Şimdi Ara

300 Bin Kilometre Üstü Dizel Araç Alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
15.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 100 bindeki arabadan korkuyorum millet 380 binde 18 yaşında arac alacakmış vallahi sanayi esnafı sizin gibiler sayesinde yemek yiyor

• Ofiste arkadaşım 2020de 300bini geçmiş astra h 1.3 dizel almıştı. Bu sene eylül gibi 390binde sattı sıradan bakım ve küçük masraflar hariç büyük bir masraf hiç yaşamadı araç da hala diri idi. Experde motoruna vs iyi baktırmışlardı ve sorunsuzdu motoru. Yani gösterdikten sonra alınabilir derim şahsen. Kimse keyfinde 300binde araç almıyor bu ülkede.

Buna ek olarak konu sahibi arkadaş araba model markası söylememesi de garip. Bunu bilip ona göre yorum yapsak daha iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 4 Şubat 2024; 13:45:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fiyatının göreceli olarak uygun olması gerekir. Alınır.

ancak şunu düşünmelisiniz.

1 sene sonra o araç 400bin km yi geçecek.

ben km takıntısı yapmam, Aldığınızda sanayiye diğer araçlara göre fazla gideceğinizi kabul ederek uygun fiyatlı alıyorsanız olur. Sık araç değiştiriyor ve sanayiye zaman ayıramıyor iseniz uzak durun.

bu aracın sadece motoru 380 bin km de değil. yürüyenide dahil kullanıldı bu araç.

ne arıza çıkarsa neden yaptı denmeyecek bir km.

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam vazgeçtim zaten o araçtan 280 bin kilometrede bir araç aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Yüksek km lpg alınmaz. Unutma her lpg takılan araç bir gün supaplarını yakacak.

• yağı erken değiştirilmişse alınır

yağı sahte koyulmadıysa alınır

bakım geçmişi olan taksi çıkmasıysa alınır. taksiler bakımı asla geciktiremez . geciktirir sorun çıkarırsa işinden olur

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Yakacak diye bir sey yok ama hadi diyelim ki yaksa bile turbo patlatmaktan daha ucuza gelecektir. Hele enjektöre pompaya falan hiç girmeyelim biliyorsunuzdur ne miktarlardan bahsedileceğini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle almam

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

biri de yazmış ki 300 bin fobisi diye .... eskiden 100 bin fobisi derlerdi 300 e çıktı . yakında nedir kardeşim milyon km fobisi derlerse şaşmam.

işin goygoyunu geçelim. delimisiniz olm ? 300bindeki aracı alıp napcan ? sanayiye dibini mi dövdürcen ?

• 200 bin km diye aldıklarınız da zaten 400 bin kmleri devirmiş olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aslında zamanında bakımı aksatılmamış bir araçta pek birşey olmaz. Yani motor sağlığı olarak düşünüyorsak ne derece bakımlı olması önem taşır. Tabi mekaniği şanzımanı vs ayrı konular. Özenli kullanılmış ise iyice kontrol ettirilir nedir ne değildir belli olur.

• İlk sahibindense orjinaldir belki var mı öyle yargısız infaz?

• 300bin'deki aracın ne yaşadığına nasıl emin olacaksın sorun orada..

Sıfırdan tüm bakımları yetkilide yapılmış veya iyi bir serviste her şey eksiksiz yapılıp evrakı tutulmuş, temiz eli yüzü düzgün bir alıcıdan olacaksa alınır.. 80binde aldığın marş basılıp anında gazlanmış, kucaktan kucağa gezmiş, bakımlar atlanmış kiralık veya şirket arabasından yeğdir.

birde arabasına ve arabanın nadirliğine kıymetine göre değişir. 300binde gidip peugeot 301 almam, ama bir E400cdi olur, Audi A8 olur, özel bir araç olur, kenarda paran olur o zaman tamam.

özel bir araç değilse her zaman düşük km, yeni araba kovalamak en doğrusudur.

• Gecen vw servisteydim
    60 bin km asiret paket dizel dsg passat vardı. Sahibi en az 100 bin lira girecek keske zamaninda bakima getirseydik diyordu. Trigerini zamaninda değiştirmemis cekici ile servise gelmis.
    Yan tarafta 450 bin km filo passatı vardı.
    Bakımları duzenli yapılmış ne dsg ne motor hic yolda bırakmamış. Getiren şoför arac seneye filodan çıkacak simdiden araca talipliler var dedi.

Herseyin özeti bu aslında.
    Benzinli alacaksan japon dizel alacaksan vw grubu 1.6 tdi ya da 2.0 tdi almak lazim der ustalar.

• Ben aldım 276 binde şu anda araç bir kaç sıkıntı vardı hepsini yaptırdım ve hiç bir problemi kalmadı uzun bir zamanda binilir diye düşünüyorum. Şimdi sıfır bir araç almak istiyoruz malum euro -dolar fırlayacak biraz da elimizde nakit var onun için eskiyi satıyorum.

İlgilenen olursa da bana ulaşabilir. 2010 jetta dizel-otomatik 276 bin km de kazasız 1 parça tam boya var sol arka çamurluk

• 300 binde araç alırsın binersin ok ama onu satarken alıcı bulabilmek mesele..

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız da 30 yıllık tofaş'lara bile alıcı varken bu araç da satılır diye düşünüyorum.

• valla yakınım corolla 2008 1.4 dizel 425.000 km de aracı aldı. taş gibi maşallah.

• Bu konular eskiden 100 bini geçen dizel motor alınır mı ? diye başlardı. Vay be enflasyon buraya da uğramış.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.