Şimdi Ara

30 İş Günü Oldu Garantideki telefonum hala gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok mağdur olduğum bir konu var, yardımcı olursanız sevinirim.

LG G3 telefonumu Kasım ayının 15'inde garantiye gönderdim "EVOBT". Bu gün 30 iş günü olmasına rağmen telefonum halen bana ulaşmadı.Son 5 gündür garantinin Müşteri Hizmetlerini arıyorum ancak henüz ulaşamadım.Yanlışım yoksa cihazı geri iade hakkım var. İade işlemini nasıl yapabilirim?

Cihazın Fatura ve Garanti belgesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eziofanas53 -- 20 Aralık 2016; 22:33:21 >

• Merhaba sorununa. Pek yardımcı olamam belki ama ben samsung model bir telefon kullanıyordum öncesinden ve 1 ayı geçti bana geldiği zaman şimdi lg g3 stylus kullanıyorum ve bir problemim var telefonuma king root diye birşey yuklemistim neyse kurdum filan kaldırmak isterken lg home thme sını silmisim şimdi easy home olarak kaldı ne yapmalıyım root lu değil hard reset sifirlima gibi şeyler yaptım gene aynı. Servis alir mi tam root lu olup olmadığını nasıl. Ogrene bilirim
    Çizik garanti dışı deyip anakart değişimi diye 300-500 para istiyorlardı bir daha tövbe ithalat garantili en iyisi disbiritor garanti yada güvenli bilindik ithalat garantili cihazlar olabilir bakalım bana ne diyecekler 2 ay beklerim herhalde adamlar bildiğin dolandırıcı telefonu hepsi buradan aldım geldiği gün baktım garantiye evobt araştırdım bin pişman oldum inşallah bozulmaz dedim garantiye bile gönderici ödemeli gonderiyorsun bide evobt ise garantisiz diyeceksin bende durumlar böyle sen nasıl yaptın kargoyu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~mustafa~

Allah yardımcı olsun bende gönderdim ama bi fikrim yok
    Benim bir hafta oldu gondereli çok dandik bir firma sağlam telefonları
    Çizik garanti dışı deyip anakart değişimi diye 300-500 para istiyorlardı bir daha tövbe ithalat garantili en iyisi disbiritor garanti yada güvenli bilindik ithalat garantili cihazlar olabilir bakalım bana ne diyecekler 2 ay beklerim herhalde adamlar bildiğin dolandırıcı telefonu hepsi buradan aldım geldiği gün baktım garantiye evobt araştırdım bin pişman oldum inşallah bozulmaz dedim garantiye bile gönderici ödemeli gonderiyorsun bide evobt ise garantisiz diyeceksin bende durumlar böyle sen nasıl yaptın kargoyu

Arkadaşimin Lg g2 kapak çizikten gözükmüyordu resmen arkasindaki lg yazisida düşmüştü. Komple kapak değiştirdiler yeni gibi oldu. LG Turkiye garantili tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.