösym nin son yıllarda çok çıkan soru tiplerini örnek almış. gereksiz ayrıntılardan kaçınmış. kitabın sonunda da herkesin en çok karıştırdığı yazım yanlışları ve anlatım bozuklukları var.
  • hatta ben soru bankası yerine bu kitaptan sonra çıkmış soruları çözecem daha iyi, bu arada forumda önerilen limit soru bankasını ve limit el kitabınıda gördüm, limit el kitabı çok karışıktı almadım, limit soru bankası ise çözümü yoktu (tam emin değilim) çözümü olmayan bir kitap size hiç bir şey kazandırmaz eğer pro değilseniz
  • Ben beğendim kitabı dil bilgisinde bundan ilerliyorum, en çok karıştırılan şeyleri, püf noktaları felan çok güzel ele almış bence

• Türkçe limit sb nasıl almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ssdsadas

hatta ben soru bankası yerine bu kitaptan sonra çıkmış soruları çözecem daha iyi, bu arada forumda önerilen limit soru bankasını ve limit el kitabınıda gördüm, limit el kitabı çok karışıktı almadım, limit soru bankası ise çözümü yoktu (tam emin değilim) çözümü olmayan bir kitap size hiç bir şey kazandırmaz eğer pro değilseniz

Hocam ben limit soru bankasını bitirmek üzereyim. Kitabı ben beğendim hatta çevremdeki arkadaşlar da beğeniyor. Türkçe'de illa çözüme gerek yok çözemediğini cevap anahtarından bakıp neden olup olmadığını öğrenebilirsin

• kitap şahane anlatıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.