Bildirim
30 Temmuz itibarıyla iPhone 4 Satışı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Norvectede bugun piyasaya surulmus, Gelecek hafta bi gidip detayli inceleyeyim. Norvecte baz istasyonlari tr'deki gibi her catida degil. Eger sinyal sorunu cozmemislerse buralarda bu cihaz cekmez, kullanilmaz -
Türkiye'ye de gelsede şu karaborsacıların elinde patlasa =) zaten yavaş yavaş fiyat kırmaya başlardan 3000 tl den 2800 lere düşer -
Fiyatlar 1-2 haftaya 1500-1600 gibi normal bir değere kavuşur artık. -
okadar düşmezde birde kesin olarak geldiğinde görün ellerinde kalmasın diye ne kadar kıracaklar fiyatı 1500 altı olur herhalde hem unlock telefon hemde bumper veremeyecek kimse almaz onlardan. Tr' ye geldiği zaman bumper kutu içinden çıkacak galiba yada direk elimize tutuşturacaklar. -
http://store.apple.com/sg/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=MTAyNTQzMjI
1USD=0,7354 SG DOLAR
http://store.apple.com/hk-zh/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=MTAyNTQzMjI
1USD=0,128 HKDOLAR
http://store.apple.com/dk/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=MTgxNTg0NDc
750$ BURLARDA FIYATI VAR...BENDE KARASIZ KALDIM ACABA BURALARDAN ALMAKMI YOSA TURKIYEY GELMESINI BEKLEMEKMI ??
-
OOOOF yetere ya buraya ne zaman gelecek -
Ağustosun Sonu Eylül'ün Başı Türkiye'ye Gelecek Sabredin Biraz. -
turkcell Tim şubelerinden birinde arkadaşım müdür...
ağustosun son haftası türkiyede satışa cıkcak sözleşmeli olarak dedi...
biz sadece sözleşmeli satcaz ilk dedi...
ama büyük ihtimal genpa'da normal sözlesmesiz sadece cihazı satar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 30 Temmuz 2010; 19:16:33 > -
Bekleyenlerin gözü aydın -
manaka özel msj atamiyorm da msn versem eklesen buradan sakıncası olurmu bilmiyorm yarn iphone 4 alacagim da -
quote:
Orijinalden alıntı: Jok3rr
manaka özel msj atamiyorm da msn versem eklesen buradan sakıncası olurmu bilmiyorm yarn iphone 4 alacagim da
msn kullanmıyorum hocam.
Sormak istediğin şeyleri buradan sorarsan almak isteyenlerede faydamız dokunur. -
tamam hocam, yani sinyal problemi öncelikle yorumlari okudum ama işte sonuçta alacagiz yeni işte bunun hakkinda son görüşlerini alabilirmiyim?
ayrica sensör sorunundan bahsediyorlar gerçekligi ne kadardir??
blackberryde de ayni sorn var diyorlardi açikcasi gittim anten yerini kapadim birtane magazada ingilterede ve azaldi hep yani ayni şekilde sonuna kadar hemde..
işin özü cihaz hakkindaki son görüşlerini alabilirmiyim sonuçta belli sürede geçmiştir o incelemelerinden sonra diye düşünüyorum.
teşekkürler şimdiden . -
Merhabalar,
Arkadaşım Arabistan'a gidiyorda orada ne zaman çıkıcak iPhone 4 bilgisi olan var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jok3rr
tamam hocam, yani sinyal problemi öncelikle yorumlari okudum ama işte sonuçta alacagiz yeni işte bunun hakkinda son görüşlerini alabilirmiyim?
ayrica sensör sorunundan bahsediyorlar gerçekligi ne kadardir??
blackberryde de ayni sorn var diyorlardi açikcasi gittim anten yerini kapadim birtane magazada ingilterede ve azaldi hep yani ayni şekilde sonuna kadar hemde..
işin özü cihaz hakkindaki son görüşlerini alabilirmiyim sonuçta belli sürede geçmiştir o incelemelerinden sonra diye düşünüyorum.
teşekkürler şimdiden .
İlk zamanlar durmadan antenin olduğu bölümü avucumla kapatıp sinyal kontrolü yapıyordum ama şimdi hiç aklıma bile gelmiyor.
Sorun yaşamıyorsam demekki gerçekten ülkemizde bu cihazı sorunsuz bir şekilde kullanacağız.
-
teşekkür ederim manaka hocam ,
Yarn aliyorm cihazi , aldiktan sonra arsenal milan maçina gidecegim ancak pzrtesi saliya görüşlerimi yazacagim buraya herkese hayirli olsun :):) -
me kadar dogru bılmıorum ama arkadasıma blackberry alırken turkcelle bayiindeki çalışan iphone 4 16 gb ın turkıye satıs fıyatınn 1800 tl olucagını soledı . halıyle 32 gb da 2000 lıra olur en az -
arabistanda satılıyor şuanda ama sadece cidde de...
satan arkadaşlarım çok
16gb olanının simlocksuzu 4.400 riyale satıyordu bir arkadaşım elinde sayısız var.
ama dediğim gibi arapça bilmesi şart, cidde de rahat bulunur...
bende gitmeyi düşünüyorum bu ara bir kaç günlüğüne, gidersem muhakkak alacağım
quote:
Orijinalden alıntı: .Aslanturk.
Merhabalar,
Arkadaşım Arabistan'a gidiyorda orada ne zaman çıkıcak iPhone 4 bilgisi olan var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemark
me kadar dogru bılmıorum ama arkadasıma blackberry alırken turkcelle bayiindeki çalışan iphone 4 16 gb ın turkıye satıs fıyatınn 1800 tl olucagını soledı . halıyle 32 gb da 2000 lıra olur en az
yanlışl olabilir neden diyceksin bu gün ingilterede 300$ olan htc hd2 turkcellde 1800 tlden satılıyor. yine bu gün ingilterede 800-1000$ arası satılan iphone 4 burada 1800'e satılması çok zor. -
sim klitsiz alsam sadece pasaportla kayıtı mı kalıyor geriye ?
oda iş arkadasımız almanyaya gitmişti,döndü gecen gün onun ki ile hallederim
Benzer içerikler
- ithalat yoluyla kaydedilen imei
- iphone arayan numara yok bulma
- hacklenen telefon nasıl düzeltilir
- geçersiz doğum tarihi iphone
- iphone temassız ödeme
- iphone 13 14 karşılaştırma
- numara sorgulama
- iphone 16 pro max en çok tutulan renk
- telefondan ses gelmiyor
- arama yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X