Bana 300-400 tl arası ne önerirsiniz monitör olarak.Fullhd olsun şu an için tek kriterim bu.
Tavsiye veren yok mu?
daha dün aldım lg e2340 çok şık çok beğendim.
samsung ve lg marka seçiminiz olsun :) arkamdan gelende model tavsiye eder :)
samsung al hocam başka hiç bir markaya fln da bakma. daha dogrusu gir bir magazaya bana şu ebatta bir monitör lazım de satıcılar otomatikman onu verecektir sana.
yaklaşık 2 sene önce aldığım p2250 de yaşamadığım sorun kalmadı dokunmatik tuşlar bozuldu ekrana görüntü vermemeye başladı 1 ayda tamir edip 20 iş gününün sona ermesine 3 gün kala verdiler parayı iade etmemek için...arada parlaklık azalıyodu hafif geri düzeliyordu dert etmedim 1 ay önce yine bozuldu monitör kendi kendine görüntü vermeyi kesiyor sonra kafası eserse yine çalışıyor...şuan serviste 20 iş günü bitimine 4 gün var cuma bitiyor inşallah paramı alır kurtulurum..sakın samsung alma lg al asus al philips görüntü kalitesi 10 numara olabilir ama teknik servis berbat ha bu yazıyıda samsung mönitörden yazıyorum 7 yıllık tüplü mönitörümden samsung 753 dfx
bENCE AŞIRI TİPSİZ BİR ÜRÜN görüntü kalitesi güzel ama fiyatlar çok artmış ben dvı çıkışlı full hd 2ms tepki süreli samsung p2250 yi 350 liraya almıştım şimdi o özellikte ki monitörler 440 tan başlıyor .ınca ve fujitsu hp hariç onlar ucuz bende para iadesi alırssam ya hp ya fujitsu alıcam
Abime almıştım 7-8 ay önce 340 TL ye şu anda 490 TL olmuş, çok güzel monitör bende 2232BW kullanıyorum 6 yıldır tık demedi.Bence bunu alın abime aldım sizede tavsiye ederim;
Samsungun B2230 kullanıyorum bende, Full hd - hdmi ve dvi çıkışı var fiyatıda çok uygun ayrıca tasarım olarakta gayet şık kişiden kişiye değişir tabi.
Samsungun B2230H tavsiye ediyorum. neredeyse 1 sene olacak kullanıyorum çok memnunum. özellikle diğer lcd lerle karşılaştırdım. hepsinde beyaz sayfa açmıştım. en düzgün beyaz bu ekranda gözüküyordu. diğer ekranlarda hep canlılaştırma kullanılmış renkler canlı duruyor ama doğal olmuyor bence. bu tür testleri sende yap isteğine göre hangisi güzel duruyorsa onu al. Ama bu ekran alırsan kesinlikle pişman olmazsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme