Şimdi Ara

30 İş Günü Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
6.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkımı sonuna kadar arayacağım tabi. Cumartesi günlerini dahil ederek hesapladığımda 1 Eylül'de doluyor zaman, dahil etmediğimde 8 Eylül'de.

http://forum.donanimhaber.com/m_41423169/tm.htm

Şu konuma da baktıysanız, daha önce aldığım telefonun imei klonlanması sonucu halen daha mahkeme devam ediyor. Para iadesi talep ettik fakat imei bizim olmayan bir numara ile kayıt edildiğinden dolayı ayıplı mal olarak gözükmüyor. Umarım hakkımı alırım.

Orijinalden alıntı: umuts55

Cevaplar için teşekkürler. Telefon İstanbul'a gitti. Ben Samsun'dayım. Burada da kvk servisi varmış ama sitesinden baktım. Cumartesi oraya gidip bakmayı düşünüyorum.

@uA_1905_1905

Geçende bir tanıdığım 3 kere aynı sorundan servise gitti. Tüketici Hakem Heyeti kararı ile parasını aldı. Çok parasını alan var Nokia'dan.

Kvknın cumartesiyi iş günü saydığına eminim 2 tane telefon aldım sadece kvkdan

Volvo For Life.
  • Burdaki olay farklı, dolandırıcılık yani, işin içinde kötü niyet var. Dolayısı ile bu mahkemenin çözeceği bir konu.

30 iş günlük süre apayrı birşey, ben TSHH'ne müracaat ettikten 1 ay sonra paramı tamamen geri aldım...

quote:

Şu konuma da baktıysanız, daha önce aldığım telefonun imei klonlanması sonucu halen daha mahkeme devam ediyor. Para iadesi talep ettik fakat imei bizim olmayan bir numara ile kayıt edildiğinden dolayı ayıplı mal olarak gözükmüyor. Umarım hakkımı alırım.

İş olsun diye yazmıyorum, defalarca yaptığım ve doğruluğundan şüphem olmayan bir hesap bu...

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Cumartesi iş günüdür özel yerler için.Cumartesi günü telefonu verdiğin yere git,çalışıyorsa cumartesi iş günüdür.Çalışmıyorsa değildir

Yok öyle bir şey.Yalan yanlış bilgiler vermeyelim.

İşyeri çalışsın veya çalışmasın Cumartesi günü işgünüdür özel yerler için.Bazıları uyanıklık yapıp "Haftasonları sayılmıyor" deyip kandırabiliyor tüketiciyi,kanmayın.

• Arkadaşlar bende telefonumu 06.08.2010 tarihinde servise verdim hafiza kartı okumama sorunundan yüksek onarıma tabi tutuldu istanbula gitti ankart değişimi olacakmış yurtdışından bekleniyormuş parçaşı 30 iş gününü doldurduğu taktirde hangi işlemleri yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

N78i zaten satmadım ki, babama verdim. 1 ay sonra klonlandı o da. 1 Ekim'de mahkemesi var. Yukarda linkte vermiştim konuyu bak istersen.

@ismail9416

Hafıza kartını okumuyor muydu , yoksa hafıza kartı girmiyor muydu yerine ? Benim girmiyordu. Anakart değişimi için bekliyor. Bugün itibarı ile 26 iş günü oldu. 30 iş günü olunca oraya gidip telefonu istemediğini para iadesi istediğini söyleyeceksin. Onlar yok vermeyiz falan diyecekler büyük ihtimal. Tüketici Hakem Heyetine gideceksin. Hakkını alacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *UmutSS -- 26 Ağustos 2010; 17:22:18 >

Cevaplar için teşekkürler. Telefon İstanbul'a gitti. Ben Samsun'dayım. Burada da kvk servisi varmış ama sitesinden baktım. Cumartesi oraya gidip bakmayı düşünüyorum.

@uA_1905_1905

Geçende bir tanıdığım 3 kere aynı sorundan servise gitti. Tüketici Hakem Heyeti kararı ile parasını aldı. Çok parasını alan var Nokia'dan.

bende basvurdm ılk red geldı snra tekrar gnderdm servıse parca degstı 4 gırısım oldu.tuketıcı hakalrına gtım actılar dosyamı bılır kısı ıncelemesı dedıler tmm dedm.snra telefn ıstedıler werem ama ne kdr surer dedm bı bı kac ay surer dedıler ben ne yapcam ozmn dedm bılemem dedıler bende sınr oldm wermedım telımı bılır kısı ıncelemesı nedır ya aylarmı surer bılır kısı cokmu bılıyorda alıp bı kac ay bekletıyr bızı burda.servs kgtları war telefn sorunlu nesıne bakacak anlamıom.zaten suresı dolcak agrantı suresı.ılk cıktıgında alcm bı seneyı gectı hatta bır bucuk sene oldu kıs geldımı suresı doluyr.telefon hala elımde faturada 880 tl alıs 920 ıse vergılerle attırmıslar 920 tl alırım eer gerı alabılırsım.ama hc bısey yapmadım olede kaldı telde elımde :(

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

quote:

@uA_1905_1905

bende basvurdm ılk red geldı snra tekrar gnderdm servıse parca degstı 4 gırısım oldu.tuketıcı hakalrına gtım actılar dosyamı bılır kısı ıncelemesı dedıler tmm dedm.snra telefn ıstedıler werem ama ne kdr surer dedm bı bı kac ay surer dedıler ben ne yapcam ozmn dedm bılemem dedıler bende sınr oldm wermedım telımı bılır kısı ıncelemesı nedır ya aylarmı surer bılır kısı cokmu bılıyorda alıp bı kac ay bekletıyr bızı burda.servs kgtları war telefn sorunlu nesıne bakacak anlamıom.zaten suresı dolcak agrantı suresı.ılk cıktıgında alcm bı seneyı gectı hatta bır bucuk sene oldu kıs geldımı suresı doluyr.telefon hala elımde faturada 880 tl alıs 920 ıse vergılerle attırmıslar 920 tl alırım eer gerı alabılırsım.ama hc bısey yapmadım olede kaldı telde elımde :(

Umarım hakkınızı alırsınız bir şekilde. Çok kötü çalışıyor Tüketici Hakem Heyeti. Klonlu telefonuma başvurduğumuzdan neredeyse 2 ay sonra cevap vermişlerdi.

• http://www.kvkteknikservis.com/kvk/allnews.asp

Linkte de gördüğümüz gibi kvk teknik servisi cumartesi günleri de çalışıyormuş.
  • Sonuçta TSHH de bir devlet dairesi, belirli personel ve imkanlarla yüzlerce dosyaya bakmak zorunda kalıyorlar. İzmir'den biliyorum bunu. Bu işi paralı yapan avukatlık bürosu gibi bir yer değil sonuçta. Mağdurdan para, bağış almadan veriyorlar bu hizmeti.
    Basit konulardaki mahkemelerin bile aylarca, yıllarca sürdüğü bir ülke burası, sebebi de belli personel (hakim) yetersizliği.
    O yüzden birkaç ay gözünüzü korkutmasın arkadaşlar. Mücadeleden sakın vazgeçmeyin, firmalar mücadele etmeyen müşterileri daha çok seviyor malesef. Ne olursa olsun hakkımızı arayalım. Benim ilk seferinde 3 ay, ikincisinde ise 1 ay sürdü TSHH kararının çıkması. İşlerinin yoğunluğuyla da çok ilgili bu durum.
    Heyette geçecek süre için de lütfen kendimiz çözüm bulalım arkadaşlar, yedek bir telefon mutlaka bulabiliriz. Veya geçici basit 2. el bir telefon bile işini görür insanın.
    Sonuçta 1,5 veya 2 sene önce vermiş olduğumuz 800-900 Lira civarında parayı geri alacaksak, çekilen sıkıntı buna değecektir...

• Sigortacıyım, bizde de bekleme süreleri var.. Haftasonları iş günü olarak SAYILMAZ ! Resmi olarak iş günü haftanın 5 günüdür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 28 Ağustos 2010; 10:03:24 >
  • umuts55 bir telefon için 30iş günü bekleyip gelmiyorsa tüketici hakem heyeti ne kadar bekledir bizi bi bilginiz varmı

Orijinalden alıntı: andruil

Sigortacıyım, bizde de bekleme süreleri var.. Haftasonları iş günü olarak SAYILMAZ ! Resmi olarak iş günü haftanın 5 günüdür..

resmi olmayabilir. ancak benim hp 505ea allahın belası bir notebookum vardı 2 yılda içerisinde 4 kez üstelik anakartı 2 kez arızalanarak gitti. 30 işgünü içerisinde yapamadılar. neticede 5 haftada yapamyınca aradım ve ücret iadesi istedim. param bundan tam 1.5 ay sonra hesabıma yatmıştı ama kuruşuna kadar. hpyi bu yünden tebrik ediyorum.

ancak arkadaşın dediği gibi cumartesi işgünü sayılmama gibi bir durum olmamıştı ve cumartesi de iş günü olarak sayılmıştı. kvk servisi cumartesileri de açık artık. ancak diğer servisleri bilmiyorum. eğer bir servis cumartesi günleri açıksa o günü de iş günü olarak sayabilirsiniz.

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil

• Cumartesileri de kattığmızda yarın 29. iş günü. Çarşambadan sonra telefonu kabul etmeyeceğim.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.