Şimdi Ara

Superonline modem ve ağda harici HDD paylaşıımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş

Umarım burası doğru yerdir. Superonline fiber abonesiyim. Pirelli modem access point olarak çalışıyor. Genel olarak pek bir sıkıntım yok.

Gelelim yapmak istediğime;
    Harici hdd alıp network'e bağlayıp, filmleri, fotoğrafları bu harddisk üzerine depolamak istiyorum. Evde, bir masaüstü, 2 android'li telefon, bir iPad ve bir smart tv var. Doğal olarak sadece usb'den tek bir noktaya bağlı hdd işimi görmüyor. Gigabit ethernet çıkışlı seagate home goflex gibi bir hdd gördüm, bunu modeme kablo ile bağlayabilirim - ancak malum 54 MBPS hız video gibi yoğun veri içeren dosyaları aktarmek için oldukça yavaş. Acaba bir tane de 150 veya 300 MBPS kablosuz hıza sahip modem/access point mi almalı.. Maliyeti de iyice arttırmak istemiyorum. Veya hem hızlı hem de USB girişi olan bir cihaz mı almalı..

Var mı bir tavsiyeniz..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cisco x3000 de bu özellik var ben kullanıyorum ama cihaz biraz tuzlu 249tl ye almıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Merhabalar,

Umarım burası doğru yerdir. Superonline fiber abonesiyim. Pirelli modem access point olarak çalışıyor. Genel olarak pek bir sıkıntım yok.

Gelelim yapmak istediğime;
    Harici hdd alıp network'e bağlayıp, filmleri, fotoğrafları bu harddisk üzerine depolamak istiyorum. Evde, bir masaüstü, 2 android'li telefon, bir iPad ve bir smart tv var. Doğal olarak sadece usb'den tek bir noktaya bağlı hdd işimi görmüyor. Gigabit ethernet çıkışlı seagate home goflex gibi bir hdd gördüm, bunu modeme kablo ile bağlayabilirim - ancak malum 54 MBPS hız video gibi yoğun veri içeren dosyaları aktarmek için oldukça yavaş. Acaba bir tane de 150 veya 300 MBPS kablosuz hıza sahip modem/access point mi almalı.. Maliyeti de iyice arttırmak istemiyorum. Veya hem hızlı hem de USB girişi olan bir cihaz mı almalı..

Var mı bir tavsiyeniz..?

arkadaşım pirelli modemi access point olarak kullanıyormussun. nasıl yaptığından bahsedebilirmisin?

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.