Şimdi Ara

%30 ingilizce bölümü %100 ingilizce okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - Diyelim %30 ingilizce bir bölüm kazandınız. Ders seçerken dili ingilizce olan dersleri seçerek %100 ingilizce eğitim görebilirsiniz. ( Türkçe dersi Türkçe arkadaşlar sormayın onu )

EDİT. %30 ingilizce demek '' en az %30 ingilizce ders alabilirsiniz '' demektir. Yani ben Türkçe değil ingilizce okuyacağım auauaau diyorsanız yine de tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi Matematik -- 24 Haziran 2017; 15:1:11 >

• Oo süper plan karşim tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Rakip elemiyorum hocam. Gerçek bu
  • Temel dersler fizik mat felan türkçe olması lazım.Ayrıca yüzde yüz olsa da bir şey değişmiyor.İtünün hazırlığı çok kötü.Kişinin kendisine bağlı artık ingilizcesini geliştirmesi.
  • Zorunlu olmadıkça ingilizce almayın. Hocalar düşündüğünüz gibi c2 seviyesinde welsh aksanıyla ders anlatmıyor.
  • Sen halen burada mısın herkes mattan +45 net yaptı eueueueueu diye 98 neslini delirtmiştin
  • reis haklı çıkmadık mı sonunda? yılların en kötü sıralaması geldi sonuç olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen kimse inanmadı. Puanlar tavan yaptı. Bu yıl için diyeceğin bir şey var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi Matematik -- 24 Haziran 2017; 15:45:9 >
  • İngilizce istiyorsan deu ya git.

• Acaba neden %100 ing ile %30 ing arasında 3000 kadar büyük bir sıralama farkı var onu anlayabilmiş değilim ama dediğin doğru genel olarak

• Sigma133 kullanıcısına yanıt
    Sebebi basit. Dili sadece Türkçe zannediyorlar Bu konuyu o yüzden açtım
  • ygs mat-fen kısmına lys için de mat-fizik kısmına baktım sorular çok sıradan geldi. düşük yapılmasının sebebi 99 neslinin kalitesizliği sannımca. soruları görünce gönlüm 2016 olsun diyor fakat 2014 gibi gelicek herhalde
  • Neymiş bu 99 nesli ile alıp veremediğiniz mübarek ya. Gelen geçen saldırıyor.

• okuruz nefes alsın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepMind

Temel dersler fizik mat felan türkçe olması lazım.Ayrıca yüzde yüz olsa da bir şey değişmiyor.İtünün hazırlığı çok kötü.Kişinin kendisine bağlı artık ingilizcesini geliştirmesi.

Fizik ve matematik gibi dersler Türkçe olmak zorunda değil. Kontenjan dahiline ingilizce alabilirsin. Çoğu arkadaşım ingilizce aldı bu dersleri. Hazırlık konusuna gelince haklısın. Kendi çabalarınla ilerleyebilirsin ancak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.