< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 29 Aralık 2021; 14:30:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
300.000 tlye yakın borcum var

-
-
yardim edin a dostlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üzerine mal mülk yoksa miktiret gitsin. sigortasız bir işe gir çalış maaşından da kesemezler. ama bir ömür banka hesabı vs açamazsın anında hacizlerler
-
yeni aile sirketimizde calisan gozuktugum icin onlarada maas haczi geldi hocam
nolur bana yardim edin
tek çare shibaya para atıp 2025e kadar beklemek hocam adamlar çok iddialı bu konuda YTD
-
o riske giremem hocam en basta ailem izin vermez
borcu sırtına yüklerken izin verdiler ama 3 sene kaldı dişini sıkarsın az YTD
-
Sen ne yaptın geçen 400.000tl alacaktın alabildin mi
-
hangi 400000 tl hocam
-
Shiba'dan 20.000tl koydum 400.000tl kazandım diye konu açan sen değilmiydin ? benim aklımda senin konun diye kalmış
-
200.000 tl kazanmıştım çekmedim şuan 120 bin tl falan kaldı
-
Hapse felan girmezsin. Sigortalı işe de girsen en fazla maaşının 25% i kesilir. 25% den fazla icra kesilebilmesi için rızanın olması gerekir.
-
icralardan dolayı mal beyanında bulunman gerek hocam, ama yazılı bir taahhüt verme şu zaman öderim bu zaman öderim diye, seni sürekli taciz edeceklerdir arayarak şöyle yaparız böyle yaparız diye ailen zaten durumu biliyor saklayacak bir durumunda yok en fazla ev haczine gelirler pc vs var ise kaldırırsın bir sorun olmaz sadece can sıkıntısı yaparlar stres etme herşey olur insan hayatında düşmez kalkmaz bir Allah hakkında hayırlısı inşallah tez zamanda kurtulursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonline -- 30 Aralık 2021; 9:12:53 > -
-
Yandın, geçmiş olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
erteleyebildiğin kadar etrtele tuük enflasyonunda olsak bile kardasın tl cinsi ise borcun hiç korkma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X