Şimdi Ara

300 Bin TL Yatırım Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iş yerimden bir iş sürecini pürüzsüz yürütmem sebebiyle 300 bin tl bonus aldım 31.01.2026 vadeli çek şeklinde tek taksit ödenecek. hayatımda ilk kez böyle yüklü bir bonus elde ediyorum. 4.200 tl iken 64 gram altın alımı yaparak bir yatırımda bulunmuştum, şu anda altının bir süreliğine doyuma ulaştığı kanaatindeyim. kalan yatırımlarım para piyasası, kira sertifikaları ve katılım fonuna 3 e bölünmüş halde beklemekte. günlük iş yüküm çok ağır ve sadece akşamları müsaitliğim bulunuyor. alacağım bonus ile pasif gelir ya da online platform tarzı bir meşgale edinme hedefim var. faiz hassasiyetim bulunmakta(ppf de bulunan tutardan bile rahatsızım o seviyede), bunun dışında her türlü fikire açığım. bu tutarı tl de tutmanın şuan hiç uygun olmayacağını düşünüyorum ve evlendim, evimi kurdum yani para harcayacak yerim de kalmadı sadece toplamı 170 bin tl 8 takside bölünmüş borcum var. borç yiğidin kamçısıdır o çözülür. şimdiden teşekkür ederim.

Meslek: SMMM ofisi genel muhasebe sorumlusu

• Borsada savunma sanayi ve enerji sektöründe olan firmalardan sepet yap. Temettü verenlerden seç özellikle uzun ömürlü büyük firmalara. 2-3 yıl dursun minimum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.