Şimdi Ara

300 kiloluk dev tacizci tutuklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

300 kiloluk dev tacizci tutuklandı

(En Son Oy Tarihi: 8.5.2016)
Giriş
    Samsun'un Havza ilçesinde lise öğrencisi kıza cinsel istismar iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan yaklaşık 300 kilogram ağırlığındaki obezite hastası şüpheli tutuklandı.
    http://www.hurriyet.com.tr/300-kiloluk-dev-tacizci-tutuklandi-40092909

turbo:300 KİLOLUK ADAM KENDİ BAŞINA YÜREYEMİYOR BİLE BU OLAYDA BİR TUHAFLIK YOKMU ? BU ADAM 300 KİLO İLE HİÇBİR ŞEY YAPAMAZ. BENCE İFTİRA YALAN VAR

BUNU ANKET YAPMA GEREYİ DUYDUM.

TACİZ ETMİŞ MİDİR? YALAN İFTİRAYA MI UĞRAMIŞTIR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 22 Nisan 2016; 18:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haber paylaşıp altına kendi yazacaklarından önce nick yazıp iki nokta koymana bitiyorum ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Haber paylaşıp altına kendi yazacaklarından önce nick yazıp iki nokta koymana bitiyorum ya..

• turbo birazda mevlana sözlerı paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

turbo birazda mevlana sözlerı paylaş

Hep tacizciyi suçluyorsunuz peki bunu taciz ettiren nedeni ne Bakıyorum orta okul lise deki kızlar eteklerini diz üstüne çıkarıyorlar bile bile Uzunsa terzi götürüp kısaltıyorlar değişik değişik parizien çorap ruj saçları boyalı bakımlı 15 yaşında ise 20 yaşında göstermeye çalışıyorlar Çocuklarınıza soruyor musunuz kızım bu ne hal zevk mi alıyorsunuz bu çocukları sokağa böyle çıkartıp insanları tarik ediyorsunuz TV dizilerin hep örnek oluyorlar kimse çıkıp bunlara tepki gösteriyor musunuz zevkle seyrediyorsunuz bu dizileri
  • Yuh ulan yuh . Seni severdim ama bu çok saçma olmuş . Sanada tecavüz etselerde kurtulsak

• ohal turbo y yerine ğ kullanmış artık rahatça ölebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Yuh ulan yuh . Seni severdim ama bu çok saçma olmuş . Sanada tecavüz etselerde kurtulsak

YETER!!!

anket yaptım görüşünü bildir size sorayım dedim işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

ohal turbo y yerine ğ kullanmış artık rahatça ölebilirim

• İstismar için yürümek gerekmez. 18 yaşından küçük birisine cinsellik içeren sözler söylemek, kışkırtmaya çalışmak da istismara girer.

• Hocam cok yanlis dusunuyosun isteyen istedigini giyer buna kendisi karar verir gunde atiyorum 50000 kisi goruyor bunlardan sadeve birimi uyanikta sahipleniyor ne kadar nefret etsemde ornekle anlatayim her gordugunuz seye sahip olabiliyormusunuz geceleri gokyuzune bak yildizlari gordun tahrik oldun uzaya gidip kayami yapicaksin boyle dusunce yok bu 'of acik giyinmis bu kesin verir hehe' dusuncesi sadece turkiyede var

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Hep tacizciyi suçluyorsunuz peki bunu taciz ettiren nedeni ne Bakıyorum orta okul lise deki kızlar eteklerini diz üstüne çıkarıyorlar bile bile Uzunsa terzi götürüp kısaltıyorlar değişik değişik parizien çorap ruj saçları boyalı bakımlı 15 yaşında ise 20 yaşında göstermeye çalışıyorlar Çocuklarınıza soruyor musunuz kızım bu ne hal zevk mi alıyorsunuz bu çocukları sokağa böyle çıkartıp insanları tarik ediyorsunuz TV dizilerin hep örnek oluyorlar kimse çıkıp bunlara tepki gösteriyor musunuz zevkle seyrediyorsunuz bu dizileri

Konuya yorum yapmıyorum lakin tacizci tecavüzcü için genç yaşlı kapalı açık farketmiyor. Seninde annen, bacın vs illa ki vardır. Bir gün başına gelirse bu yorumunu hatırlarsın ama umarım bu tarz bir şey yaşamazsın.
    Babanı daha iyi anlıyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 22 Nisan 2016; 18:25:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Bu ülkede ölüye tecavüz ettiler kefenimi kısaydı ördeğe tecavüz ettiler tüylerimi kısaydı ?

• Bu aralar moda oldu tacizci diye ihbar etmek. Kurunun yanında yanan yaşlar da vardır muhtemelen.
  • Elini kullanarak, hadi onu geçtim bi insan sözleriyle bile birisini taciz edebilir.

Yakışmadı sana turbo ayıp

• Turbo aklıma geldide sen tipi bırak , önce şu türkçeyi düzeltmeden kız bulamassın.
  • Ulan tabiki iftira bu. 300 kilo adamın penisi yağın içinden çıkamaz bile lan ne diye taciz edecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.