Şimdi Ara

30 m data kablosuyla adsl modemi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar sorunum büyük
    p3 bilgisayarımla 30 metremesafede ki adsl modeme data kablosuyla bağlanmaya çalışıyorum ancak bi türlü modemi görmüyor.
    aynı mesafede başka bir bilgisayarla aynı kablo yardımıyla bağlantı kuruyorum.
    bu yazıyı yazarkende aynı noktada labtop la bağlanarak yazıyorum.

bunun yanında p3 makinayı modemin yanına götürüp 1 metrelik kabloyla bağlantı kurduğumda hiçbir ayar değiştirmeden gayet güzel bağlantı kuruyorum

ama kendi evimde 30 m lik kabloyla bağlantı kuramıyorum acil yardım ederseniz sevinirm

herkese selamlar

• arkadaşla lütfen bi el atın yau sevaptır
  • demekkki usb kablo uzun mesafelerde etkisiz oluyor burdan bu çıkar
  • ben o kabloları başka bir usb alettle denemeni tavsiye ederim öncelikle belki kablolarda bir sorun var
  • Modemin veya senin bilgisayarın girişinde(lan) sorun olabilir,onlarıda bir dene bence(belki 30 luk kablonun jack ı diğerlerine uyup senin makinenin veya modemin girişinde gevşek kalıyodur " bazen adi malzemeden olabiliyo bu").Kablo sağlamsa 100 metreye kadar yolu var.
  • p3 bilgisayarında ki ethernet kartını diğer bilgisayardaki ethernet kartı ile değiştir eğer olursa senin ethernet kartının sinyal alış verişi zayıf demektir bundan dolayı olabilir.
  • Ethernet kablosunun caklarında sorun olabilir sana önerim cakları değiştir
    yada ethernetindede sorun olabilir
    ethernet kartın eski ise cakların takılacağı yerler oksitlenmiş olabilir.
    ethernet kartları şu aralar bayağ ucuz 10-15 ytl ye iyi bi kart bulabilirsin piyasada:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kabloda orun yok anlaşıldığı kadarı ile sen cihazı kontrol et.
  • ethernet kartını degıstırıp oyle dene olmassa yenıden rj45 uc al kes yenıden bagla sonra dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.