|
300-350k arasında bir araç arıyorum şu an mazda lantis kulanıyorum 1.8 performansından memnunum (120 beygir atmosferik) lakin konfor ve içeriye gelen seslerden dolayı satıp 50-100k ekleyip bir araç alacağım. Audi 1.8T'yi gözüme kestirdim manuel olanları şehir içinde 12-13LT (LPG ile) yakıyor iyi değil ama 150 beygir ve turboyu göze alınca güzel gözüküyor gözüme aynı zamanda audinin kendi iç ve dış kalitesi ve yol tutuşu da var. Daha önce kullanan varsa manuel olanının yakıt performansı nasıldır? Parçası bol bulunur ama sanayiye çok yollar mı? elektrik elektronik arızası bol mu ? Diğer bir seçeneğim 1.6 mazda 3 dynamic 2004-2007 model sunrooflu olanları aynı fiyata bulmak mümkün 6-7 yaş daha genç iç donanımı vs daha modern ama performans açısından 50 beygir fark var ama ben genelde düşük devirde kullanıyorum 2-3 bin arası o yüzden turbolu araç denemek istiyorum. Daha önce turbolu bir araç kullanmadım. Mazda 3 bir iki parça değişenli ve komple boyalı şehir içi lpg ile 10-11LT yakar gibi gözüküyor. Audi a4 için internette en uç noktasına kadar rehber video bulmak kolay popüler bir araç ama aynısını mazda için söylemek güç. 1-2LT LPG yakıt tasarufu ve 5-6 yaş fark için japon mazda 3 mü tercih edilmeli yoksa düşük devirde daha canlı kullanım ve daha premium iç tasarım için audi mi tercih etmeliyim? Görseller temsili karşılaştırma amaçlı ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı