Şimdi Ara

300 Bin TL ile ayda 10 bin TL'yi geçik kazandıran işler kurmak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
30.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

300 bin TL sermayemiz var diyelim ayda en az 10 bin TL kazandıracak ne gibi işler olabilir???

Benim aklımda şehir merkezinde 3-4 tane dükkan kiralayıp örneğin biri sırf çanta, biri sırf zeytin peynir satan, biri sadece ayakkabı satan gibi dükkanları alıp işletmek bu şekilde en az ayda 10 bin çıkarırım gibi geliyor.

Farklı fikirleri olan var mı? Bu parayı kullanarak bir çok dükkan veya bir den fazla işe girerek nasıl daha fazla kazanılır?_

• yetkili beyaz eşya servisi açmak günlük ciroları 2-3 milyar arası değişmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

yetkili beyaz eşya servisi açmak günlük ciroları 2-3 milyar arası değişmektedir.

olabilir bunlarıda araştırıcam peki minibüs almak, rent a car felan bu gibi işler nasıl her türlü kazandıran fikre açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saatbaba -- 12 Mart 2011; 16:28:18 >
  • 300 binle is kurarsan ayda sansliysan 5 bin net yaparsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

300 binle is kurarsan ayda sansliysan 5 bin net yaparsin.

arkadaşlar lütfen küçük düşünmeyelim şimdi kimse inanmaz ama ben borç aldığım kredi kartından 300 TL kullanarak ticarette ayda 10 bini geçik rahat çıkaran işler kurdum ancak netten uzaklaşmak için reale geçiş yapmak istiyorum

daha büyük fikirler
  • Benimde aklım hep ticarette. üni okumak boşu boşuna geliyor bazen
  • işlek bi yerde rent a car,sucu yada tüpçü aç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100.000 TL para değil
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dilin varsa yurtdışında lokumcu felan açabilirsin
  • Kira en temizi .

Dükkan zinciri alıp kiraya vericeksin .
  • Hocam 300 bin tl ye bilgisayar + kırtasiye açarsın.Ama sanayi bölgesine yakın olcan.Kaliteli bir çıktı makinesi alırsan matbaacılar ufak baskılar için sana gelir.Staj yaptığım yer günlük 7 bin cirosu vardı.En son 500 bin tl ye çıktı makinesi aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saatbaba

quote:

arkadaşlar lütfen küçük düşünmeyelim şimdi kimse inanmaz ama ben borç aldığım kredi kartından 300 TL kullanarak ticarette ayda 10 bini geçik rahat çıkaran işler kurdum ancak netten uzaklaşmak için reale geçiş yapmak istiyorum

daha büyük fikirler

arkadasım bilgilendirirmisin bizi biraz ne gibi işler yaptın
  • saatbaba, öyle bir şey bulursan bana da haber ver, kafadan yarısına ortak olurum

Gün geçtikçe insanlar beleş paraya göz dikmeye başladılar. Bence en güzeli Forex. Geçen ayki gelirim 1500 liraydı, geçen aydan beri 1500 lira birikim yaptım. Nasıl mı? Forex
  • Garı pazarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphin-e

Garı pazarla

arada kendi ihtiyacimizi da goruruz sermayeden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Morphin-e

Garı pazarla

arada kendi ihtiyacimizi da goruruz sermayeden

Dh indirimi alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphin-e -- 12 Mart 2011; 17:19:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

quote:

quote:

daha büyük fikirler

yanlış hatırlamıyorsam saat sitesi vardı arkadaşın. bir ara dhye özel indirim olur falan filan sesleri vardı ama...

• 100 er binden 3 tane sonax uygulama merkezi alırdım .100 bin bile değil 30 bin kalıronlada işleri yoluna sokarım 3 tane müdür geçiririm işlerin başına ,ayda tek bayi net karı 9-10 bin tl *3 =30 bin tl net kazanç ayda
  • Gayrimenkul alip kiraya vermek oldukca risksiz ve net bir kazanc saglar.

Yalniz unutmamak gerekir, su devirde sahsi is yerlerinin buyuk orani kapitalizm duzenine yenik dusuyor, ulkede kebapcidan cok burger king ve mcdoland's olmaya basladi, tekstil sektorunde sahsa ait ufak capli bir dukkan kalmadi diyebiliriz. Yok.

Sahsen ben bu meblada bir nakiti ya gayrimenkule ya da bankaya faize yatiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

quote:

quote:

daha büyük fikirler

yanlış hatırlamıyorsam saat sitesi vardı arkadaşın. bir ara dhye özel indirim olur falan filan sesleri vardı ama...

hmm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.