Şimdi Ara

30 yaşında olmak nasıl bir duygu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diğer üç onluk abilerimizin de fikrini alalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakallarım beyazladı başka ne diyeyim.
  • espial kullanıcısına yanıt
    30 erken değil mi beyazlar için?

• 36 yaşındayım.Bi ayağımız çukurda artık. Geçen Köye gidip. Mezarımı Temizledim bakım yaptım. İnsan Bi şekil oluyor ya. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor.. Biz geldik gidiyoruz artık. Gençliğinizin değerini bilin. Ortalık da ilik gibi kızlar var. Kaçırmayın bakın kendinize..bizde hep bıyıklıydı çünkü.

• Herşey kafama göre, gelecek iyi planlanır ve uygulama da başarılı olunursa, gelen kafaya giden kafaya oturuyor.
  • Ben 36 yasindayim. Insan 30 yasina geldiginde, hicbir seyi degistiremedigini anliyor derim ben. Hali hazirda yürüyen sistemin carklarinin arasinda bir disli olmaktan öteye gidemeyeceginizi, dünyayi degistiremeyeceginizi, dünyanin s.ktiri boktan bir yer oldugunu anlamistim 30 a girdigimde. 20 li yaslarimdaki yasam enerjim ve sevincim gitmisti. Aslinda cok güzel bir yas 30 ama TR de degil.
  • vovu01 V kullanıcısına yanıt
    Ben ne kadar erken desem de onlar bana inat sayısını artırdı, kabullendim artık.
  • 18 olduğumda bara giderken aralarında küçük kalıyorum diye gidiyordum. Şimdi 30 oldum dayı mı oldum diyorum acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spor yapıyorsan , 20li yıllarda eğitimine önem verdiysen , tip ve para varsa hayat her yaşta güzel.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, son resim neresi ? Windows Xp deki arka plana benziyor bende böyle bisiklet sürmek isterdim ama adam akıllı bisikletim yok ve kondisyonum da düşük hareket etmeye etmeye belki bir gün bende sürerim sizinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Hocam merhaba, son resim neresi ? Windows Xp deki arka plana benziyor bende böyle bisiklet sürmek isterdim ama adam akıllı bisikletim yok ve kondisyonum da düşük hareket etmeye etmeye belki bir gün bende sürerim sizinle
    Hepsi Diyarbakır fotoğrafların, hem de merkezi :)

Umarım başlarsın.

Hayatı değiştiriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.