Şimdi Ara

30 İş Günü Hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
6.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişey sorucam nokiaya gönderdik dediginiz bu dilekçeleri gönderirken tam olarak alıcı adresine ne yazıyosunuz nokia mı sadece.
  • Değişim ile arızalı kısımların değiştirilmesini kastediyorlar. Board arızalı ise board, kasaysa kasa, ekransa ekran vs....kapalı kutu sıfır cihaz vermiyorlar yani. Bu açıdan kesinlikle bedel iadesi isteyin. Hele geri alacağın 1800 Lirayla, düşün şimdi süper bir cihaz alırsın, üstüne para da artar arkadaşım...
  • Arkadaşlar ekran problemi yaşadığım telefonumu 03.08.2010 tarihinde servise verdim.Sevis belgem var.Bayramdan önceki gün cumartesiler ile 30 iş gününü doldurmuş oluyor.Bayram sonu telefonu verirlerse yinede THH ye başvurabilirmiyim?
  • tlf tamiri bitince mesajla bildiriyorlar zaten, sana haber gelmeden servise gitmezsin herhalde. Süre bittikten sonra bildirirlerse hakkın var tlf gidip almazsın, ama süre bitmeden tamir yapıldığı bildirilirse cihazı almasan da TSHH'ne mOracaat etme hakkın olmaz. Süreyi iyi takip et....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay
    3 Agustosa göre yanlış hesaplamadıysam, süren 15 Eylül de dolacak. Şayet cihazı alırsan, verilen hizmeti kabul etmiş sayılırsın. Hem telefonu alıp hem de TSHH'ne müracaat etmek olmaz arkadaşım...

yanlış hesaplamışım, arife günü süre dolmuş görünüyor. Bayram ertesi hemen TSHH'ne gidip belgelerle müracatını yap arkadaşım....
  • bulunsun
  • Bugün Nokia'dan aramışlar babamı. Biz 30. iş günü olan 1 Eylül'de değişimi yaptık demişler, fakat benim servisten aldığım 6 Eylül tarihli belgede telefonun o tarihte değişim beklediği açıkca yazıyor. Bu kadar sahtekarlık olmaz. Ayrıca 8 Eylülde telefon gelmiş Samsun'a. Ordan aldığım kağıtta "Telefonunuz satış paketi değişimi yapılmıştır" yazıyor. Altında da Telefonunuz 8 Eylül tarihinde istanbuldan yeni olarak gelmiştir. Yazıyor ve birinin imzası var.

Telefon da 5 Ağustosta üst servise ulaşmış öyle diyorlar. Saymaya o tarihten başlamak gerekmiyordu değil mi ?
  • benim de 5800 telefonum 20 ağustos da tuş kilidi tuşunun bozulması nedeniyle servise gitti surem ne zaman doluyor tam emin değilim ama değişim kararı alınırsa yada 30 gün geçerse para iadesi talep edeceğim ve de onun yerine n79 almayı düşünüyorum n79 tavsiye edermisiniz ?

quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

Dosyayı hazırladık. Yarın TSHH'ye başvuracağız.

Orijinalden alıntı: ati12355

benim de 5800 telefonum 20 ağustos da tuş kilidi tuşunun bozulması nedeniyle servise gitti surem ne zaman doluyor tam emin değilim ama değişim kararı alınırsa yada 30 gün geçerse para iadesi talep edeceğim ve de onun yerine n79 almayı düşünüyorum n79 tavsiye edermisiniz ?

n79 güzel telefonda müzik olarak memnun kalamayabilirsin 5800xm gibi ses vermiyor

benzer bir konu linki de vereyim, belki faydası olur karşılıklı....

http://forum.donanimhaber.com/m_42921524/mpage_2/key_/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

Dosyayı verdik. Bakalım inşallah sonuç lehime çıkar.

Orijinalden alıntı: gokmay

30 iş gününe cumartesiler de dahildir. Servisler resmi daire olmadıkları ve cumartesi günü de çalıştıkları için o günler de sayılıyor. Süren bittikten sonra hemen TSHH'ne müracatını yapabilirsin. Ben 30 iş günü konusundan TSHH kararı ile bedel iadesi aldım. Firma her ne kadar bedel iadesine başta yanaşmıyorsa da TSHH kararını görünce kuzu kuzu ödüyor...

Cumartesiler dahilmiydi? Biz hesapladığımız zaman Cumartesileri saymamıştık !?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.