Şimdi Ara

300 Bin TL ile ayda 10 bin TL'yi geçik kazandıran işler kurmak??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
30.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 binle nerede iş yapacaksın onu söyleseydin. istanbulda falansa bi dükkan 300 binden pahalı zaten.
  • Bu forex olayi ciddi mi?
    Yani yeni bir dolandiricilik olayi olmasin..
  • İthalat ihracat derim çok büyü paralar dönüyor özellikle avrupa pazarına açılabilirsen para basarsın tabi bu derin tecrübe ve altyapı ister..

Bunun dışında rent a car da altın gibi bu dönemde ve uzun vadede getirisi çok büyük bkz ; üniversitenin kantincisi kendi arabasını sağa sola kiralayarak şu anda 6 tane sıfır otomobil aldı tabi 4-5 yılda bu hale geldi bence bu konunun uzmanı yatırım danışmanlarına bir uğramalısın ciddi bir sermaye sonuçta
  • 200 ünü faize yatır aylık 1000 tl sabit gelirin olsun,100 biniylede bi dükkan aç yada bayilik al,baktın iş tuttu faizdeki paranı çeker 1 dükkan daha açarsın
  • ilk ögretim okullarının karsısında dükkan kirala kırtasiye ac 3 5 ay da kendini kurtarır 1 seneye kaar yapmaya baslarsın
  • büyük düşünücem derken hayal görüyosun. Zaten peynir satcam çanta satcam demenden bilgin olmadığı anlaşılıyor. Çıraklığını yapmadığın işin ustalığına soyunma
  • Pideci
    Maliyeti kiralık olarak =100000
    İşlek bir caddeye aç pide+çorba+kebap sana aylık geliri : kışın=25000-20000₺ yazın=20000-15000₺ sana geçen para en az =10000₺
    Rent a car
    Bu içi herkez yapamaz gözün kara olmalı Maliyeti kiralık olarak=200000
    Bunuda lüks bir yere aç araba satınalma+kiralama ve uyuşturucu ile uğraş sana net aylık geliri =50000

Bu işleri nerden biliyorsun dersen ailemdeki akrabalar bu işle uğraşıyoo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 bin tl internet kafe , aylik gelir 20 25k arasi.

Not dukkani almadilar , masalar , pc , klavye , kulaklik , dekor vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 1 Eylül 2016; 1:40:36 >
  • 300000 liram olsa aklımda kesinlikle tutacak bir eticaret sitesi fikri var da para yok işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saatbaba

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

300 binle is kurarsan ayda sansliysan 5 bin net yaparsin.

arkadaşlar lütfen küçük düşünmeyelim şimdi kimse inanmaz ama ben borç aldığım kredi kartından 300 TL kullanarak ticarette ayda 10 bini geçik rahat çıkaran işler kurdum ancak netten uzaklaşmak için reale geçiş yapmak istiyorum

daha büyük fikirler

Yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

İthalat ihracat derim çok büyü paralar dönüyor özellikle avrupa pazarına açılabilirsen para basarsın tabi bu derin tecrübe ve altyapı ister..

Bunun dışında rent a car da altın gibi bu dönemde ve uzun vadede getirisi çok büyük bkz ; üniversitenin kantincisi kendi arabasını sağa sola kiralayarak şu anda 6 tane sıfır otomobil aldı tabi 4-5 yılda bu hale geldi bence bu konunun uzmanı yatırım danışmanlarına bir uğramalısın ciddi bir sermaye sonuçta

Arabasının markası ne ?

• 10 bin tlye 4 tane rus karı aldım ayda 300 bin kazandırıyo. Devir pezoluk devri

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

Bu forex olayi ciddi mi?
    Yani yeni bir dolandiricilik olayi olmasin..

Hiç girme dolandirilicigin teknolojik hali.

• 2011 konusunda yardiriyorsunuz beyler

Adam simdiye kadar coktan kurmustur isini

• 500bine?

• quote:

Orijinalden alıntı: 007TAYYARAĞA

10 bin tlye 4 tane rus karı aldım ayda 300 bin kazandırıyo. Devir pezoluk devri

Senin amuhagoyadkjsad öldüm gülmekten

• kafe aç.

• quote:

Orijinalden alıntı: 007TAYYARAĞA

10 bin tlye 4 tane rus karı aldım ayda 300 bin kazandırıyo. Devir pezoluk devri

• Kardeş o nasıl iş fikri. Seninki kumar. Haydi çok araştırıp girsen %50 risk :) 3-4 dükkan kiraladın, ilk 2 ay iş yapamadın, sonra iş yapacağının garantisi ne? 300 bin liranın 200 bini zaten peşinat, dükkanın dizaynı, mal teminatı gibişeylere gidecek.
    Onun yerine ben sana 1 e 3 veren maç vereyim.

https://www.youtube.com/watch?v=_Hds6RJYACo

• quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Hocam 300 bin tl ye bilgisayar + kırtasiye açarsın.Ama sanayi bölgesine yakın olcan.Kaliteli bir çıktı makinesi alırsan matbaacılar ufak baskılar için sana gelir.Staj yaptığım yer günlük 7 bin cirosu vardı.En son 500 bin tl ye çıktı makinesi aldılar.

Ne makinesi ozalit mi ayrıca sanayi derken normal sanayimi organize bölge sanayi mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.